YAŞAMIŞ OLDUĞUM SIKINTILAR ÜST ÜSTE GELEN AKSİLİKLER... ARTIK BUNLARDAN KURTULMAK İSTİYORUM.. HER GECE HERGÜN DUA EDİYORUM.. BORÇ SIKINTISI İÇERİSİNDEYİM.. DUANIZA İHTİYACIM VAR.. NE OLUR ÇOK GÖRMEYİN.. BU SIKINTIDAN KURTULMAK İÇİN BAŞKA HANGİ DUALARI ETMELİYİM YARCIMCI OLURMUSUNUZ.?... ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. BÜTÜN HERKESE HAYIRLI KISMETLER NASİP ETSİN.. ALLAH BÜTÜN HERKESİ KÖTÜNÜN ŞERRİNDEN KORUSUN.. AMİN
ALLAH RIZASI İÇİN DUA YA İHTİYACIM VAR. ÇOK SIKINTILIYIM
(28 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah sıkıntını gidersin inşallah bende çok sıkıntılıyım şu an dua ediyorum senin içinde edeceğim la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimiyn 3 kere,ayrıca 200 yamalikel mülk gönderiyorum. inşallah tez zamanda kurtulursun dertlerinden...
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM KARDEŞİMİZİ SIKINTILARDAN SEN KURTAR.FERAHA ÇIKAR AMİN...
Allahım tez zamanda feraha çıkarsın sizi inşallah. Bende 3 ayetel kürsi gönderiyorum, kabul edin lütfen.Bu arada kaçtır görüyorum yamalikel mülk ne demek Sedef abla
ALLAHÜ TEALA TEZ ZAMAN DA DUALARIMIZI KABUL ETSİN.. BİZLERİ BU SIKINTILI DURUMDAN KURTARSIN.. BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN.. LA HAVLE VELA KUVVETE İLLABİLLAHİL ALİYYİL AZİM.
99 derde devâ olan dua
"Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil'aliyyil'azıym."
HZ.Muhammed (S.A.V.)'in deyişine göre, bu duayı okumak, doksandokuz (99) derde devadır. Bu dertlerin en küçüğü, gönüldeki keder (sıkıntı ve stres)dir.18 yıl önce gönderildi # -
BU DUAYI OKUYANIN DUASI MUHAKKAK KABUL OLUR OKUNUSU:
" Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli sey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.):
"Her kim bu kelimelerle duâ eder de günahlarinin bagislanmasini diler veya dünya ve âhireti ile ilgili bir duâ ederse duâsi kabul olur ve istedigi verilir" buyurmustur.18 yıl önce gönderildi # -
Zuhal kerdeşim Allah razı olsun şimdi o kadar kötü durumdaydım ki sen bunu yazdın Allah senin de sıkıntılarını alsın hemen bu duayı okuyacağaım Allah bütün dileklerini versin inşallah.
Yarabbim en kisa zamanda dualarinizi kabul etsin ve dertlerinizden kurtarsin insaallah
Amin amin amin
AMİN. SEDEF KARDEŞİM. ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN
Allah yardım etsin kardeşim. Allah dertlerine en kısa zamanda çareler versin.
ALLAH RAZI OLSUN. RECEP KARDEŞ. ALLAHÜ TEALA TÜM KULLARININ DERTLERİNE EN KISA ZAMANDA ÇARELER VERSİN. BEKLENMEDİK BİR ZAMANDA REFAH KAPILARINI AÇSIN. AMİN.
zuhal kardeşim msn var mı görüşelim istersen müsaitsen
Sağol ekledim
dualarımdasın kardeşim
BENİMDE ÇOK BORCUM VARDI.BORÇLUNUN DUASI VAR.ONU OKUDUM.ALLAHIN İZNİYLE KURTULDUM.SENDE OKU.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
ALLAH SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERSİN ABLACIM DUA İÇİNDE ALLAH RAZI OLSUN
ALLAHIM ne olursun zuhal kulunun borçlarını ödemesi için yardım et onun sıkıntılarını gider SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER AMİN.
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.NERDE VARSA TÜM BORÇLULARIN ADINA.
SANA 41.BESMELE YOLLUYORUM GÖNÜL HEYBESİNDEN,LÜTFEN KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
canım allah yardımcın olsun.sabret biraz herşey düzelecek allahın izniyle..allah sabrettiğini görmek ister kulununn...
KARDEŞİM ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN SANA ÇOK GÜZEL BİR KİTAP TAVSİYE EDİCEM AHMED HULUSİ NİN BİR KİTAPI DUA VE ZİKİR BUNU MUHAKKAK AL OKUYUNCA ÇOK RAHATLIYCAN VE İÇİNDE ÇOK GÜZEL DUALAR BULUCAN BU KİTABI HERKEZE TAVSİYE EDİYORUM OLMAYANLAR MUHAKKAK EDİNSİN ÇOK FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ
Allah razı olsun nisa benimde böyle kitaplara ihtiyacım vardı. Allah dualarını kabul etsin kardeşim.
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN SEDEF ALLAH BÜTÜN DUALARMIZI KABUL ETSİN KARDEŞİM AMİN AMİN AMİN
Yarabbim Zuhal kardeşimizin sıkıntılarını gider, sen onu feraha ulaştır. İki cihandada aziz et yarabbim. Sen rahmansın, sen rahimsin, sen kerimsin, sen azizsin, sen fettahsın, sen rezzaksın sendan başka kapımız yok yarabim. Sen kardeşimizin sıkıntılarını, sıkıntılarımızı gider yarabbim. AMİN AMİN AMİN.
LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLLAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH AHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH
100 DEFA OKUYUNUZ . ALLAH YAR YARDIMCINIZ OLSUN
Allah c.c. yardımcın olsun ben de aynı dertten muzdaripim inşallah rabbim tez vakitte hayırlı kapılar açar borçlarının edasını nasip eder... Allah yardımcın olsun...Ben Ayetel Kursü okuyorum inşallah sende devam et
Allahım inşallah tez vakittte aynı durumda olan bizlerin ve sizin dualarınızı kabul etsin sıkıntılarmızdan kurtarsın. Ve la havle ve la kuvvete illa billahil alliyyil azim
Yarabbim sen zuhal kardeşimizin sıkıntısını feraha çevir sen onu selamete ulaştır yüzünü güldür Allahım. AMİN AMİN AMİN
Zuhalcım sana canı gönülden 7 ayetel kürsi gönderiyorum inşallah rabbim sıkıntılarını giderir. AMİN AMİN AMİN YAERHAMERRAHİMİN18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.