EVET DUA DOSTLARI NETTEN AYRILDIĞIM İÇİN BİRDAHA YENİ KONU AÇMICAM VE TALEBELERLE HATİM İNDİRCEM BUYRUN BU BÜYÜK HATİME KATILIN İSMENDE OLABİLİR SABİLERİN DUALARI RED OLMAZ HEPİNİZİ BEKLİYORUM VE İKİ BÜYÜK HATİMİN DUASINI TOPLUCAM PAZAR GÜNÜ
TALEBELERİMLE BERABER HATİM İNDİRCEM HEPİNİZİ BEKLİYORUM nozgen
(116 mesaj) (45 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun gönüllerinize saglık,ben volkan elifim ve benim için cezaevinden çıkması saglıklı sıhhatli birbirimize kavuşmamız için niyet edersen çok sevinirim,Rabbim katında kabul etsin amin amin amin..
Bide biyere gitme yakışmaz bizleri yarıda bırakmak...
18 yıl önce gönderildi # -
Allah cc razı olsun sizden.Siteye bir daha girmeyecek olmanıza üzüldüm, bu arada minik yavrunuz nasıl oldu?
allah razi olsun sizin gibi dostlardan...netten ayrilacagini mi söyledin yoksa benmi bir yerde aynlis anladim??rabbim gönlüne göre versin...benide unutmasin minik agizlar.... :((
ZEMZEM18 yıl önce gönderildi # -
yok yok hepinize özel dua edicez işaalah hep beraber allahın izniyle
Bu arada bana da dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim. Nişanlım hakanın bana dönmesi ve hayırlı bir evlilik yapabilmemiz için..Allah cc razı olsun..hediye niyetiyle 3 ihlas 1 fatiha gönderiyorum, kabul buyrun..selam ve dua ile..
bugece bilgisarın başında her birinizi beklicem tektek cvp yazcam
olur deva82 kardeşim not aldım
:'( allah cc razı olsun, güzel gönlünüzün ne isteği varsa versin size..kızınızın sıhhatini merak ediyorum, aklıma geldikçe dua ediyorum.
iyi hamdolsun iyi meleğim iyileşmiş biraz ufaklık allaha şükür
NOZGEN KARDEŞİM GİTMENE ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇİ HEPİNİZİ YENİ YENİ TANIYORUM AMA BİLİYORUMKİ O YÜREKLERİNİZ ÇOK GÜZÜEL O MİNİKLER BENİM İSMİMİDE SÖYLERLERSE ÇOK SEVİNİRİM İSMİM BEHİYE.HAYIRLI KAPILAR AÇSIN RABBİM BÜTÜN ÜMMETİ MÜSLÜMANA.ŞİMDİDEN RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN DUALARINIZDA UNUTMAYIN BENİ.
nozgen kesin kararlısın yani ölemi :(( bizi bırakıyosun yani :(( bana ve kardeşime dualarınızda yer verirmisiniz ben BURCU kardeşim BURAK rabbim gönlümüzdeki muradımızı hayırlısıyla tez zmanda versin kardeşim öss ye hazırlanıo hayırlısıyla kazanması için ALLAH dualarınızı kabul etsin ALLAH razı olsun 100 ALLAHU EKBER okuyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun
tabi nurdan kardeşim ekleriz niye eklemeyelim işaalah
RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN HERZAMAN DUALARIMDASINIZ.
sizlerdende razı olsun biz neyapıyozki nurdan kardeşim
TEKRAREN RUMUZUNUZU GÖRMEM BENİ MUTLU ETTİ. ALLAH RAZI OLSUN. DUALARINIZDA OĞLUM İLTER KAĞAN'IN HASTALIĞININ ŞİFA İLE NİHAYETLENMESİ, HASTALIĞINDAN ESER KALMAMASI, SAĞLIĞINA KAVUŞMASINA YÖNELİK YAKARIŞLARA YER VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim. O güzel gönlünüz hep iyiliklerle dolu olsun inşallah. dualarınızdan nasiplenenlerden oluruz inşallah.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
kağan kardeşim sorulmaz ama belki yardımcı olabilirim evladımızın neyi var sana söz ona özel hatim indircem
kağan kardeşim cvp yazbilirsen memnun olurum
nozgen bende uzuldum ayrılcak olmana.. ama edicegin duada benimde ismimi söylersen ve aylardır gunlerdiR ALLAHIMA yalvardıgım . dua ettgim ...istegim duanın kabul olması icin niyet edersen.. Allah Sana ne muradın varsa versin.. RAbbim hem bu dunyanı hem obur dunyanı en guzel sekilde gecirmek nasip etsin.. ismim fatma.. simdiden cok cok Hams oolsun allah dualarını ve dualarımızı kabul etsin. insallah .. AMİN..
nozgen kardeşim çok sağol dularında benim ismimide anarsan çok sevinirim (ismim hatice) şimdiden dularının kabulü için amin amin amin...
allahın izniyle okucam cumartesi ve pazar günü derslerim var ogün allahın izniyle okucam kardeşlerim
ROMATİZMAL ATEŞE BAĞLI OLARAK SESSİZ KARDİTİN KALP KAPAKÇIKLARINI ETKİLEMESİ SÖZKONUSU. BU SİNSİ MİKROP MİTRAL VE AORT KAPAKÇIKLARINDA MİNİMAL YETMEZLİĞE SEBEBİYET VERMİŞ BULUNMAKTADIR.
ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ HASTALIK TEDAVİYE CEVAP VERMİŞ BULUNMAKTADIR. ALLAHIMDAN YAKARIŞIM BU HASTALIĞIN BÜTÜNÜYLE YAVRUMDAN UZAKLAŞMASI VE ŞİFA BULMASIDIR.
ALLAH RAZI OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
sevgili nozgen allah razı olsun...adım sağra...sınav sitresinden bir hal oldum..gözlerimdende rahatsızım...allah kabul etsin..çok dardayım...
kardeşim büyük geçmiş olsun bu kalp cerahı ile ilgili bir hastalık eğer öyleyse tanınmış bir saygıdeğer abimiz var
fettan kardeşim allah sanada şifa versin okuycam allahın izniyle hepinize
allah razı olsun allah dertte komasın..amin ..
hepinizi bekliyom bu sofraya hadi buyrun
nozgen kardeşim bizi terk etmene üzüldüm sitedeki kardeşlerime okadar yardımcı oldunki rabbim senden razı olsun iki cihanda seni ve bütün dua dostlarımızı mutlu etsin hatim duanda ben kardeşin cananıda unutmaz isen sevinirim rabbimin razı oldugu kullarından olman dilegiyle selamette kal.
BAHSETTİĞİNİZ KİŞİNİN İSMİNİ AKTARMANIN BİR SAKINCASI YOKSA BEKLİYORUM. SAĞOLSUN OĞLUMUN DOKTORU DA YAKINEN İLGİLENMEKTE. TIP KONUSUNDA SÜREKLİ GÖRÜŞME VE YAZIŞMALARIN YANISIRA DUALARIN GÜCÜNE DE İNANIYOR VE YARADANIMDAN OĞLUMA ŞİFA VERMESİNİ NİYAZ EDİYORUM.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.