gamze19 o kadar kotuyum kı aylardır haber beklerıdım kısıyı bugun bı kızla el ele gordum kesın nısanlandı nasıl canım yanıyooo gerı gelsın dıye dua ettım hep hayrılısı dedım hayırlı ama baska bırıyle gormek cok zoruma gıttı naısl kotuyum ınanamzsın lutfen allaaah rızası ıcın bana dua et benım ıcın hayırlıysa gerı gelsın degıl ıse rabbım tez vaktte unutturup hayırıl kısıyı gondersınn cok kotuyum lutfen dua edınnnn
**Icinizdekileri saat 15´e kadar buraya yazin sizin icin dua edecegim**(gamze19)
(60 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım ftm ya çok iyi anlıyorum seni içim acıdı Rabbim tez zamanda yeni hayır kapıları açsın sana Mevlam ve çok daha mutlu ol canım benim amin
18 yıl önce gönderildi # -
gamze kardşim benimde kalbimdeki icin dua et...allah kabul etsin dualarını ve tüm dua dostlarının dualarını amin
FTM canim kardesim bende aynisini yasadim kaderimiz benziyor biraz.
Biliyor musunuz ben 5 senedir biri ile beraberdim ama tam sözlenecek iken nedensizce benden 1 bucuk ay önce ayrildi, hergün sabir ederek dua ediyorum rabbime bana geri dönmesi icin. Ve birzamanlar bana yanlis yapmisti benimle beraber iken baska bir kizla sözlendi-yikilmistim. düsünün bana geri dönmesi imkansiz birsey degil mi? ama ne oldu ben yilmadim yinede inatla dua edip sabrettim ve SONUC:
tam 8 ay sonra bana geri döndü o güne kadar dua etmeyi hic birakmadim.
tabi simdi ayriyiz o baska birsey. bunu anlatmamin sebebi sadece su:
SABIR EDELIM arkadaslar.rabbim o kisiyi alnimiza yazmis ise o yine dönüp dolasip bizi bulur zaten...
ne olursa olsun yüce allaha siginalim...dualarim seninle
BEN GEC KALDIM SANIRIM AMA RABBIM BU GECE DUYSUN BIZI BOS CEVIRMESIN BENDE COK IZDIRAPLAR ICINDEYIM ESIMIN KİNİ DAGLARI ASMIS DURUMDA BIRAKIP GITTIGI YETMEDI ZARAR VERIYO ALLAH ONU PISMAN ETSIN DILIYORUM RABBIM DEN KIZIMI DA AILEMI DE BENI DE COK UZDU CANIM KARDESIM EGER OKURSAN BENIM ICINDE DUA ET ALLAH SENDEN RAZI OLSUN LEMAN
YARALKARACA kardesim biraz gec kaldin evet :)
ama sorun degil senin icinde bugece dua edecegim...rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
amin amin amin
GAMZECİM SENİNLE AYNI KADERİ PAYLAŞIYORUZ GALİBA BENDE İKİSENE ÖNCE TANIDIM KENDİSİNİ İKİ SENEDİR MÜCADELE EDİYORDUK AİLESİ BENİ İSTEMİYORDU AMA O YİNEDE YILMADI MÜCADELE ETTİ AMA ŞİMDİ PES ETTİ VE AİLESİNİ İSTEDİĞİ AKRABASI KIZLA SÖZLENDİ VEYA SÖZLENECEK ÇOK ÇARESİZİM AMA ÇARA RABBİM BİLİYORUM HİÇ YILMADAN USANMADAN ONA DUA EDİYORUM BİLİYORUM İNANIYORUM Kİ BANA GERİ DÖNECEK İNŞALLAH...İNNEMA EMRUHU İZA ERADE ŞEY EN ENYEGUKE LEHU KÜNFEYEKÜÜÜN.RABBİM BİRŞEYİ OLMASINI İSTEDİĞİ ZAMAN O ŞEYE OL DEMESİ YETER O ŞEY OLU VERİR....YASİN
icim aciyor haticegibi cok zor birsey.bana geri döndü sözü atti ama nedensize 1 ay önce ayrildi :(
ya ve ben onunla komsuyum nekadar zor düsünsene... allah kimseye böyle acilar yasatmasin. ve bizi biran önce sevdigimize kavustursun.......18 yıl önce gönderildi # -
bende eşimden ayrılmak üzereyim hakkıımda hayırlı olan ne ise rabbim onu yaşatsın kredşim hepimize dua edersen sevinirim allah razı olsun amin.
OY CANIM BENİM RABBİM SEVDİĞİNE TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN SENİ ÇOK İİ ANLIYORUM MERLİN KARDEŞİM SENİNDE YARDIMCIN OLSUN ALLAHIM..
allah razı olsun ben geç kalmışım saol canım yinede beni dualarında unutma....
rabbim gönlünün muradını versin amin18 yıl önce gönderildi # -
ederim tabiki merlin23 sizde bana dua edin sevdigim erkek bana geri dönsün diye...
allah cümlemizden razi olsun...esra kardesim senin icinde dua edecegim :)
Allah dualarını kabul etsin gamzecim. Dua listene benide eklersin inşallah. Rabbim güzellikler lütfetsin sana..
selam ve dua ile....18 yıl önce gönderildi # -
tabiki eklerim güzel kardesim:)
Kardeşim Allah razı olsun. Benim, ailem ve kız kardeşim için maddi ve manevi tüm sıkıntılarımız için dua edersen sevinirim. Allah razı olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin. İki cihanda yüzünü güldürsün inşaallah. AMİN AMİN AMİN
7 fatiha okuyorum o güzelyüreğine.
sudemeral sevgili kardesim allah sendende razi olsun dualarimda sizdede yer verecegim :)
ben geç kaldım ama olsun gamzecim allah razı olsunb rabbim dualarınızı kabul etsin inş. bende 21 besmele gönderiyorum güzel yüreğine :)) (burcu)
gamzecim sana bugün bende yazdim duanda banada yer verdiye
yukarda yazdigin sey cok ilginc sevdigin senden ayrilyor baskasiyla sözleniyor ve geri sana dönüyor demekki hersey duayla oluyormus duadan ötesi yokmus
bunu okudumya icim daha bir rahat etti
allah gönlünce versin hem bu dünyada hemde öbür dünyada
umarim benim icinde dua etmissindir bugün18 yıl önce gönderildi # -
Fundacim ve diger kardeslerim dün hepimiz icin ayri ayri dua ettim...
evet benim kaderim ilginc benden ayrildi baskasiyla sözlendi ve geri döndü tekrar...DUANIN MUCIZELERI ISTEama simdi yine yok yanimda :( ama inatla dua edip sabretmeye devam decegim..
bende geç kaldım ama rabbim kabul eylesin inşallah faydan dokunmuşsa ben veya başaksı farketmez raabim sevindirdiğin kardeşelrim için sana daha çok versin
Allah cümlemizin dualarini kabul etsin...
gamzem bende geç kaldım dün erken giremedim hastaydım ezana doğru iyileştim başım döndü ama benide içinden geçirdiğini hissediyorum çünkü ben dün dualarlan ayağa kalktım diğer arkadaşlarımız dabenim için dua etmişler iyiki varsınız inşallah hep grş aminnnnnnnnnnn
ben sadece bu linke isteklerini yazan kardeslerime degil su sayfadaki TÜM kardeslerime dua ettim hazirancim.... :)
yüce rabbim her konuda yar ve yardimiz olsun
gamze19 allah razı olsun canım hersey gonlunce olsun aslında anlatma ıstedıgım o kadar cok ey varkı buraya yamak ıstemıyroum ozel gırınce kızıyolar ama lutfeennn bana dua et benımle aynı durum demıssın ama benım oncem sonumdan daha kotu rabbım ımtıhanları gecenlerden eylesın amın ınsn cok ıhtıyacım var
EVİMİN İŞİMİN İÇİMİN HUZURUNA DUA EDERMİSİN CANIM KARDEŞİM BENDEN SANA 100 YA VEDUD 100 YA MACİD İSMİ ŞERİFİ KABUL BUYUR....
ben senin icin dün dua ettim canim kardesim merak etme :)
gamzem allah razı olsunnn ınaıyorummm gonlune saglık rabbım senıde gorsun
ederim artkuzgunum kerdesim seve seve...
allah razi olsun gönderdigin ismi serifleri :)18 yıl önce gönderildi # -
sağol gamzecim biliyordumzten :)ftm senin için bir başlık yazdım okurmusun ftm arkadaşıma diye bekliyorum canım
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.