fundacığım dün geç saatte haber alabildim.avukatı mazeret bildirmiş,dün duruşma olmamış,bugün hakim başka bir gün verecekmiş duruşma için.
HZNLYM İSİMLİ ARKADASIMIZN YUVASININ DAĞILMAMASI İÇİN HEP BERABER FATİHA(FUNDA)
(104 mesaj) (30 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Bu da hayırlı bir haber aslında değil mi avukatının mazeret bildirmesi ve durusmanın olmaması insallah bu sürede vazgecer.Rabbim dualarını kabul etsin Amin
18 yıl önce gönderildi # -
buna sevinelimmi şimdi?:)
avukatın ya işi çıktı katılamadı ya da şehirdışında falandı yetişemedi.. bu durumlarda mazeret bildirir.. sevinecegimiz durum şu duruşma en az 2 ay ileri atılır.. ve zaman kazanmış oldun hznlym eşini ikna etmek, vazgeçirmek icin.. dualara devam:) allah kabul ettiiii:))
evet daha çok dua edicez inşallah allahımın izniyle olmaz diye birşey yok tabi yeterki rabbim istesin amin..
BENDE DÜN 10 TANE OKUDUM BUGUNDE 10 TANE DAHA OKUYORUM.HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN ALLAH
EVET CAN DOSTLARIM DUALARINIZIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ZAMAN KAZANMIŞ OLDUK,DİLERİM RABBİM BU SÜRE ZARFINDA EŞİMİN İKNA OLMASINA,YÜREĞİNİN YUMUŞAMASINA YARDIM EDER İNŞALLAH.
kotu haber tez duyulurdu hznlym oyle dusunelım ıns rabbım hayrılısyla kurtardı bıdahakınede ıns hayırlı haberlerını duyarızzz
inşallah ftm kardeşim,hergün sürekli dilimden dua düşmüyor hepimiz için dua ediyorum,rabbim hepimizin gönlündekini inşallah tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul eder.eskiden bu siteye üye olmadan önce hep kendim için dua ediyordum şimdi dualarımı hepimiz için yapıyorum.rabbim kabul eder inşallah.
bundan sonra evimde internet olmadığı için akşamları giremiyordum,şimdide iş değişikliğim oldu,ordada iş yoğunluğu fazlaymış,can dostlarımdan uzak kalacağım diye çok üzülüyorum.ama burdaki dua dostlarım için kalben dualarıma hep devam edeceğim.inşallah fırsatlar olurda arada sırada siteye girmek nasip olur bana.
ıns dualar karıslıklı olunca daha guzel oluyo ınsan huzur verıyo dımı sende hep dualarımzda olacaksın bende sadece ısde gırıyorum o yuzden aksamları dualrdan mahrumumama ıns bdenı unutmuyolardır
ben can dostlarım dua dostlarım sayesinde huzurluyum,daha ümitliyim,sanki rabbim gönlüme daha çok ümit veriyor,kalbim artık hiç boşanacakmışım gibi hissetmiyor,ama sanki ümitsiz gibi.ben süreki burdaki tüm dua dostlarıma dua edeceğim hepimiz için tabiki sende varsın hep dualarımızda ftm kardeşim ,inşallah rabbim hepimizin dualarını tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul eder.
allah razı olsunnnnn valla yakında ısden kovulucam ısı gucu buraktım burda dualarda kaldımmm
bende senin gibiydim sürekli bu sitede can dostlarım için dua okurken tam bu sırada işim değişti,bundada vardır bir hayır diyorum,şimdi belkide hiç giremiyeceğim,bunun için üzülüyorum ama vardır bir hayır diyorum.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.