yarabbi senden nemurad isteyen varsa sen boş çevirme yardanım sen büyük kapısın sen bana 1 adım gelene ben 10 arşın gelirim diyensin sana açılan şu elleri boş çevirme yaradanım tüm hasta vedezor durumda ve borçlu olanlar ve işsiz ve işini kaybetmiş olanlar için istiyom allahım sen amin diyenlerinde yüzüsuyu hürmetine kabul et allahım bana ve burdaki bulunan veya bulunmayankardeşlerimede olmadık umulmadık yerden kapılar aç allahım
YARABBİ BURDA OKUNAN KUR,ANIN YAPILAN DUALARINI BOŞÇEVİRME YARABBİM SEN YARSIN
(35 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin kadeşim amiiiiiiin inşallah
amiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOLUN KARDEŞLERİM ŞU ANDA OKUNAN KURANIN DA YÜZÜSUYU HÜRMETİNE ALLAHIM KABUL ETSİN TÜM SIKINTILARIMIZI FERAHA ÇEVİRSİN SABAHINA AMİN
AMİN AMİN AMİN KARDEŞİM. ALLAHIN KABUL BUYURSUN VE DİLEDİKLERİNİN SENİN İÇİN DE YERİNİ BULSUN İNŞALLAH.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin aminnnnn
SAĞOL KAĞAN KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN ŞU AN KURANI KERİM DİNLİYORUM MÜBAREK NEKADAR GÜZEL OKUYO KALKAYIM DİYORUM BİTÜRLÜ KALKAMADIM RABBİM BURDA OKUNAN KURANINDA YÜZÜSUYU HÜRMETİNE EVLATLARA ŞİFA VERSİN AMİN
SAĞOL KAĞAN KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN ŞU AN KURANI KERİM DİNLİYORUM MÜBAREK NEKADAR GÜZEL OKUYO KALKAYIM DİYORUM BİTÜRLÜ KALKAMADIM RABBİM BURDA OKUNAN KURANINDA YÜZÜSUYU HÜRMETİNE EVLATLARA ŞİFA VERSİN AMİN
Amin amin aminnn
SAĞOL ZEZ KARDEŞİM ALLAH SİZLERİNDE TÜM MURADLARINI VERSİN İŞAALAH
SAĞOL TALİA KARDEŞİM RABBİM HEPİMİZİN DUA LARINI KABUL ETSİN İŞAALAH ALLAH RAZI OLSUN AMİN
ALLAHIM HEPİNİZİN GECELERİNİ HAYIRLI ETSİN VEDE TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN BÜGÜNÜNÜZ YARININIZDAN GÜZEL OLSUN İŞAALAH ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HAYIRLI GECELER
amin kardeşim allah dualarımızı kabul etsin inşallah
amin Allah CC senden razı olsun
dualarını kabul buyursun selam ve dua ile.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN..aminnnn
AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİNNN
amın amın amın
AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH...
ZGRM CANIM KARDEŞİM ALLAHIM O GÜZEL DUALARINLA BİZİ NASIL SEVİNDİRDİYSEN SENİDE ÖYLE SEVİNDİRSİN İNŞALLAH AMİN..DÜN GECE SANADA KURAN OKUDUM ALLAHIM KABUL EYLESİN AMİN..
zgrm kardeşim ettiğin tüm dular tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul olur inşallah.Amin kardeşim.
AMİN AMİN AMİN ALLAHIM OLMAZLARI OLDURAN YOKTAN VAR EDEN SESİN HERŞEYİN TEK SAHİBİ SENSİN ALLAHIM İŞLERİMİZİ KOLAYLAŞTIR ÖNÜMÜZDEKİ ENGELERİ KALDIR YA RABBİM AMİN AMİN...
amin amin amin inşallah kardeşim Rabbim gönlümüzdeki muradımızı verir ve yüzümüzü güldürür
AMİN AMİN AMİN...ALLAHIM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH AMİN...
kabula şayan olur inşa allah
allah hepinizden razı olsun allahım istenilen muradları tez zamanda versin işaallah*
rabbim tüm sıkıntıda olan dua dostu kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun
amiiiiin amin acmain
amin amin amin
amin amin amin RABBİMMMMMMMMMMMM
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.