BEN MERVE ARANIZA YENİ KATILDIM 7 SENEDİR SEVDİĞİM BİRİ VAR BAZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARI VAR SİZLERDEN DUA İSTİYORUM VE HAYIRLISIYLA EVLENMEK İSTİYORUM DUALARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN AMİN..
BEN ARANIZA YENİ KATILDIM DUALARINIZA TALİBİM
(17 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hoşgeldin mucizeye adaşım Allah yardımcın olsun amin
18 yıl önce gönderildi # -
HOŞGELDİN ARKADAŞIM. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. ALLAH SEVDİĞİNE DOĞRU YOLU GÖSTERSİN İNŞALLAH
hoşgeldin aramıza dua dostum... Rabbim doğru yolu göstersin inşallah ve sizi de hayırlısıyla kavuştursun inşallah...
allah razı olsun tüm amin diyenlerden merve safa benim kardeşim ona sizi okadar çok anlattımki oda katılmak istedi :)
amin diyen tüm kardeşlerimden allah razı olsun amin..
aramıza hoşgeldin canımm allah dualarını dualarımıızı kabul etsin
amin..
ALLAH BÜTÜN KÖTÜ ALIŞKANLIKLARINDAN KURTARSIN GÖNLÜNÜZDEKİNİ VERSİN AMİN
rabbim yardım etsin insallah
amin..
Rabbim bütün kötü ahlaklarından kurtarsın inşallah.Rabbimin güzellikleri sizinle olsun...amin
kardeşim merve adına çok tşk ederim benim öz kardeşimdir o yazamıyo ama dün gece hepinize çok okudu selamları var size allah razı olsun hepinizden amin..
Hoşgeldin kardeşim.Rabbim dostluğunu daim etsin.
Yarabbim kardeşimizin hakkında hayırlı olanı nasip et hayırlı olanıda kalbine kabul ettir.Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM SAĞOL
hoşgeldin canım kardeşim dualarımızdasın
SAĞOL SEVDAM BENİM RABBİM SENİDE SIKINTILARINDAN TAZ VAKİTTE KURTARSIN İNŞALLAH AMİN..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.