NE KADAR ÇOK SEVENİ OLDUĞUNU GÖRÜNCE BELKİ VAZGEÇER KARARINDAN NE DERSİNİZ DUA DOSTLARI BEKLİYORUM.......
HANDAN ABLAMIN KALMASI İÇİN KAMPANYA BAŞLATIYORUM VARMISINIZ?
(13 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
:(
18 yıl önce gönderildi # -
tabiki varim hemde seve seve ben cok üzüldüm gidisine geri dön sevgili kardesim lütfen:(
TŞK GAMZECİM ALLAHIM BİN KERE RAZI OLSUN SENDEN AMİN..
aslinda neden gitme karari aldiki???kalmali tabiki......
bence de gitmesin yaa ben onu sevmiştim:( dualarına da ihtiyacımız vaar:(
bence de kal handan.
lütfen gitme!!!
:'(18 yıl önce gönderildi # -
Handan kardeşim. Bence bu site hepimiz için büyük bir lütuf. İnan buraya kısmeti olan insanlar geliyor. Belki yaşamımız boyunca bu kadar çok dua alamayız. Dua etmek, dua almak ne kadar güzel. Rabbimize binlerce kez çok şükür. Bak ne kadar seven dostun var. Bizleri kırma inşaallah.
Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün. Hakkında hayırlınında hayırlısını nasip etsin Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM YAZMIŞTIM YİNE YAZIYORUM SAYGILA KARŞILIYORUM EĞER Bİ PROBLEMİN YOKSA BEN KAL DİYORUM SAYGI VE SELAM İLE
bende varım arkadaşlar kalmalı bence niye gitmek istiyor ki
HANDAN CIM KAL BIZ SENI SEVIYORUZ SENDE BIZI VE GUC ALIYORUZ DUALARINDAN BIZI MAHRUM ETME HEPIMIZ BURDA BIR SEVGI ZINCIRIYIZ O ZINCIRI KOPARMA CANIM BENIM ALLAHIM GONLUNDEKILERI VERSIN AMINN LEMAN
sonuna kadar varim kardesim. onun sevgisi onun destegi cok onemli benim icin. HANDAN abla nolur gitme..................:(
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.