allah hepimize yardım etsin...
hepimiz için 41 yasin başlıyorum ..aminler başlasın mı?
(38 mesaj) (36 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin elhamdülillah Allah razı olsun amin
18 yıl önce gönderildi # -
amiiiiinn allah razı olsuun
Allah (c.c.) razı olsun kardeşim. Allah kabul etsin. AMİN
AMIN AMIN AMIN...
allah senden razi olsun fettan kardesim ve okudugun yasini serifi kabul etsin...18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN... KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN...ALLAH SENDEN RAZI OLSUN...AMİN AMİN AMİN...
ALLAH kabul etsin aminnn
Allah kabul etsin amin.
amin.allah razı osun.allah kabul etsin.
amin,Allah razı olsun.
amin allahım kabul etsin rabbim razı olsun
allah razı olsun kardeşim aminnnnnn
Allah razi olsun ondan da bize bi pay gondersin.
amin amin amin Allah razı olsun
AMİN ALLAH RAZI OLSUN SAĞOLASIN AMİN
AMİN ALLAH RAZI OLSUN SAĞOLASIN AMİN
AMİN AMİN AMİN...
YARATANIM RAZI OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN...Rabbimm yollarini acsin kardesim okudugun Yasinlerin hörmetine.
amin güzel kardeşim allah sizinde sıkıntılarınıza hayırlısıyla şifalar versin inş allah razı olsun amin amin...
amin güzel insanlar... amin Rabbim kabul buyursun Allah CC razı olsun sizlerden. amin
Sevgili Fettan kardeş lütfen benim içinde dua edermisin,acı çekiyorum sevdiğim insanla mutlu bir yuva kurmak istiyorum.İsmim Arzu sevdiğim adamın ismi Ekrem dualarında bana da yer verirsen çok mutlu olurum.Allah razı olsun,Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
sağol fetten bende varım dualarında değilmi ilk baş sağlık için ve ailem için istiyorum sonrada sevdiğim kişinin bana dönmesini evlenmesini diliyorum o benden başkasıylan evlenmesin lütfen allahım haddimi aşmıyorum dimi bencillik yapmıyorum sana karşı istediğim için okursanda çok mutlu olurum benim ismim pınar sevdiğimin ismi göksel:)onu çok istiyorum ve seviyorum oda beni sevsin o çok iyi birisi onu kaybetmek istemiyorum aileside lütfen allahım
ALLAH RAZI OLSUN....
Allah razı olsun yüregine gönlüne saglık,Rabbim katında kabul etsin amin amin amin..
bende sizin için okudum yukarda..18 yıl önce gönderildi # -
amin.allah razı olsun fettan kardeşim benide unutmazsan dualarında çok sevinirim.allah kabul etsin
AMIN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSIN INSAALLAH...
amin....allah razi olsun....
AMINNNN CANIM BENIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BIZLERI ANDIGIN ICIN UNUTMA BI TANEM HEPIMIZIN AYRI AYRI BIR DERDI VAR DILERIM RABBIM DEN BU GUZEL GECEDE OKUDUGUN YASIN HURMETINE HEPIZIN DERLERINE DERMAN SIKINTILARINA AFIYET VERIR HEPIMIZ AYRI ACILARIN IMTIHANIN DAYIZ RABBIM KOLAY GECIRSIN AMINNNN LEMAN BENI DE UNUTMA GUZEL KARDESIM YUVAM YIKILMAK UZERE ALLAH ESIMI BANA YAPTIGI HAKSIZLIKLARA PISMAN ETSIN AMINNN
amin Allah senden razı olsun Allah kabul etsin AMİN AMİN
amin allah razı olsun kardeşim rabbim kelamından ve yasini şerefin hikmetinden faydalananlardan eylesin hepimizi okudukların ve okuduklarımız yüzüsuyu hürmetine dualarımızı ve kulluğumuzu katında makbul buyursun inşaallah aminnnnnn
allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammet
hasbinallahi ve nığmel vekil
tahiyyat18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.