ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM BU DUAYI CANI GÖNLÜMDEN YAZDIMİŞAALAH HATİMLER KABUL OLUR
**BUHATİM DUASINI BOŞÇEVİRMEYİN HEP BERABER AMİN İSTİYORUMnozgen**
(86 mesaj) (57 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SAĞOL ESRA TUUBA TLAYY HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
Amin kardeşim.Rabbim katında kabul eylesin. Okuyan kardeşlerimide cehennem ateşinden uzak eylesin. Rabbim bu hatimde emeği geçenleri efendimize komşu eylesin.Amin...
amin, amin, amin... aallah dergahinda kabul buyursun.. butun herkese ve bana rahatlik ve ferahlik versin. aminnnn
ALLAH RAZI OLSUN RAMİ KARDEŞİM İŞAALAH KABUL OLSUN
amin amin amin amin..ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH..ALLAH SİZİ DETTE KEDERDE KOYMASIN..ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN...BU YAPTIĞINIZ DUALARI VESİLE KILSIN...ÇOK DARDAYIM SN NOZGEN ALLAH SİZDEN BİNKERE RAZI OLSUN...AMİN AMİN AMİN BU ARADA BEN HALA VASİNLİ ZEMZEM SUYUNDA KALDIM...GÖZLERİM RAHATSIZ ONUN İÇİN KULLANABİLİRMİYİM...ALLAH RAZI OLSUN...AMİN AMİN
KULLAN KARDEŞİM ON GÜN BOYUNCA İÇ VE SUYUNLAN GÖZLERİNE SALAVAT GETİREREK SÜR YÜZÜNÜ YIKA ŞİFA ALLAHTAN KURAN ŞİFADIR İŞAALLAH İYİ HABERLERİNİDE DUYARIM BURDAN ALLAH RAZI OLSUN FETTAN KARDEŞİM
bizleri unutmuyosun degilmi abicim
ALLAH kabul etsin, okuyan gôzlerine dillerine nur yagdirsin
senin hurmetine bizlerin dualarini da kabul buyursun YÜCE YARADAN
amin amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
amiiin amiin amiiin rabbim yar ve yardımcımız olsun rabbim kabul etsin allah razı olsun
amin allah razı olsun tez vakitte selamete erdirsin inşallah yüce rabbim. aminnnn.
allah kabul etsin.amin.18 yıl önce gönderildi # -
aminnn bir daha.. allah merhametini gani gani ustumuze yagdirsin....
amin
amin
amin
amin
dualarımız kabul ve makbul olur inşallah bu güzel hatmi şeriflerin yüzüsuyu hürmetine
amin
amin
amin
amin
amin
amin
amin18 yıl önce gönderildi # -
AMIN AMIN AMIN....
RABBİM KABUL ETSİN.
ALLAH KABUL ETSİN....AMİN AMİN AMİN .
Allah Okuyan kardeslerimizin icinde ne kadar isteleri dualari varsa kabul etsin.. Bu siteyi kurup bizim dualarimiza vesile kardeslerimizin sikintilarini gidersin.. Dua dostu kardeslerimin gonullerindeki sikintiya duaya care yollasin rabbim.. Insalla benimde uzun zamandir ettigim dualari sizlerin iyi niyeti hurmetinede kabul eder rabbim..
.ALLAH RAZI OLSUN NOZGEN;;
AMIN;;;
Rabbim ettiğimiz duaları yapılan hatim hürmetine burada amin diyen kardeşlerim hürmetine Kabe-i Muazzama'da yapılan dualar hürmetine kabul buyursun!
Ve hepimizi sıkıntılarımızdan kurtarsın inş.
Hatmi yapan kardeşimizin de gözüne diline nur dolsun inş.
Beni de dualarınızda unutmayın kardeşlerim (münire ve kemal)Rabbim bizi en hayırlı en yakın zamanda helal dairede buluştursun inş.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN...amin amin amin...temiz yüreğinin hatrına verir inşallah
AMİN. ALLAHIM NOZGEN KULUNDAN RAZI OL.AMİN.
AMİNNNNNNNNNN ALLAH KABUL ETSİN
Sevgili NOZGEN sen bizleri hatimsiz kur'ansız duasız bırakmıyorsun allahım sana öncelikle ruh ve beden sağlığı versin.Çocuğuna sevdiklerine de öyle öncelikle sağlık sıhhat afiyet maddi ve manevi olarak seni çok yönlü rahatlatsın...Çevrende hayırlı dostların olsun...Allahım okuduğun hatmi kabul eylesin senden razı olsun ,tez etkisini göstersin dualarının inşallah..Amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmn
aaaaaminn aminnnnnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn
aminler allahım amin amin amin amin ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmn
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaminnnnnnnn
amin amin amin amin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
amin ALLAH kabul etsin ve daim etsin
amin aminnn aminn binlerce kere amin allahım kabul etsin inşallah amin..
ALLAH KABUL ETSİN,KİMİN NASİBİ OLURSA O AMİN DER,
ZORLAYICI TARZDA AMİN DİLEMEZSENİZ DAHA ETKİLİ OLUR.BİRDE BAŞLIKLARA DİKKAT ETMELİYİZ. ACIZANE BENİM FİKRİM ALLAHA EMANET OLUN18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun yürekten binlerce kez amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnn rabbim kabul etsin inşallah
mahzun kardeşim ya yanlış anladın yada yanlış anlıyosun ben sadece minicik talebelerin ve günahsız sabilerin okumuş oldu hatime sizlerinde faydalanması babında yazdım sizin veya bir başka kardeşimin katılıp veya katılması hakkında yorum yapmadım ve nasibi olan alır nasibi olmayan hiç bir şey almaz mahzun kardeşim islamda zorluk yoktur saygı ve selam ile ilme saygı allaha saygıdır kimse kimseye zorla bişey yaptıramz*
dua dostları kardeşlerim allah makamında kabul etsin hatim bitmiştir hepinize ismen dua etmeye çalıştık allah yar ve yardımcınız olsun her iki cihanda sizleri mesut bahtiyar etsin amin*
dua dostları kardeşlerim allah makamında kabul etsin hatim bitmiştir hepinize ismen dua etmeye çalıştık allah yar ve yardımcınız olsun her iki cihanda sizleri mesut bahtiyar etsin amin*
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BİZİ DUALARINDAN EKSİK ETMİYOSUN ALLAHIMDA SİZİ RAHMETİNDEN MERHAMETİNDEN EKSİK ETMESİN İNŞALLAH BENDE SİZE DÜN GECE ÇOK DUA ETTİM ALLAHIM KABUL EYLESİN İNŞ AMİN..
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHABOkuyan talebelerinizdende sizdende Allah razı olsun abicim. Selam ve dua ile.
SAĞOL SUDEMERAL SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN SAYGI VE SELAM İLE ALLAHA EMANET OL SUDEMERAL
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.