Artık son kozlarımı oynuyorum...Cuma günü 11 yıllık arkadaşım,sevdiğim kıza benim için etkileyici bir konuşma yapıcak...Ne olur dualarınızla yanımda olun...Allah'dan umut kesilmez ama yine olmazsa bi dahada olmaz bu iş:(
Dua eden din kardeşlerimden şimdiden Allah razı olsun...
Bu iş olmasa bile ben bu forumda hep kalacak,benim dertdim içimde bile kalsa;sizin dertlerinizden kurtulmanız için dua etmeye devam edeceğim...
''Allah'ım yalvararım Cuma günü arkadaşım (aynı zamanda adaşım) Mert,sevdiğim kız olan Havva'yla en doğru yerde,en doğru zamanda,en doğru şekilde konuşsun...Havva etkilesin ve kabul etsin!!!Yalvarıyorum!!!Yardım et Allah'ım!!!''
Son çırpınışlar...Dualarınıza ihtiyacım var...(Kader günüm mübarek Cuma günü...)
(13 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Hayırlısı neyse o olsun.Rabbim hakkında güzellikler nasip etsin inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
:) insallah canım hakkında en hayırlısı olsun öyle içten yazmışsınki tebessüm ettim yanlış anlama.. Rabbim kalbine göre versin hayırlısıyla
herseyın hayırlısını dile kardesim...kimbilir belkide senin icin şer olacak birşey istedigin..yanlış anlama sevdigin kötü olmayabilir,,ama bu bırlıktelıkten belkı bır ser cıkacak...bız bılemeyız ..yınede imsaallah hayırlısı gönlünde olandır
mert kardeşim sen dememişsin ama herkes HAYIRLISI demiş.Bütün dualar da illa olsun demek yerine Rabbimden hayırlısını dilemek en güzeli olsa gerek :):)
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
hayırlısı neyse o olsun arkadaşım inşallah herşey istediğiniz gibi olur mutlu olursunuz umuyorum konuşma iyi geçicektir cuma mübarek gün sela vakti bol dua et arkadaşım
Rabbım hayırla kavustursun ınsallah sevdıgıne Allah yardımcınız olsun
Allah yardımcın olsun,ben de yıllar evvel aynı durumdaydım,benim sonucum kötüydü,ama inşallah senin sonucun çok sevindirici olur ve mutlu olursun.
hayirlisiyla olur insallah
duaya devam18 yıl önce gönderildi # -
Hepinizden Allah razı olsun...
Hayırlısı neyse o olsun:)
Yarın konuşamayada biliriz...O zaman Pazartesi ya da Salı'ya kalcak...
Tekrar hayırlısı neyse o olsun...
Allah yardımcım olsun...
Dediğiniz gibi duaya devam edicem:)
Bakın belki yalan söylüyorum sanıcaksınız ama yemin ederim ki sizden dualar geldikçe hep iyi gelişmeler oluyor...Yemin ederim ki!!!Yok böyle bişey...Allah'ım sen büyüksün Yarrabim...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SEN BU KULLARINA VE BANA YARDIM ET SENDEN YARDIM BEKLEYEN TÜM DUA DOSTLARIMA YARDIM ET O KADAR HÜZÜNLENDİM Kİ AĞLAYACAĞIM AYNI DURUMDA BULUNUYORUM VE BÜYÜK SIKINTILARIM VAR PAYLASAMADIĞIM RABBİM SEN BÜYÜKSÜN İSTEKLERİMİZİ BİZE NASİP ET YA RABBİ:(((AGLIYORUM VALLAHA RABBİM AF EYLE.
allah yar ve yardımcın olsunnn hay allahım sen nelere kadırsınn ıns bekledıgın cvbı alırsın
ALLAH HAKKINDA HAYIRLISI NE OLCAKASA SANA ONU VERSİN...ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMİN...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.