amin sizlere de cumaniz mübarek ve hayirlara vesile olsun INSa'ALLAH
yarin RABBIM her birimize hayirli müjdeler versin INSA'ALLAH (öyle geçti içimden)
ALLAH bizi bize birakmayip, KENDINDEN AYIRMASIN
amiiin
TALEBELERİMLE BERABER HATİM İNDİRCEM HEPİNİZİ BEKLİYORUM nozgen
(116 mesaj) (45 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SAĞOL GARİPGÜL KARDEŞİM NE GÜZEL ŞEY GEÇMİŞ İÇİNDEN RABBİM TÜM DUALARINI KABUL ETSİN
18 yıl önce gönderildi # -
HEPİNİZE HAYIRLI GECELER YAMÜMİNU İSMİ ŞERİFİ YÜZÜSUYU HÜRMETİNE ALLAHA EMANET OLUN
Allah razı olsun öncelikle bizleri düşündüğün için.Benim duam kendim ve herkes için.Allah herkese öncelikle sağlık sıhhat ve afiyet versin.Namazını dos doğru kılanlardan ve her durumda ve koşulda namaz kılanlardan eylesin.Allah nişanlımla bana en kısa zamanda hayırlısı ile mutlu bir yuva kurmayı aramızda ki sevgiyi ve muhabbeti "vedud" isminin yüzü suyu hürmetine hiç eksiltmesin hep artırsın ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.Ve bizi hac yapmayıda nasip etsin.Aminnn
Nozgen kardesim ...öncelikle okudugun Kuranlar hakki icin sana cok tesekkür ederim.Elbet özel dertler ve cileler dolu hayatlarimiz hepimiz ayri bir sinav veriyoruz....Ama;
senki agzi duali.
Kurani Kerimi defalarca hatim etmis bir güzel ruhsun....ve bilirsin elbet her zorlugun derdin yaninda Rabbimin aydinlik yüzünün bekledigini!!!!!!!!! sen ki bütün bunlarin farkindasin ondan derim....gitmen ve bizleri senden, dualarindan ve bizim sana edecegimiz dualardan mahrun birakman pek mantiki gelmedi.....ilim ilim bilmekse..insan kendin bilmek !!!o yüzden susuyorum saygiyla ama icimide dökesim geldi kusuruma bakma...
sunuda unutma ne malum aramizda Hz Hizirin gezmedigi?18 yıl önce gönderildi # -
MERHABA NOZGEN,BEN DE DÜN AKŞAM GİDECEĞİNİ OKUDUĞUMDA YÜREĞİM CIZ ETMİŞTİ...OYSA YENİLERDENİM BEN DE AMA..SANKİ KIRK YILLIK DOSTUMU YÜREĞİMDEN SÖKÜP ATIYORMUŞÇASINA ,ÖYLESİ ÜZÜLDÜM İŞTE.BİR BURUK OLDUM.KANADI KIRIK KUŞLAR GİBİ.
İYİ Kİ VARSIN DİYORUM DA YİNE DE GİDİŞİN GEÇERLİ TABİ Kİ..GÖNLÜNDE NE VARSA YÜREĞİN NE İÇİN ÇIRPINIYORSA ÖNÜNE GETİRSİN ALLAHIM HAYIRLISIYLA HAKKINDA HAYIRLISI...
NOZGENCİM ANNECİM RAHATSIZ ŞEKER HASTASI GÖZLERİNE VURDU ..KARDEŞİMİN BİRİ İFLASTA..BANKALAR MAHKEMELER MAL SAHİPLERİ.KENDİNİ BIRAKMIŞ ARTIK SUYUN AKIŞINA YA BATACAK DİBE YA MUCİZE İLE ÇIKACAK SUYUN ÜSTÜNE.BUGÜN GÖRÜŞTÜĞÜMDE SESİ YILGIN BEZGİNDİ
BİR KARDEŞİM İŞSİZ ,TABİ İŞSİZLİK YUVA YIKILMASININ BAŞ NEDENİ,EŞİYLE BOŞANDILAR,BİR ÇOCUK,ANNECİM YAŞLI HALİYLE ÇOCUĞU BÜYÜTTÜ...BİR KARDEŞİMİN EŞİ KANSER KALP HASTASI AKCİĞERLER DE HASTA..ASGARİ ÜCRETLE BİR İLACI ANCA ALINABİLİR GEÇİM ZOR OKUYAN ÇOCUK DA OLUNCA..EV KİRASI VS YETİŞ YETİŞEBİLİRSEN AMAAA BETERİN BETERİ VAR KORUSUN ALLAHIM
BEN DE ZORDAYIM...DUALARINA KATARSIN DEĞİL Mİ ÇOCUKLARIMIZ ŞAŞMADAN KÖTÜYE BULAŞMADAN AZMİNİ YİTİRMEDEN HAYIRLISIYLA OKUSUNLAR İSTİYORUZ AMİİNALLAHIM BEBEĞİNE MELEĞİNE SAĞLIK VERSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
NOZGEN KARDEŞİM HAKKINI HELAL ET.BENİM MÜŞKÜLÜM İÇİNDE DUA EDERSN ÇOK SEVİNİRİM.(ÇOK BORÇLUYUM)RABBİM HER İKİ CİHANDA DA DARDA KOMASIN SENİ.EVLADINI BAĞIŞLASIN.DUA İLE ALLAH A EMANET OL.
NOZGEN KARDEŞİM HAKKINI HELAL ET.BENİM MÜŞKÜLÜM İÇİNDE DUA EDERSN ÇOK SEVİNİRİM.(ÇOK BORÇLUYUM)RABBİM HER İKİ CİHANDA DA DARDA KOMASIN SENİ.EVLADINI BAĞIŞLASIN.DUA İLE ALLAH A EMANET OL.
Allah senden binlerce kez razı olsun kardeşim.Rabbim emeklerinin karsılığını 1000lerce kat fazlasıyla versin inşallah...mekanınız cennet olsun senin ve hatime katılacak olan kardeşlerimin de...beni de dualarınıza ekleyebilirsiniz dimi?kalbimdeki dualarımı,isteklerimi,sıkıntılarımı ve tabi birde dedemin şifası için de ederseniz çok sevinirim.RAbbim yar ve yardımcınız olsun....Gönülden slm ve dua ile...Hayırlı cumalar...
çok sağol canım allah razı olsun ama ben biraz geç kaldım sanırım benim duam ilk baş sağlık ailemlen birlikte olmak babamdan annemden hiç ayrılmamak huzur mutluluk allah sıralı ölümler versin herkeze bereketli helal paralar versin allah bizleri doğru yoldan ayırmasın şaşırtmasın.en sonda aşklan ilgili istiyorum benim sevdiğim biri var ama o beni sevgili olrak görmediğini söyledi önceden benden hoşlanıyodu hem allah onu bana eş yapsın 2 dünyada da çok iyi birisi helal süt emmiş aileme uygun başka birisine gönlü kaydı diye korkuyorum allah onu bana tez zamanda versin arasın ailesi benim aileme dünür olarak gelsin beni istesinler lütfen allahım kabul buyur bu zamanda helal süt emmiş insanlar çok az çünkü........benim ismim pınar sevdiğimin ismi göksel
allah herhesten razı olsun cumalarınız mübarek olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun
cumanız mübarek olsun kardeşlerim
RABBİM İKİ CİHANDA SIHHAT VE AFİYET VER HASTALIK VE ÖLÜM ACILARIYLA SINAMA KALDIRAMAYACAĞIMIZ YÜK VERME BİZLERE
SANA LAYIK KUL OLABİLMEMİZİ NASİP ET AMİN
HAYIRLI CUMALAR18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun NOZGEN.Benide eklermisiniz duanıza yuvam yıkılmaktan kurtulsun eşimle birleşeyim diye.Rabbim dualarımızı kabul etsin.Amin
nozgen allah razı olsun bızde senı aglama duvarı yaptık ama canı gonulden dualrına katılmak ıcın ugrsıyoruzzz allah kabul etsın rabbım ıkı cıhanda okudun kuranlarınla karsılasın senı gonlunden gecen hayırlı olan hesyı versın banda dua edermısın hatımlrınle sevdıgım bekledıgım ınsanı baska bırıyle gordumm o kadr canım yaktıkı o kadr dua ettım kı ona sımıd nasıl dua edecegımı bılmıyourm lutfen bana bırseyler soyleyın ben dua ettım karsılıgında baska kızla gordum duama cevp dıyemı bkamlıyım yoksan ona dua etmeye devam mı etmelıyım ama elımden gonlumden geldıgınce hayırlısı dwedım hala dıyorum rabbım hayırlısı ıse bana yar ett ama ustad ne dıyo mumın akkıllı olacak dıyo hadısı sefırdede mumın bı delıkten ıkı kere gecmez dıyooo sımdı sadece sustururyoeum gonlumu bakalım ne olacak lutfen duaa edermısın bana sadece dua sadece rabbımı ıstıyorum
nozgen kardeşim allah razı olsun umarım bizi bırakmazsınız
"Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum.
Ey Rabbim Resûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır.” dualarımız sizinle allah'ım sizede yetişsin inşallah meleğinize acil şifalr amin..hatminizde bende nişanlım emrullahla olmak istiyorum allahımın izniyle evlenmek istiyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur allah razı olsun şimdiden amin..18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun dua dostu,Allah gönlüne göre versin.İsmim Arzu ve sevdiğim insan Ekrem'e kavuşmayı çok istiyorum ,onunla mutlu bir yuva kurmak dileğimmm Allah rızası için benim için de dua edermisiniz?
allah sizlerdende razı olsun hepinize okuycam işaalah
allah razı olsun kardeşim cumalarınız mübarek olsun tüm dualarınızda kabul olsun hepinizden allahrazıolsun
sevgili nozgen kardşm buraya geleli birkac ay oldu ve seni burda ilk gördügmde yaptğın d ualara amin demek ban aöylesine buyük birkeyif öylesine büyük bir mutluluk verdiki...burdaki bircok kardeşime dualarınla kalpten yakarışlarınla dua ettin...amin dedikk..ayrılmanın üzüntüsü var ama işallahbundan sonrası senin icin hak yolunda daha güzel olur..burdan ayrılsanda biliyrmki bizlere duanla hep destek olcaksın biliyormki bizler yine senin o güzel kalbinde olucaz..cünkü sen bizim dualarmzdasın..rabbimze yakarışlarını bizler icin ettiğin güzel dualarını rabbim kabul etsin..sende hem kendi adıma hemde tümm dua d ostlarım adına hakkını bizlere helal et...buraya cok dertli geldim ama şuan şükürler olsn sizlerin sayesinde iyiym..rabbim banada hayırlı bir eş nasiq ederse artık herşeye şükretmektenbaşka bir şeyim kalmicak rabbime..nozgen benim icin hayırlı bireşle evlenmem icin dua et..şuan biriyleyim ve gercekten korkyrm ..doğru insan mı değilmi...artık insanlara güvenm kalmadı..allaha havale ettim herşeyi ..hayırlısını dilemekten başka bu aciz halimle bişey yapamyrm..tekrar tekarr allah senden razı olsn cennette peygamber efendimeze komşu ol kardşm benim.... allah razı olsun senden..dualarımız seninle...sen de dua dostlarını eksik etme dualırnda...o güzel yavruların azından..amin..
kaanm kardeşim cuman mübarek olsun o sizin kalbinizin güzelliği tabii okurum niye okumayalım allahım makamın da kabul buyursun işaalah kardeşim
Hoşgeldin abicim. İnşaallah bırakmazsın siteyi.
Benim, ailemin ve kız kardeşimin tüm maddi ve manevi sıkıntıları için dua edersen sevinirim. Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun inşaallah. AMİN AMİN AMİN
senin için esmaül hüsnayı okudum ve dua ettim Rabbim tüm sıkıntılarını en kısa zamanda gidersin inşaallah. Hakkında hayırlınında hayırlısını nasip etsin. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN.
RABBİM HAKKIMDA HAYIRLI OLAN ŞEYLERİ YAŞAMAYI NASİP ETMESİ İÇİN
DUA İSTİYORUM.
SAĞOL SUDEMERAL ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIN İZNİYLE DUA EDİCEM ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SANA ÖZEL DUA EDİCEM İSMİNİZEN İŞAALAH RABBİM KATINDA KABUL BUYURSUN NERDE DERTLİ KULLARI VARSA DERMAN VERSİN TEKRA TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN*
ARIN KARDEŞİM TABİ EDERİZ DUA NİYE ETMEYELİM AYRIM YOK HEPİNİZE DUA EDİCEM ALLAH KABUL ETSİN BAKALIM İŞAALAH
ALLAHIM RAZI OLSUN BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİN .RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH
amin kardeşim ederiz niye etmeyelim edicez işaalah hepiniz için
bütün herkes ve benim için dualarımın kabul olmasını istiyorum ALLAH razı olsun senden ve o meleklerden ALLAH kolaylık versin
ALLAH razı olsun benım ıcınde dua edersenız sevınırım..
allah razı olsun kardeşim tüm ibadetleriniz allahımın katında kabul olsun inşallah amin..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.