arkadaşlar sabahtan beri çok hastayım başım dönüyor biraz kalkındım hemen size yazıyorum çok kötüyüm ya niye başım dönüyor düşündüm acaba başımda kötü birşeymi var diye korktum benim için dua edermisiniz başımın geçmesi için allahım lütfen başımın dönmesi geçsin amin amin amin
BAŞIM DÖNÜYOR......HAZİRAN
(8 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
haziran kardeşim sana hemen ayet-el kürsi yolluyorum sizde falak ve nas okuyup elinize vücudunuza sürün peygamber efendimizde öyle yaparmış allahım inş iyilik verir amin...
18 yıl önce gönderildi # -
HAZİRAN ALLAH KORUSUN. ÖYLE KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNME, BASİT Bİ BAŞ AĞRISIDIR, RABBİM ŞİFA VERSİN KENDİNE DİKKAT ET
kardeşim önce bir doktora gözük. Sonra dua iste. tedbir senden takdir allah tan.
RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH AMA DOKTORA GÖRÜN
canım benim valla bende çok kötüyüm öğleden berii saolsunn nozgen arkadaşımız bikaç dua okudu biraz daha iyiym şimdi inşallah geçer başının ağrısı aklına kötü şeyler getirme
allah acil sifalar versin kardesim dualarim seninle....
allah razı olsun arkadaşlar ayyyyyyy valla bilmiyorum sterestenmi baş dönmem kötü birşeymi üşüdümmü naptım kedimde biraz evhamlıyım hemen aklıma en kötüsü geldi başım dönünce ama biraz daha iyim kötü bişey olsaydı kalkamazdım herhalde nekadar iyidim ya dualarınız için teşekkür ederim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.