Canım dualarımı hisset Rabbim seninle olsun.Rabbim her ne sıkıntın var ise tez zamanda hayra çevirsin.Amin.Amin.Amin.
ÜZÜLÜYORUM KİMSE DUACI OLMUYOR BANA...(NUR YÜZLÜM)
(42 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN SAOLASIN
18 yıl önce gönderildi # -
3AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SENİN İÇİN.
saol kardesim allah kabul etsin insallah.
7 ihlas 3 fatiha okudum nuryuzlum refaha ve feraha erersin rabbimin izniyle sen gönlünü ferah tut kardeşim dualarımdasın hakkında hayırlısı ne ise rabbim alnına kaderine hayırlı olanı yazar inş.selam ve dua ile...
a.s. kardesim saol hepinizden allah razı olsun o kadar rahatladım ki ...iyiki üye olmusum.
NUR YÜZLÜM ::BUNDAN BIR KAC GÜN ÖNCE BIR KONU ACMISTIM HAKKINIZI HELAL EDIN DIYE ..HERKESIN DUASINA CEVAP YAZAMIYORUM..AMA BILKI HEP DUALARIMDASINIZ..ÖYLE OLDGU ICINDE SENDE DUALARIMIN ICINDESIN ..BELKI ISMEN TEK TEK SÖYLEYEMIYORUM..AMA DUA DOSTLARIMA DEDIGIMDE HEPINIZ GIRIYORSUNUZ ICINE ..YANI SANADA DUA EDIYLIYOR ÜZÜLME..
nuryuzlu kardesım allah sevdıgının gonlune merhamet versın duacınım kardsım
saolun dua dostalarım rabbim razı olsun sizden ve açılan ellerimizdeki dualarımızı kabul buyursun insallah.saolasınız.bende hepinize dua dostlarıma duacıyım.rabbim dualarımızı kabul eylesin.amin.bu mübarek gce hürmetine,silsile-i aliyye alimlerimizin hürmetine insallah.
cannjm 250 den fazla yunus duası okudum sayısız hesapsız kitapsız sağlıklı ve mutlu ol emi .allahım nuryüzünü güldürsün daima
.hadi bakalım üzülmek yok mutlu olacağım de hep ve inan..gerisi allahtan sevgilerrrrrrrrrr18 yıl önce gönderildi # -
saolasın amin kabul eyler rabbim insallah.bende sizlere duacıyım.
3fatıha 11ıhlas 11 salavat okudum Rabbım hayırlar açsın hayırlara yöneltsın ınsallah
Ey yüceler yücesı Rabbım
Kalbımız senın elındedır
Genıslık ver gögsümüze
sebebler senın emrındedır
Kolay eyle ıslerımızı
Her ıs senın ıznınledır
Dügümü çöz dılımızden
Darda koyma Rabbım bızlerı
amın amın amın...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.