arkadaşlar bunalımdayım...devamlı işlerim ters gidiyo...ne yapmalıyım...sakin olamıyorum..
kardeşlerim ne yapmam lazım..bunalıma girdim..allah rızası için söyleyin..
(12 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Değerli kardeşim Yaradana secde et,şükr et,bol bol zikr çek benden sana rahatlaman için kardeş tavsiyesi.Ya Sabır ,Rabbim sabırlar versin ,işlerine aydınlıklar versin inşallah.Tez selametler,tez huzurlar Rabbim nasip etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
böyle düşünme kardeşim, bir işin olmuyosa ters gidiyosa, demek ki senin için hayırlı olmayacakmış, böyle düşün.kötü düşündükçe kötü düşünceler birbirini çekiyor. Allah hakkında hayılısını versin, yüce rabbim yardımcın olsun. 3 ayetel kürsü okudum sıkıntılarn için.
Kardeşim ne olur ağlama ,ne olur üzülme inşallah sınavı kazanırsın hayırlısı ile,benim kardeşimde sınava girecek bu sene onun için dua ederken senin isminide beraberce zikretmek istiyorum,ismin nedir kardeşim, dualarımda sınava kadar dualarımda olacaksın.
İnşallah inşallah hayırlısı ile kazanır,hayırlı yerlere yerleşirsin.ümidini yitirme,sakin ol,tevekkül etmek en güzeli,sen çalış,elinden gelenin en iyisini yap,gerisini Yaradana bırak.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun adım sağra..
Tamam değerli kardeşim dualarımızdasın,Rabbim sana ve senin gibi tüm sınava girecek kardeşlerime merhamet etsin inşallah,kolaylıklar versin.Amin.
100 besmele yolluyorum yüreğine canım =) ferahlasın yüreğin diye amin
ÜZÜLME KARDEŞİM ALLAH SENİN HAKKINDA EN HAYIRLISI NE İSE İNŞALLAH ONU VERSİN DUA ET SAKIN ÜZMİTSİZLİĞE KAPILMA BİZLER YANINDAYIZ DUALARIMIZ SENİNLE...
Üzme kendini bukadar FETTAN kardesim. dualarimiz seninle.
Borç sıkıntısına veya ruhi bunalıma düşünce:
Allahümme innî eûzü bike mine’l-hemmi ve’l-hazeni ve eûzü bike mine’l-aczi ve’l-keseli ve eûzü bike mine’l-cübni ve’l-buhli ve eûzü bike min galebeti’t-deyni ve kahri’r-ricâl.
(Allahım! Derin üzüntü ve kederden, acizlik ve tembellikten, korkaklık ve cimrilikten, ağır borç içinde ve insanların kahrı altında ezilmekten sana sığınırım.)
Bu dua sabah ve akşam okumaya devam edilmelidir.
bol bol dua et, sabret. bu senin dunyadaki sinavin olabilir. mevlam seni sinavdan geciriyo olabilir. sakin pes etme yenik dusme.allah c.c. yardimcin olsun AMIN AMIN AMIN
RABBİM SENİ FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH
fettan kardeşim sıkıntıda olduğua çok üzüldüm ama biliyorsunuz hayatta koca bir sınav siz şu an sınavın en çetin dönemini yaşıyor olabilirsiniz size içinizi ferahlatıcak bişeyi hatırlatmak isterim Peygamber Efendimiz rahatta olduğunda çok üzgün olurlarmış sebebini sorduklarında bu rahatlığın arkası sıkıntı olucak çünki dermiş.Fakat her sıkıntısında sevinirmiş çünki bilirmişki bu sıkıntının arkası ferahlık sende gönlünü ferah tut kardeşim allahıma emanet ol ...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.