isimlerinize dua edicem arkadaşlar dileginizi de bildirin
dua isteyen arkadaslar isimlerini versinler 1 saat icinde:)
(35 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RECAYI ERTAN.. IS ARIYORDUM-- ISMIMI ZIKREDERSENIZ MEMNUN OLURUM.. ALLAH RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
:)
Allah razı olsun fundacım.
Benim, ailem ve kız kardeşimin maddi ve manevi tüm sıkıntıları için dua edersen sevinirim. Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun inşaallah. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
FUNDA KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN TÜM DUALARININ KABUL OLMASI DİLEĞİYLE BEN HANDAN NİŞANLIM EMRULLAHLA HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA EVLENMEK İSTİYORUM DUALARINIZDA OLMAK ÜMİDİYLE ALLAHIM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN AMİN..
sudemeralll nerelerdesin:)özledim senii.. isimler biriksin print alıcam tek tek isimlerinize ve niyetlerinize dua edicem..duam bittikten sonra haber veririm hep beraber amin deriz
Canım benim Allah razı olsun. Bende çok özledim seni, dualarını:):)
Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün.Hayırlınında hayırlısını nasip etsin inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH'IM DÜNYA VE AHIRETTE İKİ CİHANDA BANA AİLEME SEVDİKLERİME DUA DOSTLARIMA VE SANA BİZLER İÇİN YAKARAN FUNDA KULANA SIHHAT İYİLİK VE AFİYET VER
SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU HAYIRLI UZUN HEP BİRLİKTE ÖMÜRLER İHSAN EYLE BİZLERE
HASTALIK GAM KEDER BORÇ DERT AFAT YÜZÜ GÖSTERME
HER TÜRLÜ ŞERDEN SANA SIĞINIRIZ
GÜNAH İŞLEMEKTEN GÜNAHA YAKLAŞMAKTAN SENDEN UZAKLAŞMAKTAN MUHAFAZA EYLE
HEPİMİZE HAYIRLI İŞ HAYIRLI EŞ NASİP EYLE
HASTALIK ÖLÜM ACISI VE
VERDİĞİN NİMETLERİN EKSİKLİKLERİYLE SINAMA BİZLERİ ALLAH'IM
KENDİM İÇİN DE HAYATIMI PAYLAŞABİLECEĞİM BENİ SANA DAHA DA YAKINLAŞTIRACAK BANA AİLEME VE SANA LAYIK BİR KULUNU KARŞIMA ÇIKARMANI VE HAYIRLI BİR YUVA KURMAYI DİLİYORUM
ÖNCE SENİ SONRA BİRBİRİMİZ ÇOK SEVELİM İSTİYORUM
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDURRASULULLAHALLAH RAZI OLSUN AMİN
allahım ümmeti muhammede bu dünyada ve ahirette afiyet ver .. rabbim senin indirecegin her hayra muhtacız.... amin amin...
allah razı olsun.hayırlı bir işe girmek istiyorum ve hayırlı bir yuva kurmak istiyorum.beni de dualarında anarsan sevinirim.
s.a Funda kardeşim. Adım selahattin işlerimin yolunda gitmesi için dua edermisin. Selam ve dua ile ...
Allah razı olsun Fundacım. Rabbim iki cihanda da yüzünü güldürsün inşallah.İnşallah dualarından nasiplenenlerden oluruz. Benim için de hayırlı bir eş ve sağlıklı sıhhatli bir ömür diye kalbinden geçirirsen çok mutlu olurum.
Allah yar ve yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun fundacım rabbim her daim yar ve yardımcın olsun rabbim seninde ne muradın varsa tez zmanda hayırlısıyla versin inşallah dualarında benide anarmısın adım burcu
Allah rızası için bana da dua edin. 2 senedir aileleri bir araya getirmeye çalışıyoruz ama hala rıza göstermediler evlenmemize. artık helal daireye girmek istiyoruz. Bize de dua ederseniz bizi çok sevindirirsiniz.Allah kimseye böyle bi imtihan vermesin daha kötülerinden de korusun.(Münire ve Kemal) Dua edin Rabbim ailelerimizin kalplerini birbirine ısıtsın çünkü O herşeyi yapmaya Kadirdir...
ben ,annem ve kardeşlerim çok zor durumda borç iflas işsizlik evsizlik çaresizlik vs. maddi manevi hertürlü sıkıntı iyice bastırdı şu ara allahım beterinden saklasın dualarında yer alırsak ne mutlu allah razı olsun senin de muradını versin inşallah,
sağol fundacım binlerce teşekkürler sana.amin amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
11 yunus duası da ben sana okuyorum..18 yıl önce gönderildi # -
bende hayırlı bir iş istiyorum dua edersen sevinirim
ALLAH razı olsun kardeşim
1 ayetül kürsi hediyem olsun sana kabul et lütfen18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun banada karşıma hayırlı eş çıksın diye dua edersen çok memmun olurum.
rabbim senin gönlündeki muradını inşaallah tez vakitte versin amin.18 yıl önce gönderildi # -
en başta Allah senden ve buradaki her insandan razı olsun. 2 gün sonra ingiltereye giidyorum. Allahın izniyle kazasız belasız gideyim hayırlısıyla ülkeme döneyim. feride ismim.
benimde duaya ihtiyacım var adım şebnem iş için dua okursanız sizlere duacı olurum
canim insallah gec kalmamisimdir
biliyorsun zaten sevdigim kisi canin bana geri dönmesini istiyorum
ne olur benim icinde dua et
RABBIM simdiden kabul etsin dualarini
ALLAH senden razi olsun18 yıl önce gönderildi # -
Geç kaldım mı bilmem ama emine abla ve eşinin yuvalarında huzurları için dualarını istiyorum sevgili kardeşim selam ve dua ile.
benim adım hatice sıkıntılarımın geçmesi için dua ederseniz sevinirim inşallah geç kalmamışımdır ALLAH KABUL ETSİN
merhaba leman ben yuvam dagılmak uzere esım gıttı donmuyor cok sıkıntılıyım tarıfı yok bana da yuregınızı acarsanız allah razı olsun kardesım
benim ismim şebnem allah rızası için dualarınızı bekliyorum ...iş için ve huzur için ...şimdiden allah razı olsun
Selam Fundacım ben ilknur maddi manevi sıkıntılarımın geçmesi için dua edersen sevinirim. Allah senden razı olsun.Allah kabul etsin.
selam fundacim ben kamile. bir an once kendi yuvami kurup mutlu mesut yamak icin dua edermisin?allah razi ve memnun olsun
allah razı olsun arkadaşıııım kardeşiiim.rabbim ne muradın varsa versin inşallah.banada dua edersen çok sevinirim.ismim behiye hayırlı bi evlilik istiyorum.
arkadaşlar tek tek isimlere yaptım duamı.. bana isim yazdıramayan arkadaşlar merak etmesin siteden gözümün aşina olduğu isimlerede dua ettim:)
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN BI ÔNCE BEN YAZMISTIM AMA yazi yok yanlis yaptim galiba
yine de ALLAH RAZI OLSUN canim kardesim :)
ALLAH KABUL ETSIN18 yıl önce gönderildi # -
isim yazdırmadık ama olsun düşünmen yeterli O güzel yüregine funda kardeşim3 İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası 3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh*
geç kaldım ama allah razı olsun yinede...adım sağra...10 elham hediyem ola
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.