arkadslar bır az once saglıkocagından geldım ve herzamnkı gıbı eskı erkek arkadsımın nısanlanacagı konusuluyodu o kızın yerınde sımdı ben olucaktım taktır ıste bısey yapamıyorum bana yardımcı olun ne olur yazın dugunu olucak dugun salonu bana cok yakın duru dagıtacak kızlar gezıcek cok duyucam buradan uzaklasmak ısıtyorum hakkında bısey duymak ıstemıyorum bana cok acı verıyor 1.5 sene oldu bana arkadsım nankorluk ettı o ettı lutfen yardımcı olun dua bılen varsayazsın okuyayım unutmak gerek bılıyorum lutfen bu ansak duayla olur nankorluk eden o ortada kalan acı ceken ben lutfen ne olur bısıler yapmam lazım
dua edelım önemlı okuyun
(29 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım benimm çok üzüldüm senin adına ne gibi bir dua istiyorsunkii aklına gelen bildiğin ne dua varsa okuu rahatla unut onu onun seni unuttuğu gibi kendine yeni bir yol çizz onu hiç düşünmee kendini üzme gerçekten hiç birşey ve hiç kimse bizden senden daha önemli değildir hiç kimse ama hiçkimse için üzülmeye değmez
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SENİN VE CÜMLEMİZİN İNSALLAH.
canim kardesim.. ALLAH YARDİMCİ OLSUN.. cok zor ben yasamistim.. burnumun ucunda evlendiler. el ele gezdiler... Ahh kardesim.. sen hic merak etme Allah oyle bir buyuk allah ki kimsenin hakkını kimsede koymaz.. BU CEKTİGİN ACİLAR GECERMİ NE DESEK GECMEZ COK ACİ HAFİLER.. UZAKLAŞ KARDESİM ORDAN UZAKLARA GİT Bİ MUDDET..
BEN SANA DUA EDİCEM COK ZOR.. AMA UNUTMA ALLAH HEER ŞEYE KADİR.. SEN BELKİ 1 SENE UZULCEN AMA O Bİ OMUR MUTSUZ OLUR SEN BUNU DUSUN GECİCEK MUTLAKA BUNUDA BİL.. ALLAH YAR VE YARDİMCİN OLSUN İNSALLAH.. AMİN
evet bılıroyum pınar kardesım ama gonul ferman dınlemıyo bana bunca ettıgı haksızlık ve ınsafsızlıga ragmen onu hala neden sevdıgımı bılmıyorum canım cok yanıyor bana bekle dedı bekledım yaptıgı ınsafsızca sırtımdan vurmak oldu dayanamıyorum unutmak ıstıyorum sadece kasabada yasıyorum ve duyuyorum nısanlanmıs mutluymus falan ben bunları hakmı ettım acaba bende evlenmek ıstıyorum ama olmuyo dua sadece duaya muhtacım ne olur buradakı sevgılısınden ayrı olan ınsanların yazdıklarını okuyorum allahım benım gıbı olmasınlar dıe dua edıyorum hergun gozyası dokuyorum canım cok yanıyor varsa bıldıgınız dua ne olur yazın çaresızım
ıyıkı burayı bulmusum ve uye olmusum hepınız mukemmel ınsanlarsınız allah razı olsun
gülümsecim bende bişi paylaşmak istiyorum banada bekle diyo ve ben artık beklemekten sıkıldımm o değil ben onu terketmek istiyorum ama vijdanım el vermiyo biz çok safız yufka yürekliyiz onlar öyle değil işlerine gelmediği an çeker gidreler yaşanaların hiç bi kıymeti anlamı yokmuş gibi
SEN DEGERLiSiN SENi KAYBEDEN ÜZÜLSÜN....
RABBiM HAYIRLI SEVGILER NASiP ETSIN....
RABBiM HERSEYI GÖRÜYORRRRRRRRRRRRR
HERSEYi BiLiYOR..................
SEN DUALARINA DEVAM ET KARDESIM HERSEYIN HAYIRLISINI ISTE. RABBiM YÜREGINE VEDUD SIFATIYLA DOKUNSUN VE AFIYETiNi VERSiN...YAKINDA YENIDEN CiCEKLER ACASIN...18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim neden üzülüyorsunki.Nasipten öte yol gitmez.Hiç kafana takma.Adalet geç olsada gideceği yeri bulacaktır.Tek yapman gereken sabır etmek..Sabır acı meyvesi tatlıdır..
SelametLe..
RABBİM KİMSEYE KALDIRAMIYCANDAN FAZLA YÜK VERMEZMİŞ.TAM YIKILDIM DERKEN BİRŞEYLER İNSANI AYAKTA TUTUYOR.BEN 3 GÜN ÖNCESİENE KADAR NELER DÜŞÜNÜYORDUM HATDA OĞLUMLA BİRLİKTE ÖLİYİM İSTİYORDUM AMA ŞİMSİ BİRAZ DAHA RAHATLADIM EN AZINDA O DÜŞÜNCELERDEN UZAKLAŞTIM.DUALARA SARILDIM.VE BURDA BİRİBİRİNİ TANIMAYAN İNSANLARIN NASIL DUA ETTİĞİNİ GÖRDÜM BAK BEN GİRELİ 3 GÜN OLDU 4444 TEFRİCİYE İSTEMİŞTİM OGLUM VE BENİM İÇİN SİMDİDEN 3188 OLDU.YUREGİMİN YANIGINI DİNDİ BAHAR YAGMURU GİB YAZDI BURDAKİ İNSANLARIN DUASI.RABBİM YARDICIMIZ OLSUN
pınar eger onun nıyetınde cıddı oldugunu anlayabılıyosan bırakma kardesım ama eger sag gosterıp sol vuracagını hıssedıyorsan ınan kalbını kırmadan anlat ve bıtır arkadslar evet soyledıklerınzde cok haklısınız nasıpten ote yol gıtmez ıcımdekı seyı engelleyemıyorum bırtek ozur dıleseydı gıderken o bıle yeterdı habersız hesapsız kıtapsız daha neler neler bunu yasyan bılır ustelık o burası kasaba komsunun kızları bıle laf carpıttılar canım cok yanıyo bellı etmek ıstemıyorum uzaklasmak hıc bırsey duymak ıstemıyorum hakkında anlatırken bıle tıtrıyorum cok saolun yanımda oldugunuz ıcın
rabbim herşeyin hayırlısınııı versin diyerek kendimi teselli ediyorumm rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsiin yaşasın kötülük diycemm:) yine kırdım ben onu hemde bugündee insanların birbielerini mutlu ettiği günde ben onu kırmayı uygun gördüm iyi ettim dimi
KANREVAN KARDEŞİME KATILIYORUM RABBİM KİMSEYE KALDIRAMIYCANDAN FAZLA YÜK VERMEZMİŞ GULUMSE25 KARDEŞİM HEPİMİZ FARKLI FARKLI ŞEYLERLE İMTİHAN OLUYORUZ SINANIYORUZ SABIR VESSELAM BUGÜNLERDE GEÇECEK EMİN OL YÖNÜNÜ ALLAHA DÖN BİL Kİ O SENİNLE YAR VE YARDIMCIN OLCAK SABIR MUTLULUĞUN TEK ANAHTARI BENCE HİÇ BİR YERE GİTME GERÇEK NERDEN BAKARSAN NEREYE GİDERSEN GİT ASİLLİĞİNİ YİTİRMEYİP GERÇEK OLARAK TEKRAR ÖNÜNE ÇIKACAKTIR RABBİM BAŞKA ACILAR TATDIRMASIN BETERİN BETERİ VARDIR İSYAN ETME KÖTÜ SÖZ SÖYLEME KUL BİLMESEDE HAK BİLİO NASILSA YAŞADIKLARINI ÇEKTİKLERİNİ BOL BOL DUA ET KARDEŞİM SEN DUALARIMDASIN RABBİMİN RAHMETİ ÜZERİNE OLSUN...
allah buyuk pınar ama bazen tesellı bıle ıse yaramıyor
pnarr dostum senın hayatın tabıı gonlunden gecen ıcıne dogan neyse onu yap cunku sen yasayacaksın ınan terk edılende edende aynı kaderı paylasacak basına gelmesını ıstemıyosan ıstemedgın seyı yapma ok bu arada alllah yardımcın olun ısteee senın kı fatklı benımkı farklııı dunya ımtıhan artık kafandada bıtırdıgının farkındayım yakında senın arkadsaında bu sıteye gelır terk edıldım flan dıyeee aman ne bılıyım allah yar ve yardımcın olsunnn
allah yardımcımız olsunnn tabiki terkedende edilende AYNI KADERİ YAŞAR AMA bilmiyorumm
:((((18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SENİN AMİN
Allah kullarını çok seven, çok esirgeyen ve merhamet edendir. Kullarının sıkıntıya düştüğü bir konuda onlara kolaylık sağlayan ve huzura kavuşturandır. Kuran'da Allah'ın müminlere olan bu yardımı şöyle ifade edilmiştir:
O'dur ki, sizi karanlıklardan nura çıkarmak için size rahmet etmekte; melekleri de (size dua etmektedir). O, mü'minleri çok esirgeyicidir. (Ahzap Suresi, 43)
Sabrın Kuran ahlakını yaşamada ve Allah'ın hükümlerini yerine getirebilmede ne kadar önemli bir yeri olduğunu kavrayan müminler ise, her konuda olduğu gibi sabır konusunda da Rabbimizden yardım dilerler. Sabrın dünya hayatında karışılaşacakları her türlü zorluğu açan, doğruya yönelten ve en önemlisi de insana Allah'ın sevgisini ve cennetini kazandıran bir nimet olduğunu bilirler.
allahım size çok sabır versin güzel kardeşim amin...
canımsın ya allah yardımcın olsun sabır dile allahtan mutlaka allah sana yardım edicektir seni çok iyi anlıyorum çok acı bişey 4 sene öncesi bende yaşadım aynısını ama gelip geçiyor az bişey kalıyor ama kırıklar mı derler insan olgunlaşıyor takma canım üzme kendini ben diyordum ondan başkasıylan olamam....ama bak şimdi ben başkası için buradatyım başkası için dua ediyorum o mutlu olsun diyorum allahtan şimdi başkasını diliyorum ama kötü yanı onunlanda ayrıyız onun evlenmesini istemiyorum nekadar acı birşey olduğunu biliyorum çünkü napalım kader kısmet canım dua edelim birbirimize mutlu ol:)gülümse gülmek iyi geliyor
:(( ya ne desem ne yazsam bilmiyorum çok üüzldüm rabbim sabır versin :( dualarımda olucaksınız
CANIM KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ÇOK ACI BİŞEY BİLİYORUM BENDE 10 ÖNCE TARKEDİLDİM AMA BİLİYOMUSUN GEÇİYO FAZLA DÜŞÜNME BUGÜN ONU GÖRDÜM BAŞI ÖNDE GİDİYORDU YÜZÜME BAKACAK HALİ YOK ÇÜNKÜ ÜMİT VERİP SONRADA TERKETMEKLE OLMUYO O YÜZDEN TAKMA KAFANA VE SAKIN YALNIZ KALMA KONUŞMAK ÇOK İYİ GELİYO VE BOL BOL DUA ET...SELAM VE DUA İLE
HAYAT Bİ SINAV GÜZELİM.ÇOK ÜZÜLDÜM İNAN.HAKKINDA HAYIRLI OLAN OLSUN.RABBİM SENİ DAHA İYİ BİRİ İLE KARŞILAŞTIRSIN İNŞALLAH.
cok saolun arkadaslar allah sevenlerın yardımcısı olsun burada ayrı olupta bır umut besleyenlerın umudunu bosa cıkarmasın ben dustum onlar dusmesın allah bır kapı acsın ben dualrınıza muhtacım dualarım sızınle
la havle vela kuvvete illa billah.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
CANIM YA SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM AYNI ŞEYİ BENDE YASADIM AMA BENIM 6 YIL SURMUSTU VE KOMSUM İDİ ODA EVLENDİ GİTTİ ŞİMDİ BENDE O SÖZLENINCE COK DUA ETTİM ALLAH BANA UNUTTURSUN DİYE Vİ İNANIRMISIN TAM DÜGÜN GECESİ SAAAT 12 GECTIKTEN SONRA İÇİMDEN BİŞELER AKTI GİTTİ BU İNANILMAZ BİŞE BİLİYORUM AMA OLDU İŞTE O KADAR SEVERKEN O GECE UMRUMDA BİLE OLMADI VE EVLENDİGİNE 1.5 YIL OLDU VE AKLIMA BİLE GELMYO ONDAN SONRA BİR KİŞİYLE DAHA CIKTIM VE BUNU ONDAN DAHA COK SEVDİM AMA BUNUNLADA OLMADI BU BAŞKA OLAY.DUA ET DUA ET DUA ET...
PNARR canim kardesim sakim ama sakin kirma sevdigini ne olurrrrr.
bende öyle yaptim ve sonunda beni terk etti iste... bende terk etmek istedim defalarca ama yapamadim onu seviyordum ama sonunda o yapti benim yapamadigimi ve beni terk etti 2 ay önce 5 seneyi silip atti.
ayni senin gibiydim bekle bekle diyip durdu sevdigim erkek.gercekten yazin sözlenecektik ama olmadi iste.
sonradan benim gibi cok pisman olursun ne olur birtanem mantikli düsünüp öyle hareket et asla benim cektigim aciyi cekmeni istemem canim:(18 yıl önce gönderildi # -
Allah sabır versın sımdı acın yenı ama zamanla hafıfleyecektır ınsallah Rabbım senıde gönlune göre hayırlı bı ınsanla karsılastırıR. çok sevdıgım bı söz vardır
SEVEN DE SEVILEN DE SEVDIRENDE O'DUR SEVINDIRIR DIYE UMMAMIZ ISTE ONDAN...
ınan bana sımdı baskasını sewemem dıye dusunuyosun belkı ama ondan daha çok sevecegın bırı bı yerlerde karsına cıkacaktır ınsallah duamdasın ınsallah sadece sen degıl tum dua dostlarım..18 yıl önce gönderildi # -
canesintisi sevgili kardesim verdigin ögütler icin allah razi olsun senden. umarim barisiriz tekrar eger hayirli degil ise rabbim hayirli olani karsima cikarsin...
KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN ŞU AN BUNU YAARKEN GÖZ YAŞLARIMI ZOR TUTUYORUM BEN SEVDİĞİMLE VELNEMDİM ÇOOOK KÖTÜ ACI BİŞE ÇOOK İYİ ANLIYORUM SENİ BEN DURURMU SÖYLEMEK İSTEMİYORUM AMA DAHA BERBAT BENİM DURUMUM ŞU AN YENİ TAZE BENİM DUYGULARIMDA HA BAŞKASIYLA EVLENMİŞ FALAN DEĞİL HATTA ALLAH BİLİR MUHTEMELEN DAHA 5 - 6 SENE EVLENMEZDE AMA BENİMLE VELNEMSİ İMAKNSIZ ZATEN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.