ahhhhhhhhhhh gamze güzel kardeşim nbilmem üzülürlermi sen benim hikayemi tam olarak biliyonmu bilmiyorum ama benim sevdiğim kişi acayip biraz hem beni seviyor gibiydi ayrılmıştık bir defa çok üzüldüm biliyorum bunu ama son ayrıldığımızda beni o anlamda göremiyomuş bazı sebeplerden dolayı kıyamıyo bana kalbine gömcekmiş şimdi üzüldüğünü sanmıyorum sanırım gönlü başkasına kaymıştır ama ben onun başkasıylan evlenmesini düşenemiyorum bile yaaaaaaaa olmuyormuş bizim ilşkimiz arkadaş abi kardeş olarak kalıcakmışız baksana ya 30 yaşında bide kendileri:)
FTM CANIM BİRŞEY SORUCAM
(43 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sımdı uzuluyoruz bı zaman gelıcek uzuldugumuze uzulecegız kızlar malesef boyle dogru ınasın cıkarınca rabbımız karsımız sımdı ayaklaırmıza taslar taklıyo bır an once toparlanmalı dogruyu allahtan ısteryerık baslamalıyız kızlar zannetmeyın kı ben cok ıyıyım ama elımden gelen yok allah da allah dıyorum kızzlar hadı alllah dıyelımmm
18 yıl önce gönderildi # -
diyelim canım arkadaşım aminnnnnnnnnn
bu ne hazirancim ya inan birden nasil böyle degisebilir anlayamiyorum...
benim sevdigim erkekte anlasamadigimizi 5 sene sonra nedense fark etti... kavga ettik bir gün ve hemen ertesi günü ayrildi en iyisi buymus ve tam 6 gün sonra yemin etti beni sevmiyormus diye-aklim almiyor delicesine seven bir insan nasil 6 günde 5 senelik askini bir kalemde siler... anlayamiyorum cidiracak gibi oluyorum bazen yaa :(18 yıl önce gönderildi # -
gamzem bebegım senı okadar ıyı anlıyorum kı nasıl anlatıyım bak sen dılınle baskla allah demeye kalbınde uaycak sana elden gelen bırsey yokk banda yok tevekkurl sabır sukur
erkek milletine güven olmaz yaparlar kızım sen bırak onu allaha güven en iyisini çıkarsın karşına.. bunu yazdım ama kızmayın beyler çoğunlukla öyle...
çünkü benim başımdanda geldi geçti gamze seni çok iyi anlıyorum değmez birisi için üzülmeye değmez.
katılıyorum abla yaş fark etmiyo hepsi aynı güya benimki olgundu
mantikli düsündügümde unutmak zorunda oldugumu biliyorum ama kalbime söz geciremiyorum... en kötüsüde hafiz ve islam üzerine egitim aliyor büyük din adami olmak icin... ve üzüldügün tek notka onun gibi ilim sahipi birini bulamayacak olmam... öyle bir esim asla olmayacak bunu biliyorum ve buna yaniyorum... :(
cevremdeki erkekler belli helede almanyadaki erkekler...
sakin yanlis anlamayin beyler lafim hepinize degil bazilariniza cünkü malesef öyle :(18 yıl önce gönderildi # -
sevgili kardşlerim hepinizi öyle cok seviyrm ki...ama öyle genelleme yapmayın her cinsin iyisi kötüsü var...ben rabbimin coksevdiği kullarındanım ..bunu biliyrm..rabbimbana iyi kariyerli bir iş iyibir aile istemediğim kadar maddiyat verdi...heryeşe sahibim...gönlümü yurt dışında birkıza kaptırdım..hayatta tek sahip olduğu şeyailesi..sakin masum yuzlü biriydi...3aysonra güzel evliliğe giden ilişkimizi bitirdi gitti. 4sene yaşadığı ilişkiden kurtulamamış..coksevmiştim..işsizdi iş buldum hayatın tüm güzelliklerini sundum aşkımı maddi manevi herşeyi..ama o beni terketti..beni hic haketmedi oda farkındaydı...ama gönül sevdim işte..3ayoldu dualarla allaha sığınark atlattım ve karşıma rabbim yeni biri cıkardı cumartesi buluşcaz.,..işallah onu cok sevicem oda beni..ve gecmişi bana unutturcak..herşeyde birhayır var kardşlerimm...ahlaksızın kişilksizin kızı erkeği yok,ne diye dua edin biliyomusnz kardşlrm allahtan korkan kuldan utanan icinde allah sevgisi olan diye dua edin...rabbim icinize ferahlık vrsin..cok zor bunu biliyrmm
kaanm kardesin bizlerde seni ve tüm burdaki kardeslerimizi seviyoruz.
ben deminde dedim herkez icin gecerli degil söylediklerim alinma sakin yazdiklarimiza olur mu:)
tabiki her cinsin iyisi ve kötüsüde var...
icimiz yaniyor haykirisimiz bizi terk edip gidenlere.üstüne alinma diger kardeslerimizde alinmasin sakin :)..selametle...
gamzem katılıyorum sana benimkide öyle belki unutmam lazım ama ailesi ve kendi çok iyi helal süt emmiş böyle insanları bulmak çok zor kardeşim hele böyle bir zamanda
onu demeye calistim demin ama yanlis anlasildim kagan kardesim tarafindan:(
hergün rabbime dua ediyorum hayirli dinine bagli bir es cikarsin karsima artik bende yuva kurmak istiyorum...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.