Arkadaşlar ne olur benim için dua edin..Namazlarımı düzenli kılamaz oldum.Kendimi ruhen zayıflamış hissediyorum.dualarınızı ve nasihatlarınızı eksik etmeyin..
namaz için dua
(10 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
güzel kardeşim allah sana hayırlı ve güzel işler yapmanı nasip etsin..işlerini düzenli kılsın...beş vakit namazı gönlünle kılman hiç bir engel yaşamaman için 10 fatiha
18 yıl önce gönderildi # -
KUL KARDEŞ.. BENDE AYNIYIM SON ZAMANLARDA :((( ÇOK TUHAF BİR DUYGU.. NAMAZ İSTEĞİ SÜREKLİ İÇİNDE OLUYOR AMA BİŞEYLER SENİ BAĞLIYOR SANKİ İSTEKSİZ HEVESSİZ OLUYORSUN DİMİ. VE ÖTEYANDANDA HEM KILAMIYOSUN HEMDE KILAMADIĞIN İÇİN KENDİNE KIZDIĞIN HALDE HALA BİŞEY YAPAMIYOSUN VE BUNA RAĞMEN YİNE KILMADIĞIN HALDE O ZAMAN PSİKOLOJİN BOZULMAYA BASLIYOR DEĞİLMİ.. EN AZINDAN BEN ÖYLEYİM 1 HAFTADIR :(( BAK NE YAPALIM.. BU GECE YATAĞINA YATMADAN ÖNCE MUTLAKA AMA MUTLAKA 2 REKAT NAMAZ KILIP YATALIM.. SONRA SABAH NAMAZINA NİYET EDELİM UYUMADAN VE NE OLURSA OLSUN SABAH NAMAZINA KALKMAK İÇİN ZORLAYALIM KENDİMİZİ.. VARMISIN
Allah razı olsun sizden..işallah dualarımız,dualarınz kabul olur.
Varım arkadaşım hem de nasıl.. Sanırım ruhumun böyle iteklenmesi gerekiyor..aslında biliyorum her şeyi ama şu uyku yok mu, şu dünya telaşı yok mu.. erteliyorum, sonra da vakit geçiyo.. sonra saçmasapan bi vicdan azabı.. vaktinde kılsam ya!!kızıyorum kendime. ama guleysa kardeşim niyetimizi edelim, namazımızı kılalım..allah razı olsun senden.namaz hepimizin yareni olsun işallah
Allah senden razı olsun.. hiç olmazsa elimizden geleni aklımız basımızdayken yapalım.. yatmadan önce 2 rekat namaz.. tabi ertelediğimiz keyfen kılmadığımız namazlar için bin pişman yüzümüz yerde bir namaz olacak ama .. belkide teslimiyeti yaşamak ruhumuza çok iyi gelecek.. sabah ezanındada mutlaka ama mutlaka kalkamaya odaklayalım kendimizi.. insallah namazı dosdoğru kılanlardan oluruz..
ALLAH ibadetlerini kolaylastirsin
çok özel BIRI, çok sevdigin sana günde 5kez bulusma teklif ediyo
gel seni dinlemeye hazirim diyo
içini dökeceksin Ona, ve sana mutlaka ama mutlaka bir çare sunacak
hiç düsünmeden namaz boyunca Ona anlaticaksin
O da senin içinde, seni huzursuz eden ne varsa alacak senden, yüzüne kalbine nur indircek
elinde binlerce hediye ile dönüyosun
Seninle 2saat önce bulustuk, simdi tekrar geldim, neler oldu bi bilsen!!!!
O biliyo tabi, ama senin coskunu paylasmak istiyo
can atiyosun Ona anlatmak için, ve tesekkür etmek için
ya da üzgünsün, perisansin, kimse çekmiyo kahrini nazini, ama O var
seni çagirdi, gel dedi günde 5kez
bu randevulari unutma, geciktirme
ilacin, huzurun
hepimizin gözünün nuru
secdelerde aklina gelen her duayi yap, o andan Ona en yakin oldugun andir
ALLAH ibadetlerimizi kolaylastirsin, ask ile eda etmeyi nasip etsin INSA'ALLAH
bu gel gitleri hepimiz yasiyoruz, savruluyoruz
istemedigin zaman bile (ki utaniyorum derken bunu)
inadina kil, nefsine inat, bir daha seni zorlayip, engellemesin SEVDIGINLE bulusmana
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
güç versin
birakma kendini
:)
selametle...18 yıl önce gönderildi # -
garipgülüüm harikasın Rabbim seni rahmetiyle kuşatsın
garipgül böyle güzel mi anlatlır,gözyaşlarımı tutamdm.işallah bu güzl duaları rabbim kabul eder. bu siteye bu akşam üye oldum..rabbim öyle istemiş, ne gzl istemiş ki dualarınızı hissediyorum.işallah ben kendimi bırakmayacağım garipgül arkadaşım,manevi desteğinzi esirgemeyin,hepimiz sevdiğimizle günde 5 kez buluşalm işallah :)
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM YAPMIŞ GARİPGÜL.. İNSALLAH BU YAZIYI HEP AKLIMIZDA TUTALIM BENDE GÖZYASLARIMI TUTAMADIM OKURKEN.. ALLAH RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.