HİÇ UMUT YOK ARTIK ARKADAŞLAR SADECE BUNU SÖYLİYEBİLİRİM SADECE DUALARINIZ BENİ RAHATLATIR AMA BEN ONUN DÖNMESİNİ ARAMASINI İSTİYORUM YILMAK İSTEMİYORUM AMA NASIL BAŞARICAM SONUN DA KAYBETMEKTE VAR SİZCE..............
ÇOKKKKKKKKKKK KÖTÜYÜM
(35 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
"Ve ilahüküm ilahün vahid, la ilahe illa hüverrahmanürrahim"
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum" okudum senin icin ve 100 adet YA VEDUD....
zikir yap......zikir yap ki yüregin ferahlasin....ve Rabbime güven en hayirlisini bilen ve takdir eden O dur.Duayla kal kardesim Rabbim yüregine ruhuna afiyet versin.Aminnnnnnnnnnnn.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAĞOL BEN ONU UTMAK İSTEMİYORUM BENİ TEKRARDAN SEVMESİNİ İSTİYORUM
18 yıl önce gönderildi # -
YILMA YILMA YILMA
RABBINE GUVEN INAN
O SANA EN GUZELINI VERECEK...NE OLURSUN ARTIK BIRAZ DAHA OLUMLU DUŞUN...
UMUT ET BEKLE VE UMUDUNU KAYBETME.
UMUT EDİYORUM AMA UZAKLAŞIYOR NE YAPICAM BİLMİYORUM BEN İNSAN 6 AYDAN BERİ ARAMAZMI SEVMİYO ARTIK BENİ BİLİYORUM AMA BEN SEVMESİ İÇİN ALLAHA YALVARIYORUM
RABBIMDEN UMIT KESILMEZ.
O COK BUYUK VE SONSUZ.
EGER ALNINDA YAZILI ISE MUTLAKA GELECEK.
insalah sever bende ayni durum seni anliyorum alah sabir ve insalah sana döner eskisnden daha fazla sever
hakkında hayırlısını nasip etsin yüce rabbim kalbinin ferahlaması için 100 ya vedud okudum kabul buyurun...
ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN ÇOK SAĞOLUN AĞRIN EVET İNŞALLAH ESKİSİNDEN DAHA ÇOK SEVERAMİN ALLAHIM BENDE SİZLER İÇİN DUA EDİYORUM VE BU AKŞAM CUMA GECESİ YA BÜTÜN ÖLMÜŞLERİMİZE OKUDUM BÜTÜN DUA DOSTLARIMIN ÖLMÜŞLERİNE İNŞALLAH ALLAHIM KABUL EDER
inşallah Rabbim onun kalbini sana çevirir.sadece seni ve senin sevgini görmesini sağlar.sende o mutluluğu yaşarsın inşallah.sakın üzülme kardeşim.Alnında yazılıysa o sana dönmeye mahkum.hep dua et.inşallah duaların kabul olur
ÇOOOOOOOOK İYİSİN...
İYİSİN ASLINDA...
MELEK GİBİSİN...BİRAZDAN YATACAĞIM,
DAHA ÇOOK YAZMAK İSTEDİĞİM DOSTLAR VARDI ANCAK,
ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ...
RABBİM RAHATLIKLAR VERSİN,O KOCAMAN YÜREĞİNE...
CUMANIN GÜZELLİĞİ ÜZERİNE NUR DİYE YAĞSIN...
BAMBAŞKA BİR GÜZEL GÜNE UYANASIN ,
İNŞALLAH...(diğer yazına birşeyler yazdım, dualarımdasın)
ÇOOOOOOOOK İYİSİN...
İYİSİN ASLINDA...
MELEK GİBİSİN...KATILIYORUM..
teşekkür ederim sizde öylesiniz beni çok mutlu ettiniz
BİR SÖZÜ VAR BÜYÜKLERİMİN ÖNCE SABREDECEKSİN SONRA SEYREDECEKSİN KARDEŞİM RABBİM HAKKINDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN.
haziran kardeşim güzel kardeşim allahımdan tabiki ümidini kesme allahım duada ısrarı sever senin için akşam kuran okucam kardeşim allahım yar ve yardımcın olsun bnu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine amin..
Allah CC yar ve yardımcın olsun. Selam ve dua ile.
DUA ET KADERI DUADAN BASKA HIC BISEY DEGISTIREMEZ UNUTMA KI DUAYIDA KADERINDE VARSA EDEBILIYOSUN SABIRLI OL RABBIM YARDIM ETSIN INSALLAH
arkadaşlarım hepinizden allah razı olsun o kadar güzel yazmışsınız ki hepiniz içime su serptiniz mübarek cuma saati iyiki bu siteye girmişim iyiki varsınız
biraz önce senin için annem yasin vakıa amme mülk cuma suresi okudu kurandna allahım inş ulaştırır sana dualarımızı amin..
hazirancim sevgili kardesim sen benim yasadiklarimi okudun mu yazmistin gecenlerde. duanin gücü inanilmaz....
KARDEŞİM
ALLAH ÇOK ŞEFKATLİ VE MERHAMETLİDİR
O EN İYİSİNİ BİLİR HAKKINDA EN İYİSİNİ NASİBEYLESİN SANA İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
annenmi okudu allah razı olsun annenden de sendende nekadar iyisiniz mutluluğumu sevincimi anlatamam şuan gözyaşlarıylan yazıyorum zaten sevdiğimden ayrı olmak bana bir sürü dost kazandırdı eminim oda beni sevicektir arıcaktır allah hepinizden razı olsun allah ne muradınız varsa versin inanın içimde hiç umut yoktu ama annenin duaları içime umut getirdi ağlattın beni yaaaaaaa.burada da ezan okunuyor bende sizler için dua ettim
gamzem hangi sayfa ablacım kafam karıştı artık bilmiyorum okudum mu okumadım mı
dua et kardeşim sabırla bekle.bende bekliyorum bi mucize olacak ki herşey yoluna girecek inşallah.Allah ın izniyle.sıkma canını.Allah a sığın.
bende bu siteye girdiğimden beri sizin yazılarınızı okuduğumdan beri bir mucize olucağına inanıyorum ama napayım işte içim kötü çok kötü oluyorum allah hepimize yardım etsin amin
Kardeşim her zaman rabbimizden hayırlısını iste. İnşallah rabbim hakkında hayırlınında hayırlısı nasip eder. İyi insanlarla karşılaştırır. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
fatiha okuyorum rabbim ferahlık vesilesi kılsın inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
sağol canım
Kalbinizin de rahatlamaya ihtiyacı var. Onu başka şeylerle meşgul edin. O bir emanet, onu yıpratmayın, sevdiği şeylere yöneltin. Kalbiniz çocuğunuz gibi olsun.
Selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
çok güzel yazmışsın yekruye canım benim sağol:)
bende ınsırah suresını tavsıye edıyroum hazıran bende ıanna cok kotuyum ama elden ne gelır
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.