BABA DİYE HERGÜN YATAĞINDA SESİZCE AĞLIYAN YAVRUMUN GÖZYAŞINI SİLERMİSİNİZ.
GÖZYAŞINI SİLERMİSİNİZ
(31 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
İNŞALLAH YAVRUNUZUN AĞLAYIŞLARI RABBİM TARAFINDAN BABASINA DUYURULUR.
ALLAH BABASINA SİZİN İÇİN MERHAMET VE SEVGİ ÇOKLUĞU VERSİN18 yıl önce gönderildi # -
Reyhan ablşacım inşallah tez zamanda çnce Yüce Rabbimin izni ile sonra da bizim dualarımızla bu günler geçicek inşallah. Bir anne olarak yaşadığın şey sana çok ağır geliyodur ama ne olur duaya devam, yüce mevlam çektiklerinin sonucunda seni inşallah mükafatlandıracaktır. Sana 10 ihlsa okuyorum şimdi. Hep de dua ediyorum , allahım kabul etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN CANIM ABLAM BENİM
KEŞKE ÖYLE BİR GÜCÜM OLSA,KEŞKE O YAVRUNUN GÖZLERİNİN İÇİNİ GÜLDÜREBİLSEM.AMA TEK YAPABİLECEGİM ŞEY SİZLERE DUA ETMEK.ALLAH BABAYA VİCDAN SİZLEREDE SABIR VERSİN.BU GÜN SİZİN İÇİN 300 KERE "YA VEDUD"ÇEKECEGİM,KABUL EDİN.
canım kardeşim şu anda o kadar sinirliyim anlatamam. söyleyecek bişey bulamıyorum çocukları o kadar çok seviyorum ki sende yavrum sessizce baba diye ağlıyor yazınca ben gözyaşlarımı tutamadım.allah akıl fikir versin allah o yavrunun yüzüne baksında babasına merhamet versin. sizin için o küçücük yavru için 7 ayetel kürsü okudum allah kabul etsin
CENNET MERAL PINAR FATMA ABLA SİZLERDEN ALLAHIM RAZI OLSUN SİZİNDE HER NE SIKINTINIZ VAR İSE ALLAHIM AYDINLIĞA ÇIKARSIN AMİN AMİN AMİN
"Ey Yusufu Yakuba Yakubu Yusufa kavuşturan
Ey mazlumun duasıyla kendi katı arasında hiçbir perde bulunmayan
ey kalpleri evirip çeviren
ey merhametlilerin en merhametlisi
kulların kapındalar
sen de cömertlerin en cömerdisin..."18 yıl önce gönderildi # -
Allahım Reyhan kardeşimizin eşinin gerçek ailesine,oğluna ve oğlunun annesine dönmesi için yardım et.
YAVRUMUDA BABASINA KAVUŞTUR RABBİM
ben silerim Reyhan ablam ben silerim çok isterim silmeyi..ahh o kadar çok isterim ki yavrunun göz yaşlarını silmeyi....hep dualarımdasın unutma...
100 İhlas suresi oglunun göz yaşlarını silmesi için yolluuyorum...18 yıl önce gönderildi # -
REYHAN ABLACIM SANA 10 AYETEL KÜRSİ OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN YAVRUNUN BABASI EVE DÖNSÜN AĞLAMASIN ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK
Güzel kardeşim rabbim kocanın kalbine merhamet versin kalbinden beraber olduğu kadının sevgisini alsın senin ve evlatlarının aşkını koysun tez günde tez saate yuvasına dönsün amin amin amin 100 ihlas gönderiyorum kabul et
rabbim tez zamanda isteğini yerine getirir inşallah rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm gerçekten reyhan ablam senin için çok dua edeceğim
mevlam yardımcın olsun kardeş 100 tevgid gönderiyorum.eşinin yüreğine merhamet versin
REYHAN BİRAZÖNCE SENİN VE HATİCENİN NİYETİNE 50 İHLAS OKUDUM NAMAZDAN SONRA..RABBİM YAVRUNUN GÖZYAŞLARINI DİNDİRSİN..
cümlenizden rabbim razı olsun amin amin an
rabbim cümlenizden razı olsun rabbim yavrumun gözyaşı silinsin dualarınızla inş
Reyhan abla allah yardımcınız olsun inşallah herşey düzelir eşin evine döner oğlun babasına kavuşur eski günlerden daha mutlu olursunuz inşallah.
hakkınızda hayırlısı olsun ALLAH o minicik yavrunuzun yüzüne baksın inşaallah
Allah size sabır versin. Bol bol dualar ediniz.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.. ALLAH SABIRLAR VERSİN.. TEZ ZAMAN DA DUALARINA CEVAP VERSİN İNŞALLAH.. ALLAHÜ TEALA AYDINLIĞA KAVUŞTURSUN.. AMİN.
Ablam Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. Eşinizede en kısa zamanda rabbim doğru yolu göstersin.AMİN
Senin için bazı dualar araştırdım ablam, inşallah faydalı olur.
EL METİN:
Kötü işlerle uğraşan kişinin, o huylarından vazgeçmesi için; Ya Kaviyy Ya Metin isimleri onar defa birlikte okunarak, Allah'dan o kişinin hidayete ermesi için dua edilir.
TİN SURESİ:
Her gün 7 defa okuyan kötü ahlaktan kurtulur.
İBRAHİM SURESİ:
Güzel ahlak sahibi olabilmek için 10 defa okunur
SAF SURESİ:
Aile huzursuzluğu için 70 defa okunur18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun sudemeral, bizim için de iyi oldu!
cümlemizden sedefcim, inşallah rabbim sıkıntılarınızı giderir AMİN
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.PEYGAMBER ELİNİ EVLADINIZIN ÜZERİNDEN ÇEKMESİN...DUA İLE
AMİN CÜMLENİZDEN ALLAH RAZI OLSUN İNŞ
Reyhan arkadaşım Allahım sana güç versin,sabır versin:(Tez zamanda kurtarsın sizleri bu durumlardan.Yavrunun yüzünü güldürsün canım benim.O kadar üzülüyorum ki seninle sizlerle her sorununuzu yaşıyorum.Rabbim kalbini ferahlatsın
Rabbim sizlere ferahlıklar ihsan eylesin.
Eşinize vicdan ve merhamet nasip eylesin.En kısa sürede hayırlı bir sonuçla yavrunuzu ve sizi sevindirsin.
reyhancım nöbetten çıktım bu yazıyı görünce çok üzüldüm canım kardeşim rabbim sana sabır afiyet versin eşinede merhamet vicdan versin kurban olduğum allahım oyavruda gülsün.bebeğime 10 ayetel kürsü 1 huvallahüllezi gönderiyorum dualarımda olacaksın allaha emanet ol
AMİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM BU GÖZYAŞLARINA MENDİL OLDUNUZ YAVRUMUN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.