açtığım kavuşma duası ve eşler arasındaki soğukluk topiclerini kaldırmanı rica ediyorum!!
SİTE YÖNETİMİNDEN SAFİR BAKARMISIN
(32 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım kardeşim yüreğine sağlık 21 besmele hediyem amin
18 yıl önce gönderildi # -
benim bahsettigim esler arasi degil kardesim.. islam hic bir yeri olmayan flirt ve sonrasi ayriliklar..
Şimdiki zamanda "bazıları" aşkla ulaşıyo hidayete.Bunların sayısı azımsanamayacak kadar da çok...
yarindan tezi yok herkes beseri aska yonelsin
oldu hemen:) ha deyince oluyo ya bu işler.
ben bu duaları tartışmaya konu olsun diye paylaşmadım..derhal kapatılmasını istiyorum
ya tamam fundacim .. sen rahat ol. sen halis bir niyetle yazdin.. allah raziolsun
Fundacım sen sıkma canını boş ver.
bence bu sitede aşk üzerine dua edilmemeli çok yanlış burası yardım için açılmış aşk acısıda acımı ya millet neler le boğuşuyo yapmayın arkdaşalr
galiba ben kaçırdım;ne olduki bu duanın kapatılmasını istiyorsunuz anlamadığım için söylüyorum.
leyala ile mecnun benzeri bir askla hakikate ulasilan bir zaman olmasi hasebiyle , yuksek derecede ehmemmiyet arz eden bir konu oldugu belirtildi
funda kardeş senin suçun yok kendini suçlu hissetme ama bence aşk içn dua isteyenler yanlış yapar belki hayırsızdır rabbişm istemez onlar hala üsteler
sevda duanın aşk için olanı ölüm için olanı kaza bela için olanı diye ayrım yapılarak edilmesinin mantığını çözemedim açıkçası!! insanlar hangi konuda sıkıntı yaşıyorlarsa allaha o konudaki sıkıntısını alması için dua edilir.. bu aşk acısı olur ki çoğu arkadaşımız bunalımlar yaşayıp yardım istiyor bu konuda dua paylaşımı istiyor. ben sadece paylaşmak istedim hepsi bu.. eğer bu benim adapsız, müslümana yakışmayan davranış gösterdiğimi belirtiyorsa orda durun derim!! belkide burdaki herkesten daha müslümanımdır!!!
yazdığıma yazacağıma bin pişman oldum.. bu yüzden lütfen yönetim yazdığım dua topiclerini kapatın..
Hak aşığı Mevlâna Celâleddîn-i Rûmî, beşerî aşkın ilâhî aşka geçiş için bir merhale ve ilâhî aşka tahammül edecek kıvama erişmek için bir fırsat olduğunu Divân-ı Kebir’de şu örnekle anlatır:
“Gazi, alışsın, usta olsun da savaşsın diye önce oğlunun eline tahtadan yontulmuş bir kılıç verir.
İnsana âşık oluş da o tahta kılıca benzer, belâlara uğrayış sona erdi mi aşk, rahmet sahibi Tanrı’yadır artık.”
dostlar farklı başlıktaki dualara yönelelim
Gelin birlik olalım.
İşi kolay kılalım,
Sevelim sevilelim,
Dünya kimseye kalmaz.(Yunus Emre)
peki kimler suçlu burada hiç kimsenin suçu yok ne fundanın ne diğerlerinin funda yardım etmek için yazdı dua bizlere lütfen fundacım üzülme sen ve kötü birşeyde yazmadı dua yazdı burası dua dostluğu paylaşım değilmi sevdiğimiz insana kavuşmak suçmu bizde hayırlılarını istiyoruz zaten hayırsız insandan kimseye fayda gelmez kim kendi kötülüğünü ister
tamam kardesim.. allah herkesin gonlune gore versin.. uzmeyin artik kendinizi. unutalim
recayi bey nedemek yarından tezi yok herkez beşeri aşka yönelsin bu bir din kardeşine söylenirmi insanca yani diyorsunuz biz ne olarak yapıyoruz dualarımızı lütfen birz daha saygılı olalım teessüf ediyorum kusura bakmayın siz böyle davranırsanız bu sitedeki herkez ayağa kalkıcaktır lütfen bize tartışmak yakışıyor mu sizde haklı olabilirsiniz kendinizce ama daha saygılı rica ediyorum yoksa herkez söyliceğini bilir burada
espri yapmistim.. ciddiye almayin.
nasıl espiri bu ya yap et espiri yaptım de çık işin içinden genelde erkekler böyle zaten unutmuşum karşımdakinin erkek olduğunu benden ve diğer arkadaşlarımızdan özür dilemeniz gerekiyor tabi kuru ağızlan değil yürekten pardon sorabiirmiyim eğitimcimisiniz
egitimciyim ama yapmiyorum.. yurtdisindayim. herkes hakkini helal etsin..
ben 20 yillik evliyim..ve esimle ayrilmak üzereyim..simdi benim gibi olan arkadaslar icin güzel bir dua yardimi degilmi bu ..neden herkes hemen kötü taraftan bakiyorki...ben ayrilmayi düsündügüm icin okumamam gerek yok..ama ya ayrilmak istemeyenler... lütfen herseyin ters yüzüne bakmayin...
yapmayın zaten bence bizim ülkemiz bu yüzden böyle sizin gibi düşünenlerden dolayı birde yurtdışındasınız.anlamıştım eğitimci olduğunuzu
mesru birlikteliklere kimsenin bisey dedigi yok zaten. halel dairesinde olan bir olay. evlilik oncesi olaylar icin konusuyorduk.
Arkadaşlar burda recayi arkadaşın üzerine cok gitmişsiniz bence cünkü gercekten iyi niyetli olduğuna eminim.Ama sitede gercekten bir gercek var ki bazı arkadasların derdine saygı duyulmuyor evet tabiki etrafta cok büyük dert cekenler acı yasayanlar var ac kalanlar savasta olanlar var.Ama sonucta bir insanı sevmek bu kavusamamak da insanınn hayatında yasadığı ve ona belki ac kalmaktanda cok acı veren büyük bir imtihan bence.Sonucta Allah a ulasmanın veya o yolda aşka ulasmanın en sağlam dayanağı sevgidir.Ama tabiki diğer dert belalarda ki imtihan sırrı bu durumdada gecerli ama kesinlikle ayıp birsey olduğunu düsünmüyorum.Ve dua örnekleri verilmesinin de önüne gecmek kadar anlamsız birsey olamaz.Sonucta arkadaslar dua istiyor Allahtan istemenin formülünü arıyorlar bunu ayıp birseymiş gibi gösterip eleştirmeyi marifet sanmasın lütfen bazı arkadaslar.
günler önce kapanan konuyu neden tekrar irdeliyorsunuz sevde333?? unutuldu gitti tekrar tartışma ortamı yaratmamaya özen göstersek? Bu konuyu kilitlermisiniz yasin?
Düsüncemi söyleme özgürlüğümü kullandım.Herkes gibi...
Funda yazdığın iki duada cok güzel Allah razı olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.