BENİDE UNUTMA DUA DOSTU KARDEŞİM MÜMİNİN MÜMİNE DUASI GEÇERMİŞ RABBİM İKİ DÜNYADA DA KOLAYLIK VERSİN SANA AMİN
İSMEN BİRER YASİN SIKINTILARINIZ İÇİN OKUMAK İSTİYORUM
(55 mesaj) (44 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Dilara benim icin okuyacagim Yasini serifte de yazdigim isimleri zikredersen cok mutlu olurum...Güzel yüreklim..bu isimler benim icin önemli isimler ne olur Yasinin sonunda hepimize hediye et..Bende sana 100 besmele simdi Cennet melekleri icin okuyorum...Bu gece senin icin Kenzül ars duasi okuyacagim.
Deyan,Makaya,Koray,Onur,Yusra,Rabianur,Zekiye,Talia,Oguz,Ozan ,Canan.. icin dersen cok sevinirim.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun oya'nın gönlündeki muradı için sıkıntılarının ferahı için dermisin
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN MADDİ MANEVİ SIKINTILARIMIZ İÇİN DUA EDERSEN SEVİNİRİZ AMİN AMİN AMİN
Allah CC hepinizden razı olsun kardeşlerim, ne kadar güzel dualar böyle, fışkırmış resmen..Rabbim gönüllerinizdeki dua tazyikini eksik etmesin.. Rabbim cümlemizi yolundan ayırmasın..Amin
Allah razı olsun.. Allah tüm kederlerimizi sıkıntılarımızı sevince dönüştürsün.. benim ismim fethiye eşimle olan ayrılığımın sona ermesi için bana da duanda yer verirsen sevinirim..
allah razı olsun benide duana ortak edersen sevinirim ailelerimizin onayı ile tes zamanda evlenmek istiorum erkek arkadaşımla ailelerimiz onaylamıyorda...
banada edermisin canım çok ihtiyacım var.allah razı olsun.
allah kabul etsın rabbımın hakkımızda herseyın hayırlısını vermesı seven ınsanların bırlesmesı dılegıyle yasın ısmınıde zıkredersen sevınırım
allah kabul etsin cnm bende zeynep sevdiğim insanın bana dönmesi için dua edersen sevirim onun adıda furkan allaha emnatsin
bende senden mesleğime uygun hayırlı bir iş isityorum ve şu an çok zor durumdayım cebimde hiç param yok ailem benden para beklerken hiç parasız iş yerinden çıkarıldım ne olursun bana duanı esirgeme ço kmuhtacım sende isteğin varsa yaz bende sana dua edeyim
allah razı olsun kardeşim senden.dularına beni de alırsın inşaallah
bende hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum
bana da dua edermisin o günahsız dilinde
rabbim sana iki dünyada iyilik versin dualarını kabul etsin (buarada adım özlem)18 yıl önce gönderildi # -
ben geç kaldım galiba:(:(
sonra olurya dua edersen banada hayırlı eş hayırlı yuvaya sahip olmak istiyorum...tez zamanda....
senin etmiş olduğun dualarına rabbim sana ahirette güzellikler sunsun...18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM BENİM
ALLAH RAZI OLSUN DİYORUM SİZE
İNŞALLAH ALLAH SİZDEN RAZI OLURBEN KARDEŞİMİZ ATİLLA0606 İÇİN RİCA EDİYORUM
ONUN SIKINTISI ÇOK FAZLA ÇÜNKÜ18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Dilara kardeş Rabbim kabul etsin inşallah.İsmim Arzu sevdiğimin ismi Ekrem ona kavuşmayı ve mutlu bir yuva kurmayı diliyorum.
geç kalmadın esra kardeşim, devam ediyorum. İnşallah Rabbim kabul buyurur. Rabbim herkesin gönlündeki muradı hayırlısı ile versin Amin.
Allah razı olsun. Mevlam kabul buyursun. Yüreğinize, emeklerinize, nefesinize sağlık. Beni de anarsanız çok memnun olurum. İsmim; Türkan
Karşılıklı bende size 1000 Ya Şafi rahatsızlığınız için ve hayırlı dilekleriniz için 21 Tefriciye okuyacağım. Rabbim kabul buyursun. Amin.
Selam ve dualarımla..18 yıl önce gönderildi # -
33 adet gül kokulu fatiha okuyorum simdi sana Dilara nefesine kuvvet olsun insallah.....Canim benim ya güzel yüreklim.Kabul buyur.
amin kardeşlerim ..hepinize ayrı ayrı cevap vermek isterdim ama o kadar güzel sözlerle dua ediyorsunuz ki, üzerine sözler söylemek imkansız... böyle güzel yürekleri Rabbim yarattığı için O'na hamdü senalar olsun..
Allahım sen bu güzel kullarına her şeyin en iyisini en güzelini nasip eyle, onları sıkıntıda darda bırakma, her daim tutan elleri gören gözleri ol, yolundan ayırma dini islamdan ayırma Yüce Rabbim...
Allah her iki cihanda sizleri aziz eylesin...Rabbim gönlünüze gelenlerin hayırlıları ile sizleri karşılaştırsın..Razı olduğuna razı olun inşallah...amin
s.a Dilara kardeşim eğer geç kalmadıysam banada okurmusun. Adım selahattin. Selam ve dua ile.
s.a dilara kardeşim Allah dualarını kabul etsin.bende geç kalmadıysam banda okurmusun adım hacer.Allah razı olsun kardeşim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Aleykum selam amin kardeşlerim, okurum tabiki...
Dilara kardeşim Allah razı olsun..
Gönlün isterse ben de senin duanı almak isterim..
Maddi manevi sıkıntılar içerisindeyim..
Niyetim: kimsenin kötülüğü dokunmadan yuvamda huzurlu yaşamak ve maddi sıkıntılarımdan kurtulmak..Allah a emanet olunuz..
dilara kardeşim benide dualarına katarmısın rica etsem şu ara sıkıntılı bi dönemdeyim aşk acısı çekenlerdenim adım asuman çoook saol allah razı olsun kardeşim
Dilara kardeşim Allah senden ebeden razı olsun. Bana da dua edermisin canım kardeşim. Ailelerimizin hayırlısıyla evlenmemize rıza göstermeleri ve yakın zamanda helal daireye girmemiz için dua edersen çok makbule geçer.
Rabbim dua için açtığın ellerini hiçbir zaman boş çevirmesin...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.