AMİN AMİN AMİN...ALLAH RAZI OLSUN...ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH...YÜCE MEVLAM SİZİNDE NE MURADINIZ VARSA VERSİN KALBİNİZİ NURLA DOLDURSUN AFİYETLER VERSİN İNŞALLAH...SELAM VE DUA İLE
@@NOZGEN DEN DUA DOSTLARIMA KARDEŞLERİME HEDİYEM@@
(65 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN
RABBİM İKİ CİHANDADA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
NOZGENCİM MERHABA..MERHABA CAN KARDEŞ,ADINI GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLDUM YA..GİTME SAKIN BİR DAHA E Mİ..MUTLU OLDUM SANKİ SİHİRLİ BİR EL YÜREĞİME DOKUNDU SERİNLİK VERDİ DUALARINLA TÜM DUA DOSTLARI GİBİ ÇOK RAHATLIYORUM...GÜZEL YÜREĞİN YAŞAM ADINA NE İSTİYORSA ONU VERSİN ALLAHIM ...AMA ÖNCELİK RUH VE BEDEN SAĞLIĞINIZ YERİNDE OLSUN ..GERİSİNE ZATEN ALLAHIM BU KADAR EL AÇAN VE İÇTENLİKLE DUA EDEN DOSTLARIMIZ VARKEN KULLARINI BİR ŞEKİLDE RAHATLATACAKTIR.ALLAHIMIN MUCİZELERİ BÜYÜK,BANA GÖRE ÇOK İLERİDESİN YANİ DAHA ARAPÇA BİLE BİLMİYORUM ALLAHIM .MADDİ VE MANEVİ HER TÜRLÜ YANINDA VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH.DUALARINI KABUL EDER ALLAHIM DUA DOSTLARIMIN TÜMÜ İÇİN 250 NİN ÜZERİNDE YUNUS DUASI OKUMUŞTUM SANA DA YOLLUYORUM HAKKINI HELAL ET CAN KARDEŞ AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
sağolmuhtacınm kardeşim allah razı olsun o sizin ve kalbinizin güzelliği işaalah tüm dualarımız kabul olur rabbim her ikicihanda yar ve yardımcınız olsun saygı ve selam ile kardeşim allahrazı olsun
sağol zeynep kardeşim allah razı olsun yar ve yardımcınız olsun işaalah saygı ve selam ile
amin amin amin agzina yüregine saglik. allah kabul etsin.
amin yüreğine sağlık canım
SAĞOL YELİZZ SAĞOL HAZİRAN KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN AMİN SAYGI VE SELAM İLE
allah razı olsunnn. o güzel yüreğine rabbim nurlarla doldursun seniiii..allah kabul etsin.
ettiğin dualara amiiiiin amin..18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL ESRA KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN OSENİN YÜREĞİNİN GÜZELLİĞİ KAREDEŞİM SAYGI VE SELAM İLE KARDEŞİM
AMIN AMIN AMIN ALLAH RAZI OLSUN rABBIM KABUL BUYURSUN TUM DUA DOSTLARINI HAYIRLARA YÖNLENDIRSIN INSALLAH SIKINTILARIMIZI GIDERSIN..
SENINDE GÖNLÜNDEN GECENLERI EN HAYIRLI SEKLIYLE KABUL ETSIN NOZGEN IKI DUNYA HUZURU VERSIN.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SİZİNDE NE MURADINIZ VARSA VERSİN...
Allah razı olsun abim, okadar iyisinizki, Allah sizin gelmiş geçmiş gelecek tüm ölmüşlerinize rahmet etsin, sizinde tüm muradınız varsa nasip etsin...
sağol canesintisi kardeşim allah razı olsun sizinde ne muradınız varsa versin saygı ve selam ile
sağol bed kardeşim allah razı olsun işaalah rabbim sizlerinde nemuradları varsa versin saygı ve selam ile
sağol evla kardeşim rabbim seninde kalbinin muradını versin saygı veselam ile
sağol abicim allah razı olsun yüreğine sağlık işaalah rabbim kabul etsin tekrar allah razı olsun*
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim nozgen kardeşimizin okuduğu süre ve zikirlerin hürmetine, Bütün esmaül hüsnanın hürmetine, efendimiz Muhammed Mustafa (sav) hürmetine, tüm sevdiğin kullarının hürmetine, mübarek cuma gecesinin hürmetine,
nozgen kardeşimizin, tüm dua dostlarımızın ve müslüman kardeşlerimizin iki cihanda yar ve yardımcıları ol. Haklarında hayırlı olanında hayırlısını nasip et. İki cihanda yüzlerine güldür. Cennette cemalini gören efendimize komşu olan kullarından olmalarını nasip et. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun abicim. Ağzına yüreğine sağlık. Rabbim okuduklarını şefaatçi kılsın. Yar ve yardımcın olsun inşaallah. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
"NOZGEN" RUMUZU BİR DOSTLUKTUR BENİM İÇİN, DUALARIMA AMİN DİYEN, DUALARINA AMİN DEDİĞİM!...
ALLAH RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL SUDEMERAL KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SENİNDE TÜMSIKINTILARINI GİDERSİN ALLAHIM RAZIOLSUN SAYGI VESELAM İLE ABİCİM
SAĞOL VE ALEYKÜM SELAM KAĞAN KARDEŞİM NASILSIN EVLATLARDA İYİDİR İŞAALAH RABBİMİN ŞAFİ İSMİNLE YÜREĞİNE SAĞLIK KAĞAN KARDEŞİM OSENİN İÇİNİN GÜZELLİĞİ DUALARIMDASIN KARDEŞİM RABBİM SENİ 1 SAAT DAHİ ZORDA KOYMASIN SANA SAYGI VE SELAM İLE KAĞAN
ALLAH RAZI OLSUN ABICIM
RABBIM KAT KAT KAT KAT HER IKI CIHANDA MÜKAFATINI VERSIN INSA ALLAH
SENI BU DÛNYADA O KADAR LÛTUFLANDIRSIN KI AHIRETE BIRSEY KALMADI SANASIN
AMA AHIRETTE O KADAR MÜKAFAT VERSIN KI DÜNYA BIR HIC KALSIN
RABBIM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
sağol garipgül kardeşim allahrazı olsun rabbim seninde isteklerini tez zamanda versin saygı ve selam ile allah kabul etsin işaalah
amin nozgen kardesim amin. allah kabul etsin. mevlam senden razi ve memnun olsun.su zor gunlerimde, karanlik gecelerime isik oldunuz mevlam sizden binlerce kez razi olsun. allaha emanet ol.amin amin amin
Allah duanı kabul ve mübarek eylesin. Allah seninde en kısa zamanda tüm isteklerine hayırlısıyla ulaşmanı nasip etsin inşallah. Hem bu dünyada hem de ahirette mutlu olan kullardan ol inşallah.
Allah razı olsun...dilerim ben de en kısa zamanda hayırlısyla bir işe başlarım yar rabbi...
amin abicim allah kabul etsin dualarını ve hatimlerinden bizleri mahrum etmesin allah kabul etsin amin*
sağol allah razı olsun abicim allah kabul etsin*
allah razı olsun sn nozgen..allah sizi darda bırakmasın benden size 100 ya fettah
SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN FETTAN KARDEŞİM RABBİM YAPILAN VE YAPILACAK OLAN HATİMLERİ VE DUALARIMIZI KABUL ETSİN *
SAĞOL ZGRM KARDEŞİM YÜREĞİNE SAĞLIK VE HUZUR VERSİN SAYGI VE SELAM İLE KARDEŞİM AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.