Ablam canım ablam benim gönül ilacım yazdıklarını okudum.Allahım senden razı olsun.Gece benden sonra girmişsin siteye,henüz okudum yazdıklarını,yani ilaç reçetemi.Yine yüreğinin güzelliğiyle su serptin yüreğime.Canımsın benim.bana bişeyler daha yazacağınısöylemişsin.Bu gece gelirsen buralardayım inşallah ablacım.Zeynebimi de seni de öpüyorum.Sizi çok seviyorum,hem de tüm kalbimle.Artık başka dostlara ihtiyaç duymuyorum siz varsınız ya hayatımda.İnşallah gelirsin bu gece ablam
NİMET ABLAM(mfd)
(44 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Başka dostlara derken biz nerdeyiz
18 yıl önce gönderildi # -
canım mfdem bende ahretliğimi bekliyorum inşallah gelir bende yazısını bugün okudum benimle görüşcekmiş msn de ama henüz yok.seni ve nurayımı ve nimetciğimi ve bütün dua dostlarımı çokkkkkkk seviyoruuuuuummmmm.
sen hiç unutulurmusun fatih seni unutmak mümkünmü???...:):))kardeşim benim.
bende bende bende sizi çoooooooooooooooooook seviyorummmm :):):):):)
Şengül Abla Ayetel kürsilerim geldimi sana :) sağol ablacım .
Nuray kardeşimde burdaymış . hemen 1 fatiha 3 ihlas hediye edeyim kensine .
seni çokkkkkkkkkkkk seviyoooooooooruuuuuuuummmmmmmmmmmmm fatihhhhhh kardeşşşşiiiiiiimmmm Allahım razı olsun senden hep dualarımda olduğunu unutma emi ablam.
Tamam ablacım . Bu gecede okucam 10 tane sana . bende çok seviyorum ablam seni. Allah başımızdan eksik etmesin seni.
bende şimdi hepinize vemenyettekıllahe okuyor gönderiyorum.
ŞENGÜL ABLAAAAAAAAA :)))))
efendiiiiimmmm.
Fatih kardeşim ben sizler varken yanidua dostlarımvarken başkalarına ihtiyaç duymuyorum dedim:)Sizlerin yeri başımın üstü kardeşimm
deryamla şimdi msn de konuşuyorum.deryamıda çooooooookkkkkkkkkkkkkkseviyorum.
Ben niye öle bir an panikledim bilmem . Heralde sizleri çok seviyorum ya . Siz sıcacık evde hepiniz toplanmışsınız çay içerken . Ben kendimi dışarda yağmurun altında hissettim gibi oldu :) Ama meğersem dışarıyada çay gelmiş :) Allah razı olsun .
Şengül Abla bitanesin ablammmmmmmmmmm
Estağfirullah Fatih kardeşim,hiç dışarıya çay göndermek olur mu,biz dua dostlarımızla bir mekanda bir gönüldeyiz çaylarımızı da hep beraber içeriz.MEKAN BÜYÜK ÇÜNKÜ GÖNÜLLER BÜYÜK DIŞARIDA KALAMAZ KİMSE. HEM DİYELİM Kİ BİRİLERİ KALMALI BEN SİZİ DIŞARILARDA ÜŞÜTMEM KENDİM KALIRIM KARDEŞİM.SAKIN ÖYLE DÜŞÜNME BİR DAHA TAMAM MII:)
ya ama kıskandım :(
tamam panik yoook servisi ben yapcam :):)
bize davet yokmu?
ALLAH RAZI OLSUN . ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN KARDEŞİM .
NURAY SEN MANTIMI YAPCAN SERVİSMİ. ÇOK YORULDUN SEN DİNLEN BİRAZ :))
aaaa ayıp ettin Mukadder abla bütün dua dostları Mfd ablada toplanıyoruz..servisler benden :)
MUKADDER ABLAMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!
VALLA DAHA ELİMİ SÜRMEDİM MANTIYA BUYUR ABLAM . BEN BEKLERİM DİĞERLERİ PİŞENE KADAR .
allahım sohbetlerinizi bol etsin çaylar benden buyrunnn..
yaa Mukadder abla ben servis yapcammmmmmmm
benden buyurun çayları bak almazsan darılırım bak lütfen :):)18 yıl önce gönderildi # -
Bana misafir geliyorsunuz ben iş yaptırır mıyım size.Bu defalık servis benden Nuraycım bi dahakine sen yaparsın yorulma sen.Fatih kardeş gece vakti mantı zararlı meyveden başka birşey olmaz.Mantıyı yarın öğlende Nuraycımdayeriz.)
Mukadder arkadaşım herkes davetli Deryacım kıskanma seni de beklerim:)18 yıl önce gönderildi # -
yarın bana mı geliyonuz..ayyy ben hemen temzilik yapiim pasta felan çok işim varrrr..niye şimdi söylüyosunuz..neyli pasta seviyonuz...napiim size :)
YA ARKADAŞLAR MORAL BOZUKTU SİTEYE GİRDİM HEMEN İÇİM AÇILDI..YATSI KILCAM DAHA GİDEMİYOM ARANIZDAN...AKLIM SİZDE KALCAK..NE YİYOLAR DİYE..
Bisküvili pasta :)
tamam çikolatalı ooohhhhh koskocaman çikolatalı bisküvili ama hepsini ben yiiicemmmmm :):):)
napalım ben ev sahibiyim...misafire yok :)18 yıl önce gönderildi # -
BULAŞIKLARI BEN YIKARIM KARDEŞİM . NE DE OLSA MİSAFİR UMDUĞUNU DEĞİL BULDUĞUNU YIKARMIŞ
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.