sevgili kardşlerim dua dostu arkadaşlarım..hepinizi kardşm gibi görüyorm abim ablam gibi seviyrm.buraya geleli 3 ay oldu..buraya bende burdaki bircok kardşm gibi gönül yarası cekerken geldi...hepimiz burayı ya googledan ararken ya da bir duaya bakmak isterken bulduk,,,hepimiz buraya belki acılarımızn dinmesi belki caresizlikten geldik..ama hepimiz burda huzur bulduk kardşlerim...insanların birbirini tanımadan görmeden yaptığı duaları dinledik amin dedik...insanın din kardşine yaptığı karşılıksız duaları gördük şahit olduk..buraya geldiğimde icim sıkılıyo heryer dar geliyodu...rabbime niye böyle oldu diye niye mutlu olmak benim hakkım değilmi yide feryat ediyordm..hayatımda sıkıntıya düştügün anlar oldu ama hep careyi anlık rahatlamalarda buldum..ama busefer bu gönül sıkıntısı bana doğru yola girmeyi öğretti..namaza başladım allahyolunda o ğüzel nurlu yolda ilerledikce allah sığınp acizliğimi bildikce zavallığımı farketidp rabbimi velim saydıkca rahatladım..o insanın beni bırakması o şer olay öyle birhayra dönüştüki..(başlarda kabul etmedim..dönmesi icindi dualarım..gercekleri bilsende hayırlı olmadğını görsende gönül istiyodu) benim hayır sandığım insan şer cıkmıştı ve o sayede o sıkıntıdan dolayı namaza ibadete duaya yaradanıma sığındım...sonra ne mi oldu...gün gün sizlere dua ettikce rahatladım..artık öyle birhale geldimki kendime dua edemez oldu..kardşlerime etmeketn amin demekten dualarına...sabrettitmm...bana hayırlı bireş nasip etmesi icin ..allahtankorkan kuldan utanan birini ban anasip etmesi hayırlı kılması icin...şimdi rabbim karşıma iki insan cıkardı...arkadaş vasıtasıyla tanıştım..ikiside birbiridn değerli insanlar...ama ben karar veremedm henüz..kafam cok karışık...ama yarın ikince kez buluşacağım insanı kalbim biraz daha istiyo...kardşlerim dua edin benim icin..artık gönül huzurunada kavuşup tüm dualarımla sizlere yönelmek sizlerin sıkıntılaırına ortak olmak istyrm..işallah göünl mutlulğuna da ulaşıcam dualarım ve dualanızla..yarın icin bana dua edin..hayırlısı icin benim cok sevecek beni artık üzmicek allahtan korkan kuldan utann biri olması icin....sizler benim icin öyle önemlisinizki...işallah dualarınız kabul olur bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine...dualarımdasınız kardşlrm benim...allah hepinizden razı olsn...
KARDEŞLERİM BU BİR DERSTTİR RABBİMİN BANA VERDİĞİ LÜTFEN OKUYUN!!!
(50 mesaj) (37 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
CANIM KARDEŞİM İNŞALLAH BUNDAN SONRA ÇOK MUTLU OLURSUN...ALLAH YARDIMCIN OLSUN...ALLAH HAKKINDA HAYIRLISI NE İSE ONU SANA VERSİN...
18 yıl önce gönderildi # -
kaanm sevgili kardesim herkezin bir gönül yarasi var iste... senin isinde baya zor. dua edecegim senin icin zor bi karar...iyice ölc bic ve ondan sonra karar ver sakin acele etme kardesim... allah yar ve yardimcin olsun. ins sececegin insan hayirli bir es olu sana... AMIN
rabbim senin hakında en hayırlısını versin kardeşim dua ve selamla
Hayirlisi olur insallah kardesim.
CANIM KARDEŞİM YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTUTLMA İİCE DÜŞÜN .AALLAHIM YARDIMCIN OLSUN BİZ DUA EDİYORUZ SANA ARKANDAYIZ İNŞALLAH.. ALLAHIMA EMANET OL
Hakkında hayırlı olnı nasip etsin. Rabbim kadir kıymet bilen, imanlı, güzel ahlaklı kişilerle karşılaştırsın inşallah.
rabbim yardımcı olsun bugün okuduğumuz salavatalr yüzü suyu hürmetine gönlüne ferah versin kenzül arş oku rabbime sığın yaran kapanır başıma geldi
Rabbim benim nişanlımda en azından bu kaan kardesimizin ihlası gibi ihlaslı olsun insallah. egerki varsa nişanlımın bukadar ihlası ve ben göremiyorsam nankömrlük etmek istemem.. Affet Allahım.
kaan kardeş Rabbim sana gönlü güzel ruhu güzel bir eş mis kokulu huzur dolu bi yuva nasip etsin insallah AMİN.
kardeşim oku bol dua et bizden dua iste edelim ancak öle kurtulursun ama kenzül arş oku rabbim gönül sızını dindirir yeminediyorum hiçbişeyin kalamz ben çok kötü günler geçirdim ve ço kokudum özellikle oku.
kaanm ne mutlu sana dostum dilerim çektiğin acılı günler sana siper olur ve çoook daha mutlu olursun hem de Rabbimin dilediği insanla ne mutlu sana
darısı bizlerin başına Allah yanında olsun dostum amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah (c.c.) hakkında hayırlar nasip etsin kardeşim. Sen üzme canını, dualarına devam et o aradığın elbet seni bulur.
Selam ve dua ile kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
CANIM KARDESIM SANIRIM BENDEN KUCUKSUN KARDESIM DIYORUM DILIYORUM SENIN ICIN HANGISI HAYIRLIYSA O OLUR BUNDAN SONRA HAYAT YOLUNDA SENLE ILERLEYECEK KISI DEGERINI BILEN OLUR VE GUL YUZUN HIC SOLMAZ 7 IHLAS GONDERIYORUM HAYIRLI HABERLERINI ALMAK UMUDI ILE AMIN
ne sevindim;inşallah mutlu olacağın insanı yaklaştırsın rabbim seni....
tez zamanda hayırlı işini duyarım inşaallah...
bizlerede rabbim hayırlısıyla karşımıza çıkarsın amin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HAKKINA HAYIRLISINI VERSİN AMİN
inşallah rabbimin izniyle mutluluğu bulucağın hayırlı insanla olursun.sevgiden yana hayalkırıklına uğramayı bilirim.kırık bi kalple çıktığın yolda karşına mutluluk getirecek bi kapı aralamanı diliyorum arkadaşım.Allah hayırlı olanı nasip etsin
inşalaah yüzün güler arkadaşım allaha emanat olasın.
bu sayfayi bulduma bende cok memnunum. cok sukur pende artik hic bir derde kotumser bakmiyorum. mevlamdan geliyo diyip hayra yoruyorum. mevalm senin hakkinda hayirlisini versin. insallah istedigin gibi birisini bulursun ve omur boyu mutlu mesut yasarsin. allah yardimcin olsun. mutlu haberini almaktan cok memnun olcaz buna inan. selametle kal
KARDEŞİ
M İNAN BÜTÜN DUA DOSTLARIMIZ GİBİ BENDE SENİN ADINA ÇOK AMA ÇOK MUTLU OLDUM RABBİM HAKKINDA HANGİSİ HAYIRLI İSE SENİN GİBİ DEGERLİ KARDEŞİMİZİ ÜZMEYECEK VE ÖLENE KADAR MUTLU VE BERABER YAŞAYACAGIN HAYIRLI OLANA YÖNLERDİRSİN SENİDE BİZLERİDE RABBİM MUTLULUGUNU DAİM EYLESİN DUALARIMIZDASIN18 yıl önce gönderildi # -
çok sevindim bende senin adına ne güzel sıkıntılarını gitmiş hayır kapıların açılmış elhamdürillah kardeşim ,rabbim hangisi hayırlı ise onu nasip etsin gönlün ona bağlansın o insan senin hayrın olsun mutlu huzurlu olursun inşallah sen de bizim dualarımızdasın allaha emanet ol
aminnnnnnnnn abicim inşallah senin için hayırlıdır ve olur mutlu olursun
kaan sen demişdin bana rabbim dener diye evet rabbim dener o yüzden artık ben karamsar düsünmüyorum seninde mutlu olacagına inanıyorum bütün mutluklar seninle olsun karseşim
allah yardımcın olsun..inşallah mutlu huzurlu olursun
ALLAH CC SANA HERŞEYİN EN GÜZELİNİ EN HAYIRLSINI NASİP EYLESİN. ÖYLE BİR EVLİLİK YAP Kİ İKİ CİHANIN DA AF VE AFİYET İÇİNDE OLSUN...RABBİM SANA DİNİ İSLAM ÜZERE YAŞAYAN EVLATLAR NASİP EYLESİN...YARADANIM SENİ BIRAKMASIN...HER DAİM ELİNDEN TUTSUN...SENİ BİR GÖZ KIRPMASI DAHİ OLSA NEFSİNE BIRAKMASIN AMİN...
RABBİM HAKKINDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Rabbim hayra yöneltsin, hayırla yaşatsın.
Kıymetli abim Rabbim sizi sevip sevindirsin.
rabbim hakkında en hayırlısını versin kaan kardeşim...
s.a butun kalbimle samimiyetimle diliyorum rabbim en kısa zamanda sıkıntılarını gidersin hakkında hayırlı kapılar açsın omrunuzun her saati hayırla dolsun amin
INSALLAH MEVLAM SANA HAYIRLI KARARI ALDIRIR VE SEVGINIZIN USTUNDEN RAHMETINI ESIRGEMEZ INSALLAH AMIN.
kardeşlerim allah razı olsun hepinizden..allah razı olsun binlerce yüzbinlerce...kardşlerim abi ve ablalalrm..benim icin hepiniz öyle değerlisiniz öyle güzelsinizki..hergece artık 4;30 da kalkar oldum....sizlere dua eder allahtan sizler icin güzllkler diler oldum..öyle güzel bir alışkanlık olduki bu..sabah namazına kadar sizlere dua ediyrm..allahtan gönlünüzdekini vermesini..isteğinizi hayırlı kılması için...dertlilere acı cekenlere hastalar şifa..borclulara ödeme kolaylığı gönül yarası aşk acısı ceken kardşlerime gönüllerindekini vermesini hayırlı değilse yeni daha cok sevcekleri kısmetlerini biran önce cıkarması icn..rabbime yalvarıyrm..sizler benim icin dua ettikce yakınlaştığım kardşlrmsiniz...benim icin cok önemmlisinz...c.tesi mimar hanımla cıktık ve cok şükür güzel bir ilişkiye besmeleyle başladık..işallah dualarınzla hayırlı olcak sonu..dualarınızı nolur eksik etmeyin..bu arada sevde kardşm....mahkemen 7 subattaydı birşey yazmadın umarm dualarımz kabul olur..umrm rabbim senin icin hayırlısını ihsan eyler...kardxlrm hephinizin ismi dua ederken aklımdan kalbimden geciyo...yukarda yazan tüm k ardxlrm gercekten hakkınızı helal edin...öyle duygulandım ki..bu kadar cok kardşm bana dua ederken..rabbim benim icin hayırlı olanı sectirdi buna eminm..dualarım sizinle hepinzdn rabbim allh razı olsn...hakkınızı helal edin..yarin gece 4 de biraz daha erken kalkıp hepiniz icin yakarıcam rabbime...dualarımı benim kabul etti..işallah sizin icin ettiğim duada kabul olur...rabbim beni cektiğm yogun sıkıntılardansonra feraha cıkardı..artık gecmiş benim icin rabbime yakınlaşmama dua etmeme vesile olan bir an olarak hatırlanıyr..isminizi ve hacetinizi yazın....hepiniz icin ismen dileğinzle yalvarıcam dualarla...aglayarakkkk.....nolur yazın....belki dualarım sizin icinde kabul olur..belki bu zavallı kardxşnizin duaları rab katında sizler icin birkez daha kabul olur....
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.