BEN ALTINDAN KALKAMAYACAĞIM BİR SIKINTININ İÇİNDEYİM... İBADET ETMEKTEN VE DUA ETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY ELİMDEN GELMİYOR...O KADAR ÇOK BORCUMUZ VAR Kİ ... ÇARESİZLİKTEN NE YAPACAĞIMI BİLEMEZ BİR HALDEYİM... BİLİYORUM ALLAH C.C. DAN BAŞKASI BANA VE AİLEME YARDIM EDEMEZ AMA RABBİME BENİM VE AİLEM İÇİN DUA EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM...İNŞALLAH YUCE RABBİM BENİM VE SİZLERİN DUASINI KABUL EDER... TUM DARDA SIKINTIDA OLAN KULLARINI GÖREN YALNIZ O DUR... HEPİNİZDEN ALLAH C.C. RAZI OLSUN DUALARINIZ KABUL OLSUN RABBİM HAYIRLARLA MUKAFATLANDIRSIN HEPİNİZİ İNŞALLAH...
ELİF
DERDİM ÇOK BUYUK DUA EDİN ALLAH RIZA İÇİN NE OLUR
(37 mesaj) (26 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Allah en kısa zamanda borçlarınızı ödemeyi nasip etsin inşllah dualarımda olacaksın elif kardeş. Allah yardımcınız olsun hayırlı rızk kapıları açsın inşallah
19 yıl önce gönderildi # -
BIR DARLIGA BIR SIKINTIYA DÜSEN BU DUAYI OKUMALI OKUNUSU :
" Bismillâhir'Rahmanir'Rahim Velâ havle velâ kuvvete illâ
billâhil'Aliyyil'Aziym ."MANAS I:
"Rahman (Esirgeyen) Rahim (Bagislayan) Allâh'in adiyla. Çok yüce ve çok büyük
Allâh'in himayesine siginmaktan ve O'nun yüce kudretinden yardim dilemekten baska bir amacim yoktur. O'na dayandim, O'na güvendim."19 yıl önce gönderildi # -
BU DUAYI OKUYANIN DUASI MUHAKKAK KABUL OLUR OKUNUSU:
" Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli sey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "19 yıl önce gönderildi # -
ALLAHÜ TEALA TEZ ZAMANDA AYDINLIĞA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH. BORÇ SIKINTISI NE DEMEK ÇOK İYİ BİLİYORUM.. YÜCE RABBİM BU SIKINTILARIMIZI ALSIN YERİNE HUZUR VERSİN İNŞALLAH. HIZIR ALEYHİSSELAMI YARDIMINIZA GÖNDERSİN İNŞALLAH. AMİN.
elif kardeş inşallah allah düzlüğe ve selamete çıkarır sizleri bizleri benden sana 100
tevhid hediye canım sende beni dualarına katarsın ben şuan arkamda ne anne ne baba ne kardeş ben ve rabbim birde dua dostlarım birde dağ gb çaresizliklerim inşallah allah hepimizi feraha kavuşturur.amin19 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SEN ELİF KARDEŞİMİZİ VE AİLESİNİ BORÇ SIKINTISINDAN KURTAR YA RABBİM. AMİN.
rabbim yaardımcınız olsun inşallah en kısa zaman da hersey yoluna girer
RABBİM RIZKINIZI BOL ETSİN.PARANIZIN BEREKETİNİ VERSİN İNŞALAH.TÜM DARDAKİLERİ KURTARIN EN KISA ZAMANDA.
Rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah, tez zamanda feraha çıkmanı nasip eder inşallah AMİN AMİN AMİN
Sürekli Ya Fettah, Ya Rezzak okununca hayır kapıları açılıp, sıkıntılara borçlulara faydalı oluyormuş Elifcim.
allah sıkıntınızı gidersin borçlarınızı ösdemeyi nasip etsin bende şunu duymuştum ki peygamber efendimiz borçlu olanlara vakıa suresini okumayı tavsiye etmiş.
Kardeşim ibadete sıkı sıkı sarıl bizi hidayete erdirecek olan ancak ibadetlerimiz ve Allahımıza olan bağlılığımızdır.rabbim bir an önce sıkıntılarınızı gidersin.amin.
YA FETTAH YA REZZAK YA VAHİD YA KAHHAR
YA ADLU YA FERDÜ YA VİTRÜ YA HAKEMÜ
Allah yardımcınız olsun kardeşim
Hayy Allah Hayy19 yıl önce gönderildi # -
Ya Rezzak elif kardeşime rızkınla rızıklandır. Benden sana 10 la havle kardeşim.
Allah Yardım etsin kardeşim.
ALLAH YARDINCIN OLSUN.DUALARIMDASIN.
ELİF KARDEŞİM RABBİM EN KISA ZAMANDA SİZİN AİLENİZ VE TÜM BU ŞEKİLDE SIKINTIDA OLAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN RABBİM HAYIRLI RIZIK KAPILARI AÇSIN FERAHLIKLAR VERSİN İNŞAALLAH...DUA İLE.
ELİFCİM RABBİM YARDIMCIN OLSUN TEZZAMANDA AYDINLIĞA ÇİK İNŞALLAH AMİN
rabbim inşallah en kısa zamanda size yardım eder inşallah tez zamanda bütün sıkıntılardan kurtulursunuz
ALLAH c.c. HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİM RUHUMA HUZUR VERDİNİZ O KADAR MUTLU OLDUM Kİ MESAJLARINIZI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARIM DİNMEDİ... ALLAH c.c. DA BENİ SEVİNDİRDİĞİNİZ GİBİ SİZLERİDE SEVİNDİRSİN KENDİMİ O KADAR YALNIZ HİSSETMİŞTİM Kİ...RABBİM SİZLERİ HAYIRLARLA MUKAFATLANDIRSIN BU DUNYADA DA AHİRETİNDEDE İNŞALLAH VERDİĞİNİZ DESTEK İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...ALLAH c.c. HEPİNİZİN SIKINTILARINI TEZ VAKİTTE GİDERSİN İNŞALLAH... ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN, GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH...SAĞOLUN
ALLAHIM SEN ELİF KARDEŞİMİN SIKINTILARINA TEZ ZAMANDA IŞIK TUT SIKINTIDA OLAN BÜTÜN KULLARINA YARDIM ET RABBİMM AĞZIMIZDAN HARAM LOKMA GEÇİRME 10 LA HAVLE KARDEŞİM BENDEN SANA SENDE ÇEK RABBİME DUA EDELİMDE TEZ ZAMANDA KURTARSIN BİZLERİ AMİN.
Rabbim sen Elif kardeşimizin sıkıntılarını feraha çevir, hakkında hayırlısını nasip et, hayırlı rızık kapısı aç yarabbim. AMİN AMİN AMİN
elifcim canım benım ınsallah allah dularını ve dualarımız kabul eder..amin amin..ya malikül-mülki..bu tesbıhı cekersen ınsallah cok faydasını gorursunuz..allah kabu letsın canım..
allahım sana ve aılene yardım etsın..umarım tez vakıtte borclarınız odersınız..bu bır ımtıhan oyle dusun canım..allah her sıkıntının selametını verıyor cunku..allaha sıgın ona guven...
Elif kardes durumuna cok üzüldüm cünkü benimde senden farkim yok, 1 sene önce hicbir maddi sikintim yokken bugün iflasin esigindeyiz, bizim hakkimizi yediler ama ben hepsini Allaha havale ettim sen Allaha güven ve sabret cünkü hapimiz malimizla, canimizla esimiz,cocuklarimizla imtahan olucagiz er veya gec gelen mala gelsin cana gelmesin birbirimize dua edelim Allah tez zamanda feraha cikarsin dua ve selam
Bende aynı durumdayım. Ama inanıyorumki Allah sevdiği kulu sıkıntıya düşürüyor zaman zaman.umarım Allahımımdan isteğim tez vakitte bizleri sıkıntıdan kurtarır. Amin
AYETEL KÜRSİLERİMİ GÖNDERDİM KARDEŞİM . ALLAHIM HAYIRLI Bİ SEBEP VEREREK DARLIKTAN SIKINTIDAN KURTARSIN İNŞAALLAH . ÜZÜLME KARDEŞİM . BORÇTA ONUN ALACAKTA ONUN HERŞEY ONUN . MEVLAM MERHAMET ETSİN . MEVLAM YARDIM ETSİN TEZ VAKİTTE. SEN DUANDAN ASLA VAZGEÇME . BİZDENDE DEVAMLI İSTE . LÜTFEN İSTE .
Sevgili kardeşlerim Allah c.c. hepinizden razı olsun...
Bu aralar kendimi çok kötu hissediyorum duvarlar ustume ustume geliyor çok çaresizim bir çıkış yolu bulamıyorum ne yapsam olmuyor dualarınıza o kadar çok ihtiyacım var ki... lütfen dualarınızdan beni eksik etmeyin ...
Allah c.c. hepimizin yardımcısı olsun...19 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun 100 la havle ve hz yunus duası okuyorum sana kardeşim
Allah'im seni ferahliga cikartsin insaalah
bu gece senin için dua edeceğim
şu anda iş yerindeyim19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.