Ya Hayyu Ya Kayyu
Allah dostlarının tecrübe edip kabul ettiklerine göre, "Ya Hayyu yâ Kayyûm, lâ ilâhe illâ ente" (Ey diri ve kâim olan! Senden başka ilâh yoktur) duasını okuyan ve bunu tekrarlayan kimsenin kalbi ve aklı dirilir. Bu iki isimle yardım dilemek sıkıntılardan, dert ve kederlerden, zorluk ve darlıklardan kurtulmak ve isteklere kavuşmakta daha etkilidir. Allah cümlemizin üzüntülerini sevince dönüştürsün. Allah dünyada da iylikler vresin ahrette de.. Allah yuvaları yıkmasın benim yuvamı da :((( eşimle aramızda olan kırgınlığı sonlandırsın ve kötü niyetli insanlara fırsat vermesin.. tez zamanda yeniden bizi biraraya getirsin..amin..
CEVŞEN'İ KEBİR HATMİ BAŞLIYORUM DOSTLARIM DUALARINIZ VE AMİNLERİNİZLE KATILIN
(98 mesaj) (42 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KARDEŞİM
ATİLLA0606 kardeşimizin dertlerine de derman ister misin RABBİMDENALLAH RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
ya gaffar ya gaffar ya gaffar günahları tekrar tekrar çokca bağışlayan.bir kul günah işledi ve ya rabbi günahımı affet dedi.hak tealada kulum bir günah işledi arkadan bildiki günahları affeden veya günah sebebiyle cezalandıran bir rabbi vardır...
ya rabbi bütün isimlerin aşkına hayırlı bir eş nasip eyle.cümleye içinde banada sağolasın kardeşim ağzına yüreğine gönlüne sağlık.en emine emanetsin...
El Muhît : Her şeyi çepeçevre kuşatan
El Muktedir : Gücünü, kendisi tarafından belirlenen ölçüler ve planlar dahilinde görünür hale getiren. Gücünden, yarattıklarına belli oranlarda nasip veren.
El Müsteân : Darda ve zorda kalanın başvurduğu, yardım dilediği kudret. Kendisinden yardım ve destek istenen
El Fâlık : Yarıp parçalayarak ortaya yeni bir şey çıkaran; tohumun ve dânelerin içinden yeni bir şey çıkaran.
amin...18 yıl önce gönderildi # -
Ya Musavvir Ya Musavvir Ya Musavvir( Tasvir eden, herşeye şekil ve suret veren)bu aşkı,bu sevgiyi gönlüme koyan sensin ve beni muradıma kavuşturacak olan da ancak sensin.Rabbim senden istiyor senden diliyorum.Sevdiğim adamı Ekrem'i bana hayırlı bir eş kıl,tez zamanda bana dönmesini ve benimle yuva kurmasını nasip et Ya Rabbi amin amin amin.
ALLAH RAZI OLSUN KABUL BUYURSUN İNŞALLAH
allah razı olsun arkadaşım sağol inşallah bütün dileklerimiz kabul olucak en önce hastalarımız iyileşsin yarabbim amin amin amin
şimdiye kadar zikredilen rabbimin güzel isimleri ve edenler;
YA MUCİB : MERVE
ER RAHMAN : DERİN
EN NUR : SENNURUM
YAZELCELALİVELİKRAM:FETTAN
EL VEDUD : TUUBA
EL VEKİL : TUUBA
EL MÜHEYMİN :SUSKUNKIZ
EL FETTAH :SİMAL
EL HAY :ZEZ
EL HADİ :YEKRUYE
EL HADİ :KIZKARDEŞİM
EL VEHHAP :KARDEŞİM
YA REZZAK :GELİNİMİZ
YA SEMİ : :) :)
YA SAMED :ZEYNEP
YA RAHMAN :ZEYNEP
EL MÜCİB :HAZİRAN
EL TEVVAP :GÜLEYSA
YA ŞAFİ :KAGAN
YA ŞAFİ :DİLARA
YA SEMİ :DİLARA
YA ALLAH :DİLARA
YA MÜCİP :DİLARA
YA EVVEL :TLAY
YA AHİR :TLAY
YA HAY :CANANCAN451
YA KAYYUM :CANANCAN451
YA GAFFAR :ASYANUR
EL MÜHİT :HANDANEMRU
EL MÜKTEDİR :HANDANEMRU
EL MÜSTEAN :HANDANEMRU
AL FALIK :HANDANEMRU
YA MUSAVVİR :ARZUREMrabbim bu güzel isimlerinle ve sıfatlarınla bizleri sarıp sarmala zikrinden ayırma hatmimizi esmaül hüsnan yüzü suyu hürmetine kabul buyur bizleri yolundan ayırma bütün kardeşlerimin olmazlarını oldur zorluklarını kolayla isimlerin ve sıfatlarının hikmetiyle yaralarımıza melhem ol rabbim biz sana sığınanlardan isimlerinle duamızı genişletenlerdeniz katında makbüllüğüve sevilmeyide sen nasip et rabbim aminnnnn
(hatmimiz devam ediyor dostlarım söylemedimiz ve zikretmedimiz esmaül hüsnalarla o güzel isimnlerle dualarımıza devam edeLim herkesin isimlerini zikrettikleriyle ve dualarıyla yazıyorum ayreten dualarkende eklicem dostlarım)
hepiniz rabbimin razı olduğu ve sevdiği kullardan olasınız inşaallah dua ve selamla
YA VEDUD YA VEDUD CANIM KARDESIM NE OLUR DUAN DA BENI DE UNUTMA BEN COK HAKSIZLIGA UGRADIM COK ZULUM GORDUM ESIMDEN DOLAYI VE GORMEKTEYIM NE OLUR BENIM ICIN DE DUA ET BU MUBAREK GECE DE COK IHTIYACIM VAR YUVAM DAGILDI DAGILIYOR ESIM BIRAKIP GITTI INANILMAZ BIR KIN VAR RABBIM DEN YAPTIKLARINIA PISMAN OLMASI ICIN DUA ET BENIM ICIN ALLAHIM YETISSIN HER IMDADINA CANIM KARDESIM AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canım çok sağol allah razı olsun canım ben kendi ve istediğim kişinin adını yazdım yazdım haziran benim nikim çünkü
rabbim ikinizden ve hepimizden razı olsun . ben öyle sıradan bir kulum kardeşim duaya sığınan daum kabul olurmu veya hangimizinki daha gecerlidir rabbim bilir ama hepinizin isimleriyle duama eklicem inşaallah dua ve selamla
RABBİM senden razı olsun yolunu acık ve nurlu kılsın duaları kabul olan salih kullarından olmayı nasip eglesin amin amin amin RABBİMMMM
33 ya settar : ayıp çirkin ve kötü şeyleri;hata kusur ve günahları örten
33 ya mülüvvin: herşeyi rengarenk güzelliklerle bezeyen
33 ya muavvin :muhtacların yardımına koşan
33 ya muazzım :herşeyde büyüklüğünü gösterenrabbim bu güzel isimlerinle geldim sana setar isminle günahlarımızı ört ya mülevvin isminle hayatımızı güzelliklerle beze ya muavvin isminle yardımımıza koş
ya muazzim isminle büyüklüğünü dualarımızda göster rabbim bu isimlerinle ve buzamana kadar zikrettiğimiz isimlerle hatmmimizi hayırlarla bitirmeyi nasip et hatmimiz ve isimlerinle sana gönderdiğimiz dualarımızı katında makbul kıl dileklerimize hacetlerimize hayırlarla acil cevaplar ver rabbim aminnnnnnn dua ve selamla18 yıl önce gönderildi # -
YA GAFFAR...ALLAH KABUL ETSIN BENIM DE GUNAHLARIMI AFFETMESI ICIN KUSURLARIMI ORTMESI ICIN DUA EDERMISIN KARDESIM ALLAH KABUL ETSIN ALLAH RAZI OLSUN..
Es Selam=Her türlü tehlikelerden Kullarını selamete çıkaran
El Hafız=Her şeyi muhafaza eden,koruyan
El Afuv=Kullarını çok affedici olan,affı bol
El Cami=Toplayan,bir araya getiren
Ben 4 tane yazdım bişi olmaz demi.
FERDUN HAYYUN KAYYUMUN HAKEMUN ADLUN KUDDUSUN..
KUDDÜS C.C. Bütün mahlukatı maddi ve manevi kirlerden arındıran
HAKEM C.C. Hükmeden hakkı yerine getiren
ADL C.C. Tam adaletli
KAYYUM C.C Gökleri yeri ve bütün mahlukatı ayakta tutan
HAYY CC Gerçek hayat sahibi olan
GANİY CC Gerçek zenginlik sahibi ve hiçbir şeye muhtaç olmayan
MUĞNİ CC Mahlukatının ihtiyacını giderip zengin kılanFERDUN HAYYUN KAYYUMUN HAKEMUN ADLUN KUDDUSUN..
YA GANİY YA MUGNİYEstağfirullâh Yâ Rabbel arşıl aziym… Esağfirullâh Yâ Rabbel arşıl kerîm… Estağfirullâh Yâ Rabbel âlemiyn. Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin biadedi ilmike… Yâ HU yâ men HU, Lâ ilâhe illâ HU, Entel Hayyul Kayyûm ve lâ şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke alâ külli şey’in kadir. Yâ Hannân yâ Mennân Yâ Bedî’es semâvâti vel arz yâ Zel Celâli vel ikrâm , Eşhedü enlâ ilâhe illallâhul Ehâdus Sâmedulleziy lem yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehû kûfuven ahad…
Ya Ganiy ya Mugniy
Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi,
günahlarımızı bağışla, bizleri cehenmmen azabından kabir azabından şeytanın vesveselerinden işlediğimiz günahların şerrinden koru. Ya Rabbi Sen ancak kendini övdüğün gibisi, Sen bütün eksikliklerden uzaksın, ama bizler senin aciz kullarınız. Senin gücün herşeye yeter, Sen dilersen kulun için en hayırsız işi bile hayra döndürürsün,Allah ım sana yüzü suyu hürmetine duaları kabul ettiğin herşeyi vesile kılarak, habibin Hz. Muhammed sav efendimizi vesile kılarak, tüm dua dostlarımın okuduğu duaları vesile kılarak yalvarıyorum, tüm dua dostlarımın her ne muradları varsa haklarında hayırlı kıl ve nasip et. Allah ım yalnızlık bir tek sana mahsus, hepimize sevdiklerimize kavuşmayı, hayırlı yuvalar kurmayı nasip et.sıkıntılarımızı gider, yüzlerimizi güldür..allah ım hakan kulunla aramızdaki engelleri kaldır, kavuşmamızı nasip et..bana ve benim durumumda olan tüm dua dostlarıma yar ve yardımcı ol, sıkıntılarımızın giderilmesi için Sana sığındık, Seni vekil kıldık Ya Rab, Senden başka ilah yok, biz yalnız sana ibadet eder, yalnız senden medet umarız, Senin izzetin senin ihsanın hürmeti için,Hz Muhammed sav efendimiz hürmeti için,ilahi 124000 peygamberin hürmeti için, burada amin diyen kulların hürmeti için, okunan Cevşen-i kebir hürmeti için dualarımızı kabul buyur, günahlarımızı bağışla, Cevşan-i Kebir indiren ve bizlerle paylaşan kardeşimize, katında yeralan en hayırlı nimetleri nasip et..Allahhümme salli ve sellim ve bârik alâ Seyyidina Muhammed ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim. Amin Amin Amin Yâ Rabbel arşıl Azîm
"Peygamber efendimiz sav in ruhu için, gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin ruhları için,ermişlerin dervişlerin, tüm Allah cc dostlarının ruhları için,Allah cc yolunda başını veren şehitlerin ruhları için, gelmiş geçmiş gelecek tüm müslüman kardeşlerimizin ruhları için, günahlarımızın affı, dularımızın kabulu için, El-FATİHA MA SALAVAT.."
el-MUĞNÎ
İstediğini zengin eden...
Allah Teâlâ dilediğini zengin eder, ömür boyunca zengin olarak yaşatır. Dilediğini de ömür boyunca fakirlik içinde bırakır.Bâzı kullarını zenginken fakir, bazılarını da fakirken zengin yapar.karşıma benim için hayırlı, iyi, gönlüme göre birisinin çıkması için de dua edersen çok sevinirim kardeşim... rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...
olurmu tilla kardeşim yüreğine sağlık diline bedenine sağlık dualarda buluşalım inşaallah senide ekliyorum rabbim hikmetinden faydalanmayı nasip etsin inşaallah aminnn
deva 82 kardeşim ağzına yüreğine sağlık duan cok güzeldi gönülden okuyup dualarıma ekleyerek amin dedim rabbim katında makbul kılsın inşaallah rabbim razı olduğu salih kullar arasına alsın seni ve amin diyen demeyen bütün dua dostlarını amin secdelere erip dualarda buluşmak dileğiyle hayırlı perşembeler
33 ya müzeyyin : herşeyi kendisine layık birşekilde süsleyip güzelleştiren
33 ya mühevvin : musibetleri hafifletip zorlukları kolaylaştıran
33 ya mübeyyin : iyi kötü doğru yanlış herşeyi acıkca beyan eden
33 ya mulakkin : varlıklara kendilerine lazım olan şeyi ilham eden
rabbim bu güzel isimlerinin hikmetini bütün dua dostlarıma ve sevdiklerime nasip et rabbim esmaül hüsnan ve cevşenül kebir hürmetine dualarımızı dileklerimizi katında makbul kıl olmazlarımızı oldur zorluklaımızı kolaylaştır merhametinle kapılarımızı ac sen herşeyi eniyi bilen ve herşeye gücü yetensin mevlam. bizi senden efendimizin gül nefesinden kitabından secdenden hicbirzaman ayırma rabbim günahlarımızı hatalarımızı mağfiretinle affet bizleri eski hatalarımıza geri döndürme yolundan ayırma rabim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı perşembeler18 yıl önce gönderildi # -
"el-Hamîd"
Ancak kendine hamd edilen,bütün varligin diliyle övülen.
şimdiye kadar zikredilen rabbimin güzel isimleri ve edenler;
YA MUCİB : MERVE
ER RAHMAN : DERİN
EN NUR : SENNURUM
YAZELCELALİVELİKRAM:FETTAN
EL VEDUD : TUUBA
EL VEKİL : TUUBA
EL MÜHEYMİN :SUSKUNKIZ
EL FETTAH :SİMAL
EL HAY :ZEZ
EL HADİ :YEKRUYE
EL HADİ :KIZKARDEŞİM
EL VEHHAP :KARDEŞİM
YA REZZAK :GELİNİMİZ
YA SEMİ : :) :)
YA SAMED :ZEYNEP
YA RAHMAN :ZEYNEP
EL MÜCİB :HAZİRAN
EL TEVVAP :GÜLEYSA
YA ŞAFİ :KAGAN
YA ŞAFİ :DİLARA
YA SEMİ :DİLARA
YA ALLAH :DİLARA
YA MÜCİP :DİLARA
YA EVVEL :TLAY
YA AHİR :TLAY
YA HAY :CANANCAN451
YA KAYYUM :CANANCAN451
YA GAFFAR :ASYANUR
EL MÜHİT :HANDANEMRU
EL MÜKTEDİR :HANDANEMRU
EL MÜSTEAN :HANDANEMRU
AL FALIK :HANDANEMRU
YA MUSAVVİR :ARZUREM
ya VEDUD :YERALKARACA
YA SETTAR,YA MÜLEVVİN,YAMUAVVİN, YA MUAZZİM: TLAY
YA GAFFAR : ARMAGAN
ES SELAM, EL HAFIZ,EL AFFUV,EL CAMİ : TALİA
YA GUDDÜS,YA HAKEM,YA ADL,YA KAYYUM,YA HAY,YA GANİY,YA MUĞNİ :DEVA82
EL MUĞNİ : SELİN
YA MUZEYYİN , YA MUHEVVİN,YA MÜBEYYİN,YA MÜLAKKİN, : TLAY
EL HAMİD : ESRA
hatmimiz devam ediyor kardeşlerim esmaül hüsnalarınızı yazılmayanlara dikkat ederek ,isimlerinizi ve dualarınızı aminlerinizle beraber eklemeye devam edin
rabbim mahşer günündede isimlerimizi böyle yanyana esmaül hüsnasıyla birlikte yazsın bizlere böyle seslensin inşaallah dua ve selamla18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin.. bu güzel duan hürmeti için, gelmiş geçmiş bütün günahların affolunsun güzel kardeşim tlay, dilerim gönlünün muradı her ne ise Allah cc sana onu nasip etsin..
allah razı olsun tlay.Böyle bir konuyu başlattığın için
MALİK-ÜL MÜLK
Mülkün ebedi sahibi
De ki: "Ey mülkün sahibi Allah'ım, dilediğine mülkü verirsin ve dilediğinden mülkü çekip-alırsın, dilediğini aziz kılar, dilediğini alçaltırsın; hayır Senin elindedir. Gerçekten Sen, herşeye güç yetirensin." (Al-i İmran Suresi, 26)
EL BERR
Kullarına karşı iyiliği çok olan
"Şüphesiz, biz bundan önce O'na dua (kulluk) ederdik. Gerçekten O, iyiliği bol, esirgemesi çok olanın ta kendisidir." (Tur Suresi, 28)
BATIN
Gizli
O, Evveldir, Ahirdir, Zahirdir, Batındır. O, herşeyi bilendir. (Hadid Suresi, 3)O'nun varlığı ve hakimiyeti kainattaki her noktada apaçık görülür ancak insan O'nun Zatını göremez. O'nu (Allah'ın dilemesi dışında) kimse göremez ama O, her yeri sarıp kuşatmıştır
allah razı olsun dilek kardeşim rabbimin kelamı ile aydınlattın bizi zenginleştirdin duamızı rabbim yarve yardımcın olsun inşaallah talia kardeşim rabbim cümlemizden razı olsun sende saolasın katılıp bu duaya kalkan ellerden biri olduğun aminlerimizi coğalttığın için dua ve selamla
33 YA MÜ'MİN :KALPLERDE İMAN NURU YAKAN,KULLARINA HUZUR VE GÜVEN DUYGUSU VER
33YA MÜHEYMİN :YARATTIKLARINI KORUYUP GÖZETEN
33 YA MÜKEVVİN :YOKTAN VAR EDEN
kurbanı olduğum mevlam mü'min isminle kalplerimizi iman nurunla doldur huzur ve güven duygumuzu çoğalt müheymin isminle bizleri koru mükevvin isminle gücünü bu güzel isimlerinin hikmetini hayatımızda yaşantımızda bizlere hissettir
allahım bu güzel isimlerin ve cevşenül kebir yüzüsuyu hürmetine bizlere sırtını cevirme dualarımıza ve dileklerimizi katında kabul buyur inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
EL-GAFURU C.C.
KULUNU BAĞIŞLAYANYÜCE RABBİM BİLEREK VEYA BİLMEYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARDAN SANA SIĞINIYORUZ.SEN BİZİ BAĞIŞLA SAĞLIKLI HAYIRLI BİR ÖMÜR NASİP ET HAYIRLISI İLE BORÇLARIMIZI ÖDEMMEMİZ İÇİN HELAL RIZK KAPILARI AÇ.YA HANNANU YA MENNANU YA BEDİÜS SEMAVATİ VELARD YA ZÜLCELLALİ VEL İKRAM.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM YÜREĞİNE NEFESİNE SAĞLIK.
allah razı olsun tlay kardeşim ecmaın amin..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.