zez talia garipgül sennurum cankuş derin nur16 duacı albina tlay tuuba esra agrin rami recai fettan haticee asmin arın hebun simal kaanm kagann badsaba arzu21 dilara haziran muhtacınm evla handanemru dilek23 derin deva82 türkügözler merve nurdan suskunkız hayatm passha yldz sevde333 ftm sudemeral ayse arzurem arın haticegibi nur armağan pnarr zeynepk seda dua dostu kardeşlerim ismen yapmış olduğum hatimde isimlerinizi zikrettik rabbim katında kabul buyursun haklarınız helal olsun mevlam kabul eylesin vede haklarınızı tekrar helal edin rabbim sizlerin ne muradları varsa tez zamanda zahmetsiz versin biz duamızı yaptık artık gerisi rabbime kalmış hepinize saygı ve selam ile beni dualarınızda unutmayın allaha emanet olun ***NOZGEN***
ZEZ GARİPGÜL NUR16 CANKUŞ PASSHA DERİN MUHTACM DEVA82 DUACI ESRA TLAY KAANM YLDZ
(55 mesaj) (32 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
GÜZEL KARDEŞİM ALLAHIM SENDEN BİNLERCE KERE RAZI OLSUN SİZDE BENİM TÜM OKUMALARIMDASINIZ ALLAHIM AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN DUALARINIZDAN EKSİK OLMAMAMAK ÜMİDİ İLE ALLAH RAZI OLSUN ALLAH EKSİKLİĞİNİZİ GÖSTERMESİN ÇOCUKLARINIZIN GÜNÜNÜ GÖRESİNİZ İNŞALLAH AMİN..
18 yıl önce gönderildi # -
sağol kardeşim allah razı olsun handanemru hatimi bitirdik bugün içimde onun huzuru var allah kabul etsin kardeşim
AMİN. ALLAH CC SENDEN RAZI OLSUN NOZGEN KARDEŞİM YÜREKLERİ DUA DUA BÜYÜTEN TEMİZLEYEN RABBİME HAMD OLSUN... ALLAH CC KABUL BUYURSUN. ÇOK SEVİNDİM...
RABBİM NOZGEN KULUNDAN RAZI OL
RABBİM NOZGEN KULUNDAN RAZI OL
RABBİM NOZGEN KULUNDAN RAZI OLRABBİM BİZLERİ BIRAKMA...YAR VE YARDIMCIMIZ OL...
allah gani gani razi olsun kardesim.. her iki cihandada mesut ve bahtiyar olursuz insallah.. Allaha emanet olun.. Amin
dilara sağol kardeşim hepinizin ismini zikretmeye çalıştım rabbim yar ve yardımcımız olsun allah kabul etsin
işaalah kardeşim sende allaha emanet ol
okurken adımı görünce okadar sevindim ismen yaptığın duaya .Allah razı olsun,emeğinize yüreğinize sağlııkkk,,,…Rabbim hayırlı işlerde muvaffak eylesin..
benim gönlümü hoş tuttun rabbim sanada iki cihanda hoş tutup mutluluk versin amin
RABBİM senden gani gani razı olsun bu güzel dualarının ve hatimlerinin karşılığını rabbim sana ve ailene mucizeler sunarak mükafatlandırsın amiiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL KARDEŞİM ESRA İSİMLERİNİZİ EZBER YAPTIM VE DUALARIMDA TEKRAR LADIM ALLAH SİZDEN DE RAZIOLSUN HERİKİ CİHANDA DA MUTLU ETSİN ESRA KARDEŞİM
amin amiinnn
Allah razi olsun senden ve ögrencilerinden...Rabbim iki cihandada sevsin seni.Amin.
SAĞOL ZEZ ALLAH RAZI OLSUN
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
Allah razı olsun abicim. Ağzınıza yüreğinize sağlık. Rabbim okuduklarınızı şefaatçi kılsın inşaallah. Rabbim cennnette cemalini görmeyi efendimize komşu olmayı nasip etsin.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
benim ismim yok ama allah kabul etsin:)
O GÜZEL YÜREKLERİNİZDE OLMAK
RABBİ ZİKREDEN AĞIZLARINIZDA İSMEN ANILMAK ...
BU NASIL BİR HUZURDUR NASIL BİR GURURDUR ANLATILAMAZ ...
EĞER BİR HAK VARSA O DA SİZLERİN BİZİM ÜZERİMİZDEKİ HAKKIDIR VE SİZLER HELAL EDİNİZ ...RABBİM DÜNYA VE AHIRETTE SUNABİLECİĞİ DİLEDİĞİNİZ VE RABBİMİN RAZI GÖRDÜĞÜ EN GÜZEL NİMETLERLE MÜKAFATLANDIRSIN SİZİ ... ALLAH'IMIZ RAZI OLDUĞU GÖNÜL GÖZÜ AÇIK KULLARINDAN EYLESİN HEPİNİZİ HEPİMİZİ İNŞALLAH ...
TEKRAR TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN YÜREĞİNİZE AĞZINIZA SAĞLIK ELHAMDÜLİLLAH ...
SAĞOL SUDEMERAL ALLAH RAZI OLSUN SİZİNDE DUALARINIZ KABUL OLSUN İŞAALAH SAYGI VE SELAM İLE
FUNDA KARDEŞİM İSİMLERİN BİR KISMINI YAZMA ÇALIŞTIM UMAQRIM ANLAYIŞLA KARŞILARSINIZ SAĞOL SAYGI VE SELAM İLE
MERVE SAĞOL ALLAH RAZIOLSUN O SENİN YÜEĞİNİN GÜZELLİĞİ TÜM DUALARIN KABUL OLSUN İŞAALAH SAYGI VE SELAM İLE
DUA DOSTLARI HEPİNİZİN İSMİ OLMAYA BİLİR AMA TÜM İSMEN YAZDIRAN DUA DOSTLARINA DUA MIZI YAPTIK MEVLAM KABUL ETSİN SAYGI VE SELAM İLE ALLAHA EMANET OLUN
her ne kadar ismimi zikretmesenizde rabbim hatminizi kabul buyursun allaha emanet olun 1 fatiha 3 ihlas benden size selam ve dua ile....
SAĞOL SEVGİ KARDEŞİM DEDİM GİBİ YAZDIRAN İSİMLERİ TELAFFUZ ETTİK BURAYADA YAZMADIM İSİMLER VARSA AFFINIZA SIĞINARAK HAKKINIZI HELAL EDİN YAZMAYA ÇALIŞTIM SAYGI VE SELAM İLE
ALLAH RAZI OLSUN DUA DOSTUM. UMARIM OĞLUMUN HASTALIĞININ ŞİFA İLE SONUÇLANMASINA YÖNELİK DUALARINIZI UNUTMAMIŞSINIZDIR!...
ALLAHA EMANET OLUN...18 yıl önce gönderildi # -
NOZGEN ALLAH RAZI OLSUN. RABBİM OKUDUĞUNUZ HATMİ VE DUALARINIZI KABUL EYLESİN. AMİN...
KAĞAN KARDEŞİM SANA SÖZ VERDİM ONUN İÇİN AYRİYETEN YASİN OKUDUM RABBİM EVLADINIZA ACİL ŞİFALAR VERSİN UNUTURMUYUM HİÇ SAYGI VE SELAM İLE
SAĞOL RAMİ KARDEŞİM AMİN İŞAALAH SAYGI VESELAM İLE
ALLAHIM O GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN... SAĞOL VAROL VE VARKAL...
Allah razı olsun yüreginize gönüllerinine saglık senin ve talebelerin için 10Kevser,Rabbim dileklerinizi hacetlerini muradlarını tez zamanda versin yapılan duaları katında kabul etsin amin amin amin..
AMİN DERİN KARDEŞİM SAYGI VE SELAM İLE
Rabbim kabul eylesin.
:'(
ah hocam beni aglattin
hersey o gûzel yüregin gibi olsun
ALLAH'in sevdigi kulsun ki, baskalari için ugrasiyosun
bu kadar insanin da duasi senin üzerinde
ne kadar tesekkür etsek azdir
sitemizin hocasisin, hafizi
hafizlarin yeri baskadir bence
ALLAH hafizlar listesine bizleride alsin INSa'ALLAH
sana cani gönülden dua ediyorum
RABBIM kat kat razi olsun
her iki cihanda aziz eylesin, sevdigi kullar listesine alsin
ahirette Efendimizi arkasinda ona baka baka RABBIME gitmeyi ve Ona da doya doya bakmayi nasip etsin INSa'ALLAH
RABBIM hayir kapilarini senin için açsin
ALLAH A EMANET OL!!18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.