allahım öyle bir mucize istiyorum diliyorum ki senden göksel beni arasın bana dönsün evlenelim iki cihanda da eşim olsun tek bir ışık istiyorum allahım senden lütfen beni kapından geri çevirme duamı kabul et sende olmasan kime güvenirim senden başka kimseye güvenmiyorum allahım lütfen göksel beni arasın eskisinden çok sevsin beni muhabbet sohbet edelim umudum sadece dualar dualara sarıldım senden istiyorum allahım nolursun beni yalnız bırakma lütfen allahım onun gönlü benim aşkımlan yansın onun gönlü başkasına kaymasın lütfen allahım arkadaşlar sizinde dualarınızı bekliyorum bana tavsiye ediceğiniz dualarıda bekliyorum allahım tek elimde umudum var onuda alma benden allahım sabır ediyorum ve geliceği günü bekliyorum inşallah buraya güzel haberlerimi yazıcam yalvarıyorum allahım dönsün göksel bana gözyaşlarım sel oldu ama o daha dönmedi.........
ALLAHIM ÖYLE BİR MUCİZE OLSUN Kİ........
(56 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin kardeşim inşallah herşey istedigin gibi olur
amiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
Allahim amin.yarabbim. insallah kardesim..
18 yıl önce gönderildi # -
off be güzelim of bee.Yapma böyle lütfen.Çok konuştuk senle.ALLAH hayırlısını versin inşallah.Aminnn
napayım ya abla aklımdan çıkaramıyorum son anlattıklarımdan sonra yorum yapmadın ama çıkmıştın o akşam:(
hazıran dua dostumm senı anlıyorum cokda ıyı anlıyorum ama yapma boyle bakalım MEVLE NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER bak ben sana yasadıgımı anlatıayımda bı dusun bende bırını cok ıstedım cok dua ettım rabbım gonderdı onu bana tekrar ama naısl bı ınsan oldugunuda gosterdı sonra ben ıstemedım bıraz allaha bırak ısını kendıne vekıl kıl bak bende ınan zor durumdayımama allahım ben senı vekıl kıldıysam haya ederım dıyorum ınsn kolumu kaldırmak bıle ıcımden gelmıyoo cunku ben kendımı yuceler yucesıne bıraktımm eger dıyorum benım ıcın hayrılı olcaksaa dınım dunyam ahıretım ıcın hayrısaaa bak yuregım yansada soyluyorum HAYRISAA rabbım tez vaktte gonder yok bı baskası hayrısaa ne olur onu gonder yuregıme kabul ettır dıyorum duada ısrarcı olun dıyor rabbım ama haddımızı asmaylaım ılahı tokadı yersek bı daha ıflah olmyaz be dostummm bılıyorum sen sımdı dıyosun ne olursa olsun gelsın ama ınan oyle degıl sen rabbıne guven ona bırak ama dualarına bırakmaa devam et canımmm hıc bırakmaaaa ınan bende bıraz durdum ama gene basladımmm sanada ısrarcı ol ama bak ama dıyorum bırakıyorum
İNŞALLAH SENİ ARAYIP SANA GERİ DÖNSÜN KARDEŞİM
İNŞALLAH
İNŞALLAH
İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
BU ACININ NE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİRİM Kİ ÜSTELİK BEN EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN BÜTÜN HAYALLERİM YARIM KALDI ÜSTELİK SADECE BENİM DEĞİL OĞLUMUNDA TÜM YAŞAMINA BEND KOYDU.ARTIK ŞÖLE DUA EDİYORUM.YARABBİM VE YÜREĞİMDEN ÇIKAR AT ONU HİÇ TANIMAMIŞIM GİBİ OLAYIM YADA TEZ ZAMANDA GÖNLÜNÜ BANA GERİ VER HİÇ ARILMAMIŞ GİBİ.DÜN BURAYA GİRDİĞİMDEN BERİ İÇİMDEN BİR HAFİFLEME OLDU.İLK KEZ DÜN BİRŞEYLER YEME BAŞLADIM 7 KİLO VERDİM BİR AYDA.YA SANA VERSİN YA YÜREGİNDEN ONU SİLSİN MEVLAM.MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.BİR ABLA TAVSİYESİ KABUL ET SÜREKLİ LA HAVLE LEVA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM DE BİRDE LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN KALBİM FERAHLIYCAKTIR
haziran kardeşim bende seni çok iyi anlıyorum seven insan aynı şekilde hissediyor bu acıları.Bende senin gibi dua ediyorum ama ftm kardeşim en doğrusunu söylemiş aslında.Rabbim bizim için en hayırlısını bilendir.İnşallah o kişi senin için hayırlı olur,hayır değilse bile rabbim hayırlı kılar inşallah,tez vakitte sana döndürür ve her iki cihandada ayırmadan mutlu mesut olursunuz inşallah.
HZNLYM KARDEŞİM MUCİZE ALLAHIMIN TA KENDİSİ VE BİZLER NE KADAR ŞANSLIYIZKİ ONUN EN SEVDİĞİNİN YANİ EFENDİMİZ(S.A.V)'İN ÜMMETİYİZ DUALARIMIZ MUHAKKAK YERİNİ BULUCAKTIR AMA BİRAZ SABIR GEREKİYOR GÜZEL KARDEŞİM ALLAHIM SABRIMIZI ARTIRSIN AKŞAM KURAN OKUDUM SİZE RABBİM ULAŞTIRMIŞTIR İNŞALLAH AMİN..
allah razı olsun handan kardeşim,dünden beri o kadar duygulandım ki anlatamam.yüce rabbime sizlerle karşılartırdığı içi hep şükrettim ,sizler için dün gece bende hep dua ettim.Rabbim hep kimsem yok derdim sana sen benim kimsem ol derdim ama bak sen benim karşıma benim için dua eden dua dostu arkadaşlarla karşılaştırdın şükürler olsun rabbim dedim.Dünden bugüne gönlümdeki umutlarım daha da arttı.yüce rabbimmi verdi bu umutları bilmiyorum sanki eşimle boşanmıyacakmışız gibi tekrar evine dönecek gibi sanki çok cabuk olacak gibi hislerim çoğaldı.rabbim hayırlı eder inşallah.
BÖYLE DÜŞÜNMEYE DEVAM ET GÜZEL KARDEŞİM GÖNLÜNÜ FERAH TUT ALLAHIM OLMAZ DEDİKLERİNİZİ OLDURSUN İNŞALLAH YUVANIZ KURTULSUN HAYIRLISIYLA CANIM KARDEŞİM ÜMİDİNİZİ KESMEYİN ALLAHIM KORKTUKLARINIZDAN EMİN EYLESİN SİZİ AMİN..
HAZİRAN MERHABA
BİR ZAMANLAR BENDE SENİN GİBİ BÖYLE BİŞEY İÇİN ALLAHA DUALAR ETTİM AMA HEP HAYIRLISINI İSTEDİM DUALARIMIN BAŞINDA HAYIRLIYSA GERİ DÖNSÜN BENİ ÇOK SEVSİN EVLENELİM DİYE BÜTÜN EVLİLİK HAYALLERİMİ ONUN ÜZERİNE KURDUM BEYAZ EŞYAMIZA ALTINLARIMIZA KADAR ALDIK SADECE GELİP AİLEMDEN İSTEYECEKLERDİ. AMA OLMADI. ÜZÜLDÜM AĞLADIM 2 SENE AŞK ACISIYLA YANDIM GÖRENLER TANIYAMAZ OLMUŞTU. NEYSE 2 YILIN SONUNDA BAŞKA BİR İNSANLA TANIŞTIM VE EVLENDİM. EVET ALLAH İSTEDİĞİMİ VERDİ EVLENDİĞİM İNSANNIN ADIDA OĞUZDU MESLEKLERİNE KADAR AYNIYDI.ŞİMDİ İYİKİ OLMAMIŞ DİYORUM ÇÜNKÜ AYRILDIKDAN SONRA NELER NELER DUYDUM BNA SÖYLEDİĞİ YALANLAR TEK TEK SU YÜZÜNER ÇIKTI ONA OLNA SEVGİM BİR DENİZDİ AMA DUYDUKLARIM KARŞISINDA DENİZ O KADAR KİRLENMİŞTİ Kİ; BENİM BİLE MİDEM BULANIYORDU. EVET O DENİZ ŞİMDİ TEMİZLENDİ ESKİSİ KADAR OLMADI AMA OLSUN EN AZINDAN BİRAZ DAHA İYİYDİ. KISACASI UNUTTUM MU HAYIR UNUTMADIM İLK AŞKIM VE HERŞEYİN İLKİYDİ HALA SOL TARAFIMDA ACIYAN BİR YARAM VAR YOK DEĞİL AMA SEVDİĞİM BİR EŞİM VE BİR KIZIM VAR. SENDE ALLAHDAN HAYIRLISINI İSTE, MEVLAM HAYRA DÖNÜŞMEYECEK ŞERRİ ASLA VERMEZ.18 yıl önce gönderildi # -
:)ne vahim bi durum bu yaa...ALLAH kuluna taşıyamayacağını yüklemez kardeşler siz allahın işini görürseniz oda emin olun sizin işleriniz düzenler..
ÇOK ŞÜKÜR ÇOKDA VAHİMLİK DURUMUMUZ YOK ALLAH DERT VERİP DERMAN ARATMASIN VE RABBİM BENİM SIKINTILARIMIDA GİDERSİN HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLICA
AMİN MRY DEDİĞİNE KATILIYORUMM
arkadaşlar o kadar güzel yazmışsınız ki hepiniz o kadar haklısınız ki inanın hayırlısını istiyorum ama bazen diyorum mutlaka dönsün bilmiyorum şuan fazla bişey yazıcak durumda değilim zaten elim kolum bağlı inanın bazen yanlış dua etmekten bile korkuyorum ya ters teper diye.......akşam rüyamda gördüm o kadar özledim ki
allah yardımcımız olsunnn
HAZIRAN canim kardesin seni okadar cok iyi anliyorum ki... ama malesef bazi arkadaslarimiz bize kiziyorlar hayatimizi onlarin üzerine kurdugumuz icin. tabiki hersey sevdigimiz insan degil olamazda... ama bu aci yok mu insani mahvediyor cok zor birsey... bende cekiyorum ayni aciyi ve benimde sevdigimin bana geri dönmesi icin hergün yalvariyorum rabbime...
allah seni biran önce sevdigine kavusturur ins canim...
dualarimdasin.....
bazen insanın görmek isteyipte göremediği birisini rüyasında görmesi kadar güzel bişey var mı gamze19 darısı bana
AMIN MRY.... ama sevdiginden ayri olmak iskence gibi birsey onu rüyamda görmek bile mutlu ediyor beni
AMİN ALAH SEVENLERİ KAVUŞTURSUN
arkadasımızın yası cok kucuk hepımız bazı seylerı atlattık kardesimize dua edelim baska caremiz yok ben 36 yasındayım hazıran kardesimin durumundayım sevgiyi verende rabbım birbirinizi sevin evlenin yuva kurun diyor rabbimide seviyoruz ama sevgi olmayınca da olmuyor kadın ve erkek ayrı ayrı yaratılmıs hepimizin gönlunde birileri var bazı seylerın önune gecilmiyor nekadar istesekte insallah kavusucaksın insallah cok mutlu olcuksin rabbim butun sevenlerini hayırlı kıl kötu ise imin kuveti ver islah et allahım hepimiz icin yalvarıyorum huzuruna geldik bunca arkadaslarımın ellerını bos cevirme hepımızın muradını dualarını huzurunda kabul buyur kötu olanlarada imin kuveti nasıp et amın amın
elmas ablacim allah razi olsun...
rabbim tüm sevenleri kavustur ne olur <<AMIN>>18 yıl önce gönderildi # -
isallah rabbim mutlaka kolaylık verecektir o herseyı gören ve bilendir yeterki mucadele etmeyi bilelim davamızdan yılmayalım olurmu sevgimize imanımıza saghip cıkalım amınnn
hazirancım ben de bilirim bu duyguyu her daim gece gündüz gözyaşlarıyla yakarmayı ama inan hayırkısını dilemek en güzeli Mevlam hayırlıysa tez döndürsün onu sana değilse de hakkında hayırlı olana gönlünü razı eylesin amin
gamzem canım kardeşim çok çıkmazdayım.biliyomusun canım benim içim başkası için atarken yanarken.......beni isteyen başkası varmış.....bilmiyorum bu bana bir işaretmi bırak gökseli mi diyor ondan sana hayır yok.....yoksa allah beni deniyormu canım kardeşim.....ama sevdiğime sahip çıkıcam bırakmıcam......bugün bir arkadaşım bana nededi biliyomusun siz göksellen olmıcaksınız olamzsınız ki o kadar acı birşey ki bu........ama bir tane çok sevdiğim ablam var bizim burada okumuş biridir ben onun öğütleriylen ayakta duruyorum ve sizlerlen.......olmaz gibi görünsede olmıcak olsada imkansız olsada kul nederse desin allah ol dediği vakit olur der hep bana karşısında kimse duramaz....birde arkadaşlar biliyormusunuz ben sadece sizlerlen derdimi paylaşıyorum haka daha gökseli istediğimi kimse bilmiyor annem ablam bile kendim yaşıyorum acımı bana yardım edin dua sizden istiyorum anneme ablama diyemiyorum göksel için dua edin diye onlar hep hayırlısını istiyorlar işte böyle arkadaşlar çıkmazdayım
allahım yüce rabbim sana ve senin gibi kalp acısıyla yanan bizim kaplerimize hidayetversin ve bize merhamet etsin insallah.dualarımızı kabul eyle ya rabbb.
HAZIRAN birtanem bukadar ayni kadari paylastigimiza inanamiyorum... benide isteyen biri var. ama hayir olmaz dedim... korktum sonradan pisman olurum geri dönemem diye verdigim karardan. diyorum ya ömer yani sevdigim erkek pisman olup bana geri dönerse? sonra düsünüyorum ya dönmezse ne olacak? ömür boyu onu bekleyemem ki bu yanlis... ne onunla nede onsuz olmuyor... hergün aglayarak yalvararak rabbime dua ediyorum bana geri dönsün diye...gercekten onu canimdan bile cok seviyorum ve kötü olan ne biliyor musun benim komsum 1 ev ötede oturuyor icim aciyor her evin önünden gectigimde.
ya yanimda ömer ama ben yinede onsuzum :(
buarada sizleride unutmuyorum sevdiginden ayri olanlari kavustur diye dua ediyorum hergün yüce rabbime...ya sabir diyip bekliyorum insaallah rabbim bir mucize yaratir ve bize geri dönerler :(
rabbim ne olur sevdiginden ayri olan ve gönül acisi ceken kullarini sen kavustur bir an önce....AMIN !!!
ne guzel sohbetler gecmıs burda yaa ben uzak kalmısım hazırannn allah senın ıyılıgını versın bı kere sunu anlamalıyız her karanlıgın sabahı var her aydınlıgın karanlıgı var sankı sevdıgımızı alınca bızımolunca hersey bıtecek mı bıtmez dunya ımtıhandunaysı gececek ama her seferınde daha zor seyler gelecek arkadaslar bunu kabul edersek basımızda gelenlerın sabrını daha kolaymı verırız bılmıyorum dua edıyromm
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.