zezzz sen nasıl bir insansın allah senden ve senin gibilerden allah razı olsun inanın dünya sizin yüzüsuyu hürmetinize ayakta duruyor bakıyorum okuyorum da sen herkeze dualar okuyorsun iyi dileklerde bulunuyosun bizim yaptıklarımızın bin katını yapıyorsun bence bizlere......senden dua istiyorum ama özel bir dua istemiyorum allah rızası için istiyorum senin içinden nasıl geliyorsa öyle dua et benim için zezzzzzzzz benim derdimi de mutlaka biliyosundur zaten ama ben senden içinden nasıl geliyorsa öyle dua etmeni istiyorum allah rızası için allah senden razı olsun
ZEZZZZZZZZ GÜZEL İNSAN
(31 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim zez kerdeşimi, haziran kardeşimi, islamoğlu kardeşimi, ve diğer tüm dostlarını tüm sıkıntılarından kurtarsın gönüllerine ferahlıklar versin inşallah.
hepiniz sevgi ile kalın :)18 yıl önce gönderildi # -
hazıran canım bana gecengun hanı bı dua vardı cevırgel) okumuyorum dedın yaa bende okumuyorum banada sakıncalı gelıyoo ama sen bılırsın bence okuma bıldıgın duaları fetıh suresını oku bence ınana daha faydalı oalcak sana gonlune sevdıgıne canım dostummm alllah yar ve yardımcın olsunnn
evet zez nolursun benim içinde dua eyle,rabbim kabul buyursun rabbimin rızası için.gerçekten paylaşamıyacağım bir sıkıntım var.rabbim yardımcımız olsun insallah
zezzz benıde unutmaa lutfennnnn
funda,handan,zez daha ismini sayamadığım dua dostlarım burdaki tüm dua dostlarına dua okuyarak destek oldukları için allah binkere razı olsun,rabbim gönüllerindekini hayırlı kılar inşallah.
zeynep teşekkür ederim kardeşim ve diğer arkadaşlarım.ftm beni uyardığın için teşekkür ederim allah razı olsun fetih süresini okucam arkadaşım peki o duanın vakti zamanı adeti varmı
Can dostlar arada cok duygulandirip sasirtiyorsunuz beni !!!! Allah hepinizden gani gani razi olsun...Elbette elimden geldigince dilim döndügünce ilmim yettigince!!!!!!! hepinize dua ederim..ediyorumda üstelik cani gönülden inanin cünki sizlere ne kadar cok dua edersem sanki Rabbime o kadar cok adim atiyorum ..kalbimde onun sevinci oluyor onun icin iciniz ferah olsun hepinize dua edecegim...Simdi benden dua isteyen arkadaslarim icin Ayetel Kürsi okuyacagim...Yalniz benimde sizler gibi bir kul oldugumu ayni sizler gibi yakardigimi ve hic bir özelligim sifatim olmadigini unutmayin..Rabbim cani gönülden yalvaran herkesin dualarini kabul eder ben buna inanarak dua ederim her defasinda....duadan önce zihnimi temizlerim......bol bol ilim yazilari okuyup ögrenmeye calisiyorum...daha cok bileyim daha cok okuyabileyim diye ugrasiyorum ..Rabbimin ilminden o ilim okyanusundan ölmeden önce 1 damla almayi diliyorum bana ve hepimize nasip etsin insallah...Hepinize dua edecegim..Duayla ve sevgiyle kalin dostlar.
SEVİLMWK NE KADAR GÜZEL....Allah bizi de sevdikleri kullarından eylesin.. Benimde iş arkdaşlarımdan birisinin, yakın arkadaşı genç yaşta kanser oldu.. Ona da dua istiyrum sizden..
ZERRİN KARDEŞİM YÜREĞİ GÜZEL KARDEŞİM SENDE BENİM DUAMLARIMDASIN
Ateş bahçelerinde İbrahim’i imtihan eden rabbim.
Taşlara su veren rabbim.
Benim imtihanım ondan da mı ağır.
Ki dizlerim tutmaz, yüreğim taş keser.
biz kaldıramayacağımız imtİhanlardan sana sığınırız. yüreğimizin taş kesmesinden. vicdanlarımızın kuru çeşmeye dönmesinden sana sığınırız. yine imanımızın tarafından sınanmasından ve tarafınızdan unutulmaktan sana sığınırıZ
ALLAHIM OKUNAN TÜM KURANLAR YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ZERRİN KARDEŞİMİN GÖNLÜNDEN ŞU AN NE GEÇİYORSA SANA NE İÇİN EL AÇIP YAKARIYORSA YA RAB ONUNLA MÜJDELENDİR RABBİM ZERRİN KULUNU AMİN..SENİ ÇOK SEVİYORUZ GÜZEL KARDEŞİM18 yıl önce gönderildi # -
Zez kardeşimin duasını aldığımda ben de mutlu oluyorum..ALLAH RAZI OLSUN KALPTEN DUA EDENLERDEN.
zezzzzzzzzzz allah razı olsun öyle bir geldi içimden sana yazmak istedim sana bırakıyorum arkadaşım içinden nasıl geliyorsa benim için öyle dua et sana güveniyorum:)
Meleğim,nurum,yağmurum.Canım benim.Rabbim hayırlısı ile tez muradını versin,duamsın.Yazacak kelime bulamıyorum takıldım öyle bakıyorum ne yazsam diye,Dualarımı gönderiyorum yüreğine,dileğine hayırlısı ile kavuşasın.Amin.Amin.Amin.Sarılıyorum sımsıkı sevgimi hisset,canım benim.
Dünya gözüyle birbirimizi görmemiz mümkün olamazmı acaba,tüm dua dostları ahrete gitmeden inşallah inşallah nasip olurda ileriye dönük bir düzenleme olur kavuşuruz.
Allah hepinizden razi olsun cok baska insanlarsiniz gercekten...Allahim ya cok duygulaniyorum...Ne yazacagimi bilmiyorum saolun dostlar ,saolun kardesler,saol melegim.....iyiki varsiniz güzel insanlar....
ZERRİN KARDEŞİM:)..
GÜL KOKULARI YAYAN SEN DEĞİL MİSİN??
KABAHAT SENİN:)..
DUYGULAN ŞİMDİ İŞTE BÖYLE:)..HEP EN GÜZEL DUYGULARLA OLASIN...
YÜREĞİNİ DOLDURASIN...
SAĞOLASIN KARDEŞİM...
DAİMA BÖYLE GÜZEL KALASIN...
(SAYENİZDE ŞAİR DE OLDUM İŞTE BÖYLE:))18 yıl önce gönderildi # -
:-)) Rabbim hepinizide iki cihanda sonsuz sevgisiyle ödüllendirsin.Aminnnnnnnnn
Allahım zez ve tüm dostlarımızdan razı ol. İki cihanda yar ve yardımcıları ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
Allahim sudemeral ve tüm dua dostlarimizdan razi ol.İki cihanda yar ve yardımcıları ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
ZERRİN KARDEŞİM NE KADAR ÇOK SEVİLİYORSUN MAŞALLAH....
Gercekten Masallah behnan Allah razi olsun sevenlerden ...ben bir kuru kulum tek yaptigim dua etmek ......Hepimiz hepimizi seviyoruz bu gün benim günüm :-))
BİZİM SİTE DE SENİ SEVİYOR :=)
:-))
Canim kardesim saolasin Allah razi olsun yürekler birbirine akiyor iste ..bu dua dostlugu ,dua kardesligi dualarin sevgisi..Allah hepinizden razi olsun...iyiki varsiniz.Dualarimdasiniz üstelik ben isim ezberleyemeyen zez artik isimlerinize kadar ezberliyorum.Dilim cözüldü:-)) Rabbime en emine emanet kal.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN....
RABBİMDEN MANİ GELMEZSE CUMA GÜNÜ MEVLANADAYIM SİZİN İÇİN...
Allah razi olsun bende yarin gece senin icin dua edecegim ..elimden geldigince sana Afiyet ve hikmet dileyecegim ..Rabbim herseyi gönlüne göre versin behnan..dualarin ,dileklerin kabul olsun Rabbim seni hem bu yasamda hemde cennetinde sevdiklerinden ayirmasin .Özel bir dilegin varsa yarin gece iste Rabbimden dualarin benden .Aminnnnnnnnnnnnnnnn
HAYIRLISINDAN BİR EŞ.... KARAR VEREMEMEK GİBİ BİR ÖZELLİĞİM VARDA :=(
sevgili zez bana da dua eder misin,sevdiğim insana kavuşayım ve ölene kadar onunla mutlu olayım,hayırlı yuva kuralım,çok mutlu olalım...
Ederim elbette ederim....insallah güzel Rabbim gönlünüze göre versin inanarak edelim dualarimizi ...inanarak bakin o zaman nasil oluyorlar ...hepinize dua edecegim insallah.
Allah razı olsun zez...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.