ARKADAŞLARIM İÇİMYANIYOR NİKLİ KİŞİYİ BULALIM HİKAYESİNİ OKUDUM ÇOK ÜZÜLDÜM O ABLAMIZA YARDIM EDELİM SİZDE OKUYUN BAKIN BANA HAK VERİCEKSİNİZ ÜZÜLDÜM KOCASINA ÇOK SİNİR OLDUM ŞUAN O KİŞİYİ BENİM ELİME VERSELER YANLIŞIM OLDUYSA ÖZÜR DİLİYORUM AMA BÖYLELERİNE KATLANAMIYORUM.BİZ SEVGİLİLERİMİZ İÇİN ÜZÜLÜYORUZ ŞU ABLANIN YAŞADIKLARINA BİR BAKIN YA BEN ARTIKIN ÜZÜLMİCEM DİYORUM AMA BAKALIM NEKADAR ZAMAN DUA EDİCEM BEKLİCEM ALLAH SABRINI VERSİN BANA İNŞALLAH MUTLU OLMAK İSTİYORUM TOPİCDE YAZIYOR HİKAYESİ
ARKADAŞLAR SİZDEN BİRŞEY İSTİYORUM
(8 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
topic´e nerden bakiliyor hazirancim?
18 yıl önce gönderildi # -
evet canım kardeşim bende çok üzüldüm allahım bizi türlü türlü deneme şekli var bir sürü sınava tabi tutuluyoruz bu kardeşimizde eşiyle sınava tabi tutuluyor ben inanıyorumki allahım sabrının ve dualarının dualarımızın karşılığını verecek ve eşi doğru yolu bulucaktır ümid ediyorum allahımın izniyle inşallah. amin..allah sabrını artırsın valla çok zor amin..
CANIM SIRAYLAN BAK GİRDİĞİN YERE BULUCAKSIN MUTLU OLMAK İSTİYORUM
HAZİRAN KARDES.. EMİN OL.. BURDA ÖYLE HİKAYELER DUYACAKSINKİ KENDİ DERDİNİ BİRAZ DAHA ÖNEMSEMEMEYİ ÖĞRENECEKSİN.. KÖTÜ HABERLER OLDUĞU KADAR AKLIMIZI BASIMIZA GETİREN ÖYLE PAYLAŞIMLAR OLUYORKİ.. iNSALLAH HER ÇEKTİĞİMİZ ACININ SABRINIDA VERİRİKİ RABBİM SABRIN O lezzetli meyvelerinden yemek nasip olur.
nerde o bana söleeyn dua edeyim nerde
bulamıyorum yasin kardeş yardım edermiisn dua edicem bulamıyorum kim bu kardeşimiz ne derdi var
konu başlığı mutlu olmak istiyorum arkadaşlar onu tıklarsanız görürsünüz
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.