Babamın böbregınde tas var daha öncede vardı amelıyatla alındı ama yenıden olustu
Dayanılmaz agrısı var
Lütfen Rabbıme onun ıçınde dua edın
Rabbım hepimizin anne babalarına ıyılık ve saglık versın ınsallah
Dua dostlarım dualarınızı beklıyorum
Allah razı olsun hepnızdende.
Babam hasta ona dua edermısınız
(38 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah acil şifalar versin 3 fatiha 3 ayetel kürsi 3 ihlas okuyorum...
18 yıl önce gönderildi # -
Allah cc Şafi ismiyle muamele etsin kardeşim.Tez zamanda babanızın sağlığa kavuşmasını diliyorum Rabbimden. az önce "FETTAN KARDEŞİME ŞİFA DUASI" başlıklı bir konu altında yeni öğrendiğim bir duanın nasıl okuanacağını yazdım. Mutlaka okuyun belki babanızın şifa bulmasına vesile olur..Allah cc yar ve yardımcınız olsun. selam ve dua ile..
amın amın amın Allah razı olsun dostlarım Rabbımden sızın muradınızı versın ınsallah
RABBİM ACİL ŞİFAlar versin tez zamanda güldürsün inşaallah aminnnnn
amın... Allah razı olsun
BİLİRİM!...
ALLAHIM YAR VE YARDIMCISI OLSUN VE EN KISA ZAMANDA ŞİFAYA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH....
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcısı olsun bu mübarek gecede inşallah allah şifa verir geçmiş olsun
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Yarabbim kardeşimizin babasına ŞAFİ (CC) isminle muamele et. Acil şifalar nasip et. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
Fatiha okuyorum rabbim şifa vesilesi kılsın inşaallah. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
rabbim acil şifa versin kardeşim fatiha okudum allah şafi isminle şifa versin amin
Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike.
Rabbim tez zamanda babacığınıza şifalar versin,sevdiklerine bağışlasın.
Allah yar ve yardimcisi olsun,tez zamanda sifasini versin insallah.Amin.
3 ihlas 1 fatiha şifa olsun inşallah amin
Baba deyince akan sular durur benim için.Canım kardeşim Rabbim tez tez hayırlısı ile şifasını versin babacığının.Rabbim ağrılarını dindirsin.Elini koy babanın dayanılamaz ağrıları olduğu yere dualar oku Rabbim dindirsin ağrılarını,elin ,duan şifa olsun babana.Bende yapmıştım babama
Sağ el,ağrıyan yerin üzerine konup,üç kere bismillah denir.Sonra aşağıdaki dua 3,7veya,11 kere okunur.
EÜZU Bİ İZZETİLLAHİ VE KUDRETİHİ MİN ŞERRİ MA ECİDÜ VE ÜHAZİRÜ MİN KÜLLİ DAİN VE SAKAMEN.
AH BE CAN ESİNTİSİBABACIĞINI BABACIĞIMIN YERİNE KOYARAK OKUYACAĞIM.ALLAHIM TEZ ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ..3 FATİHA 11İHLAS OKUYORUM..
NEREDE OTURUYORSUNUZ BİLMEM AMA...MENGENDE BABAHIZIR TÜRBESİ VAR..ORADAN1 KM ÖTEDE
BİR ÇEŞME VAR ..SUYU KÜKÜRTLÜ MÜDÜR NEDİR MADEN SUYU GİBİ SAFRA KESESİ VE BÖBREK TAŞLARINA İYİ GELİYORMUŞ BİR KEZ İÇMEK BİLE RAHATLATIYORMUŞ.TABİ ÖNCE İNANMADIM ..BENDE BÖBREK TEN AMELİYAT OLMUŞTUM .ŞİMDİ SAFRA KESEMDE TAŞ VAR AMELİYAT OLMAM GEREKİYOR..GİTTİM O SUDAN YERİNDE İÇTİM ŞİŞEYE DOLDURDUMEVE DE GETİRİP DÜZENLİ İÇTİM.TAVSİYE EDİLEN BÜYÜK ŞİŞE DEĞİL..KÜÇÜK ŞİŞELERE DOLDURULURSA BİR İÇMEDE BİTİYOR BÜYÜK ŞİŞELERDE GAZI GİDİYOR..BELKİ İYİ GELİR MADEN SUYU GİBİ TAŞI ERİTİUYORMUŞ ..PAYLAŞTIM BEN OZAMANDIR ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM ..ALLAH BABANA ŞİFA VERSİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
allah yardimciniz olsun kardesim. mevlam acil sifalar versin. sizlerede bol sabir. insallah baban tezzamanda sagligina kavusur. amin
amin amin18 yıl önce gönderildi # -
HEMEN ŞİMDİ 3 AYETEL KÜRSİ OKUDUM...
UMARIM RABBİMİN KATINDA KABUL OLUR ...
AMCAMIZA RABBİMDEN ACİL ŞİFALAR DİLERİM...
SAĞLIKLI GÜNLERİ OLSUN İNŞAALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
kardeşimizin babasına yardımcı ol ağrılarını acılarını dindir öyle bi şifa ver ki hastalığından eser kalmasın amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
YARABBİ, BU ACILI KARDEŞİMİN BABASINA SEN YARDIMCI OL, ŞİFA VER YÜCE RABBİM, BABASINI BU ACIDAN TEZ VAKİTTE KURTAR İNŞALLAH.
3 İHLAS 1 FATİHA OKUDUM GÖNDERDİM BU MÜBAREK GECE RABBİM MÜBAREK ETSİN İNŞALLAH VE BABANA ACİLLLLLL ŞİFA VERSİN İNŞALLAH CANIM KARDEŞİMM..AMİN AMİN AMİN...
RABBIM babana ve derman bekliyen tum hastalara safi ismiyle tez zamanda sifa versin
INSAALLAH tez zamanda acilardan feraha cikarsin amin kardesim18 yıl önce gönderildi # -
GECMİŞ OLSUN ALLAH ACIL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH
canım kardeşim allahım acil şifalar versin inşallah akşam kuran okucam inş rabbim acılarını dindirir babanın ben babasız büyüdüm o yüzden baba benim için çok önemli baba lafını duyunca bile içim burkulur rabbim sizi babasız koymasın amin..
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNSALLAH.100 YA ŞAFİ OKUYORUM ALLAH KABUL ETSİN ULAŞIRSIN İNSALLAH
rabbim şafii ismiyle şifa versin
rabbim yar ve yardımcınız olsun18 yıl önce gönderildi # -
1 ayetel kürsi okudum
Rabbim acil şifa ve afiyetler versin amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN AMİN.
ALLAH acil sifalar versin yardimciniz olsun.
7 Insirah suresi, 3Ayete"lkürsi,3 Ihlas,1 Fatiha buda benden Amin18 yıl önce gönderildi # -
3Salavat 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası,Kurban oldugum Rabbim tez acil şifasını versin rahmetiyle sarıp sarmalasın hastlıktan üstünde eser bırakmasın inşallah amin amin amin..
amın amın amın
Allah razı olsun kardeslerım Rabbım sızlere ve sevdıklerınıze saglık sıhhat afıyet versın ınsallah Babacıgım bu gece daha ıyı agrısı yok su anda Rabbım guzel yureklerınıden gecen tum duaları ısteklerı muradlarınızı versın hayırlısıyla ınsallah18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.