Arkadaşlar tefriciyeye başladım bittiğinde nasıl duası yapılıyor neler yapmak gerekiyor bileniniz varsa cevaplayabilir mi, bir yerde duymuştum üç kişiye para ekmek yemek verilmeli falan diye öyle şeyler var mı ve nasıl yapmak gerekiyor... Cevaplarınız için şimdiden teşekkrler..
Bir Sorum Var...
(9 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
yok oyle bisey. bir duasi felan da.. niyetler onemli
18 yıl önce gönderildi # -
ÖYLE BİŞEY YOK YALNIZ SADAKA VERMEK HER ZAMAN HAYIRLIDIR FAKAT İKİSİ BİRBİRİNE BAĞLANTILI DEĞİL
TEFRİCİYENİN OKUNMA ADABI VAR, YAPARSANIZ DAHA MAKBUL OLUR...
o adap nedir acaba dilara?
evet dilara kardeşim güzel söylemiş bi fakire itiyacı olana bi hayır niyetine bişey yapıp arkasından duanıda edersen oda çok makbul olur,tabi senin niyetin önemli kardeşim..
çok teşekkür ederim derin kardeşim
ben biliyorum isterseniz yazim
önce 2 rekat namaz kilacaksiniz namaz sonrasi abtesli yüz kere Estağfirullahel'aziyme ve etubu ilehy okunacak ve Salati tefriciye baslanacak maksat 4444 sayiyi tamamlamak ne fazla ne eksik bittikten sonra hacet ne niyetle okunmussa: Ya Rabbi okudugum bu salati serife jürmetine (hacetlerimi susu muradimi ver ) diye Cenabi haktan ayrica dua ve niyazda bulunur SELİN KARDESİM BÖYLE DUA EDECEN ALAH KABUL ETSİN SENİN VE BÜTÜN DİLEGİ OLANLARİN BENİM DİLEKLERİMİZİ KABUL ETSİN AMİNN
Aminn Allah razı olsun agrin kardeşim Rabbim dualarını kabul etsin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.