ne olur dua dostları banada yapacagınız dualarda yer verin halen içim yanıyo sevdigim kızın benı bianda bırakması cok acı verici rabbime dua edıyorum sizler içinde dua edıyorum allah ayrılanları kavustursun dıye sizde bana dua edin şimdiden allah razı olsun dua dostları cok acıyo içim
halen aşk acısı yaşıyorum
(25 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sevgili kardeşim rabbin yüreğindeki acıyı tez zamanda azaltsın inşallah....hayırlıysa tekrar birleşmenizi hayırsızsa yüreğinden çıkarmasını nasip etsin inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim gönlünüzü ferahlatsın.
Rabbim sizi sevip sevindirsin.
3 ihlas hediyemdir.
Rabbim dualarımızı kabul buyursun.18 yıl önce gönderildi # -
rabbım sızın ıcın
hayırlı olanı nasıp etsın
ve sıze gonul ferahlıgını nasıp etsın
amınn18 yıl önce gönderildi # -
Rabbım sızın ıcın hayırlı olanı nasıp etsın amin
3 ayetel kürsı 3 salavat Rabbım hakkınızda hayırlı olanı versın sıkıntınızdan kurtarsın ınsallah
7 AYETEL KURSIDE SENIN İÇİN OKUYORUM KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN.DERLERYA DAMDAN DÜŞENE DOKTOR DEĞİL DAMDAN DÜŞENİ GETİRİN HALINDAN EN ÇOK O ANLAR DİYE BİLİYORUM ACINI.
Arkadaşım Allahtan hayırlısını dilemek en doğrusu.
Ne demiş Cenab_ı Allah; her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır.
Yani sana şer gibi gelen belki senin için daha hayırlıdır.
Allah ikinize de hayırlısı neyse onu versin..Dualarımız seninle.
üzülmeyin hayat böyle insanlar ne acılar yaşıyor böyle düşünmeye çalış arkadaşım
herşeyde hayır vardır .. rabbim yüreğindeki acını sevince dönüştürsün inş. üzülme18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun aynı kaderı paylasıyoruz zzr cok zor anlıyorumama elden gelen yok allah de allah ıns bak bı sure sonra ınan dılının osyledıgı kalbınde kabul edecek
allah yardımcın olsun bende aynı acıyı yasıyorum erkekler bizim gibi duygusal degil bidseyi bitirdikleri zaman donmeleri zor buraz rabbım kavustursun
bugun segililer gunu içim acıyor insanlar hep iyiyken iyi oluyor kötu gununde sevdigin canım dedigin bile olmuyor nasıl gucume gitti bu devirde sevgi yok sevmek engelleri asmak demektir seviyorum demekle bitmiyor ki ona bakarsak kime sorsak cok seviyor seven sevilen için bisey yapmıyor kavga etinmi kabuklarına cekiliyorlar bazen eskiyi özluyorum bu gun annelerımıze baktıgımız zaman onların mutluluklarını gördugum zaman inanınki icim acıyorki böyle kötu bi ortamda dunyaya gelmisim rabbim beterinden korusun butun insanlar veya erkekler demyiorum ama genelleme böyle arkadaslar islerine geldigi gibi davranıyor erkek milleti bizim gibi de duygusal olmuyorlar kendilerine baglamayı iyi biliyorlar yalnıs biseyde yaptıgın zaman acıklamasız ca cekip gidiyorlar bugunu sevgililer gunu diye dusunmuyorum bu gun sevgi gunu olsun hepinizin bu guzel gununu kutluyorum rabbim butun insanlara gönlundeki döktugu gözyaslarının iki kat mutlulugunu versin allah hepinizden razı olsun
al bendende okadar elmas kardesim... icim aciyor benimde :(
bende aynı durumdayım ustelık bu hafta nısanı var arkadasımın gorumcesıyle ne guzel bır hedıye dımı duacınım kardesım 10 ayetel kursı allah kabul etsın
3 ihlasta benden ALLAH yardımcın olsun
bazde burda allahtan hayırlısını degilde hala o insanların bize dönmesini bekliyoruz suna inanınki ask diye bişey yok menfat cıkar var sevgi olsaydı bu duruma hiçbirimiz düsmezdik degilmi allahtan hayırlısını isteyelim onlar gittiler artık sevselerdi seven kalplerimizi kırmaz onca yalvarmalarımıza ramen geri dönerlerdi bos verin be arkadaslar hiç kimse için göz yası dökmeye deymiyor rabbim hepimizin içindeki acılara son versin hepimiz hayırlı güzel insanlarla karsılastırsın deger bilen islamiyeti yasayan temiz insanlar cıksın karsımıza aminnn
haklısın elmas,kimse için değmiyor,o kadar emek verdim de ne oldu beni sevmesi için,herşeyin farkındaydı,bile bile başkasının peşinde şimdi,hem de bugün öğrendim,
içim acıyor,belki yadırgayacaksınız beni ama onun için hiçbir iyi şey dilemiyorum,
ayrıca hep derler ya arkasında gözü yaşlı bırakan mutlu olamaz diye,e ne desem bilmem artık :'( içim yanıyor napiiimmm...18 yıl önce gönderildi # -
Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin kardeşim. İki cihanda yar ve yardımcın olsun. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
Fatiha okuyorum rabbim yüreğine ferahlık vesilesi kılsın inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
bende dün gece ayrıldım bana söyledikleri içimi cok acıtdı yapacak bişey bulamadım allahıma sıgındım ve o sayfayı kapattım bundan sonra hayırlısı diyorum rabbim kaderimde evlilik varsa hayırlısını cıkarsın karsıma yoksada kötü insanlardan bizi korusun diyorum
ben hep erkekler terk eder diye biliyordum ama demek kızlarda terk ediyormuş.......kızlar yanar diyordum ama erkeklerde yanıyormuş senin adına çok üzüldüm arkadaşım
bos haziran üzme sende kendini rabbimden hayırlısını iste ve herzamanda hayırlıysa nasip et de rabbiminde bildigi mutlaka bişey vardır kimse için gözyası dökmeye degmiyor buna inan yasın daha cok kücük ilerde sende bunu anlayacaksın 3 yılım gitti biliyorsun demiii sakın bos hayallere kapılıpta benim durumuma düsme yinede dualarım seninle canım kardesim
NE OLUR BI DUA YAZIN BANA NE OLUR YALVARIM COK SEVIYORUM YANLIS EVLIK YAPMAK ISTEMIYORUM
NAZLIGÜL CANIM KARDEŞİM BÜTÜN DUALARI OKUYABİLİRSİN HEPSİ KABUL OLUR BESMELE ÇEK ÇOK FAYDASINI GÖRÜRSÜN DERDİNİDE BİLMİYORUM TAM OLARAK
ÖNCELİKLE SELAMIN ALEYKÜM DİORUM ÜZÜLME DEMEK LAF OLUR SADECE AMA GÜÇLÜ OL İÇİNDEN HEP GÜÇLÜYÜM DİE FISILDA KENDİNE VE DUA TABİKİ BEN DE ETTİM İNŞ FERAHLARSN.OLAYINIZ NE SEBEP NE BİLİMORUM AMA BAZEN ŞER GİBİ GELİR İLACINI ALIRSAK YANİ ZAMAN GEÇMESİNİ BEKLERSEK DUYGULARIMIZN YOĞUNLUĞU BRZ HAFİİLERSE DAHA OBJEKTİF BAKABİLDİĞN AN ANLICAKSIN İNŞ RABBİM İN GİZLEDİĞİ HAYRI VE O ZAMAN İİKİ BÖYLE OLMUS DİCEKSİN İNŞ.SABRET DUE ET.HANİ BİLİORUZ Kİ RABBİM DEN HABERSİZ TEK BİR YAPRAK BİLE DÜŞMEZ İNAN HERSEY GECİCEK SELAMAETLE
bir inşirah yolluyorum sana serap kardeşim..sen de dua eyle lütfen..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.