güzel kardeşlerim kimin ne sıkıntısı varsa isimle yazsın tek tek isim söyleye söyleye kuran okucam akşama kadar vaktiniz var hadi bakalım bekliyorum
kim ne istiyorsa yazın arkadaşlar kuran okucam handan
(148 mesaj) (54 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razi olsun kardesim.. is ariyordum.. benimde ismimi zikredersen memnun olurum
18 yıl önce gönderildi # -
tabi recai kardeşim
benim icinde dua edin arkadaslar tez vakıtde yuvamı kurayım sevdigim insanla allah hepınızden razı olsun
ALLAH RAZI OLSUN...GÖZLERİM İÇİN ŞİFA VE ATANMAK İSTİYORUM...SELAMETLE...
HANDA KARDESİM ALAH RAZİ OLSUN. ADİM YÜKSEL SEVDİGİM İNSAN HİKMET BANA GELMESİ İÇİN DUA EDERSEMİSİNİZ.:((( ÇOK TESEKKÜR EDİYORUM.ALAH NE MURADİN VARSA VERSİN HANDA KARDESİM AMİNNN
amin kardeşlerim inş tek tek okucam isminizi inş allahım kabul eder amin..
HANDA KAREDŞİM ADIM SAĞRA...ALLAH SENİ DARDA BIRAKMASIN...ÇOK DARDAYIM...
canım kardeşim benim için hayırlı bi iş istermisin işim çok kötü borcum çok ailemede bakıyorum bana hayırlı daha iyi gelir sağlayacak bi iş birde müslüman alemindeki tüm masum kardeşelrimize gönderirsen çok mutlu olurum vede tüm ölmüşlerimize allah kabul eylesin seninde isteğin varsa yaz bende dua edicem çünkü
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hakkımızda hayırlı olanı tez çıkarsın karşıma inşallah amin
darlığın sonu bolluktur sağra kardeşim sevin allah yardımcınız olsun amin..
sende istediğini yaz çok kişiyefaydan dokunuyo bende sana kenzül arş hediye edeyim dileğin neyse
canım benim ben sizlere dua ettikçe kendi işim oluyomuş gibi rahatlıyorum kardeşim allah razı olsun senden bende sevdiğimle vlenmek istiyorum adım handan sevdiğim emrullah allah ne muradın varsa versin ben sana nasıl dua edim?
canım kardeşim adım hatice benimde sıkıntılarım için adımı dualarında anarsan sevinirim...ALLAH KABUL ETSİN AMİN...
ben pınar benim içinde dua edersen sevinirm gönlünden nasıl geçiyosa öyle dua et allah kabul etsin ağzına yüreğine sağlık
hepinizi söylücem ark allahımın izniyle inşallah
dualarına benide katarmısın kardeşim rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin inşaallah ALLAH kabul etsin
tabiki kardeşim ne demek
dualarina beni de kat canim..su anda kabirde bulunan sevdiklerime..allah kabir azabindan uzak tutsun...
tamam not aldım ikiniz için hayırlı bi yuva isticem hakkınızda hayırlı olanı mutlu bi haayt dilicem rabbim sizikavuştursun
kenzül arş okuycam çok etkili bir duadır ne istersen rabbim veririçindeki zaatlar çok büyük isimler var olduğu için kabul eder isteğini verirbenim iş hayatım çok kötü düzene girsin gelirimle ailemem bakabileyim anne babama sağlık istiyorum borcum var aileminde çok borcu var katkı sağlayamıyorum maaşım çok az benim onun için istiyorum rabbim açtığımız elelrimizi geri çevirmez allah kabul eylsein şimdiden
amin kardeşim seve seve
allah razı olsun çok iyi kalpliisn sen allah gönlüne gör versin
caanım sağol sende çok iyisin allahım iyilerle karşılaştırsın sizi amin..
amin
CANIM az kalsın yazını kaçırıyordum.allah razı olsun senden, banada duana yer verirsen sevinirim.
bende tez vakitte hayırlı yuvaya sahip olmak istiyorum karşıma hayıreş çıksın istiyorum....
rabbim seni ne darda ,ne zorda koymasın hep işlerini rast getirsin amin18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim hayırlı bir eş için dua edicem size amin..
ablacım allah razı olsun ilk baş sağlık istiyorum ailemlen birlikte uzun ömürler istiyorum allah herkezin yardımcısı olsun.......arkadaşlar nekadar rahatsız olsada ben sevdiğim insanı istiyorum içimdekini allah hayırlara çevirsin ve istemektende bıkmıcam ablacım göksel bana eş olsun istiyorum 2 cihanda da lütfenallahım.ismim pınar sevdiğimin adı göksel allah onun gönlünü başkalarına çevirmesin yarabbim bana gelsin amin
kimsenin duaya ihtiyacı yokmuş anlaşılan:(
olmaz olurmu hele nasıl ihtiyacım var sen beni untma dosttum saolasın ilgine...
ablm olmaz olur mu şuan içimin nasıl yandığını anlatamam allah razı olsun senden
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.