dostlarım 2 gün öncede bahsettim yürüme engelli arkadaşımı dolandırdılar arabasını aldılar bankaya borçlandırdılar üstelik o arabayla kazada yaptılar dolandıran adam sakat kaldı ama parası olduğu halde hala dolandırmya çalışıyor ve arkadaşım 15 gün için de 900.00 ytl yi ödeyemzse hapis yatacak.sakat haliyle suçu yokken nasıl olurda böyle cezalar alır.dostlarım dualarınızı bekliyorum.sakat haliyle nasıl yaşar oralarda.lütfen dualrınızı esirgemeyin kardeşime.diğer dolandırıcı adamada ıslah etsin rabbim insafa gelsin.
lütfen dularınızı esirgemeyin
(8 mesaj) (8 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcısı olsun
17 yıl önce gönderildi # -
Rabbim Rabbel aleymin sen ADL sifatinla tecelli et. Rabbim Sen Herseyi Gören ve Duyansin Sen Yar ve Yardimcisi ol bu kardesimizin ....3 Ayetel kürsi okuyacagim cok üzücü yasadiklari...Rabbim serrli insanlardan hepimizi uzak tutsun..YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH....
Mevlam yar ve yardımcısı olsun, çok üzüldüm durumuna. Aminnn
3 Ayet-el Kürsi de ben okuyorum kardeşimize ferağa çıksın tez vakitte.17 yıl önce gönderildi # -
Rabbim içinde bulunduğu bu zor durumdan biran önce kurtulmayı nasip etsin inşallah.
3 ihlas 1 fatiha okudum feraha çıkmasına vesile olur inşallah.17 yıl önce gönderildi # -
AMİN diyorum.Herşeyde bir hayır aramak lazım.CENABI ALLAH hakkında harlısını nasip etsin inş.3 ihla.1 fatiha da benden.
3FATIHA 3 IHLAS 1 AYETEL KURSI DE BENDEN RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
RABBİM YARDIM ETSİN AMİNNN
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.