RABBİM KATINDA KABUL BUYURSUN AMİNLERİNİZLE KATILA BİLİRSİNİZ RABBİM ŞİMDİDEN KABUL ETSİN OKUDUĞUM HATİM İŞAALAH 2 SAATTE BİTİRCEM ALLAH NERDE DERTLİ NERDE HASTA NERDE BORÇLU NERDE İŞSİZ NERDE AÇ NERDE ÇARE ARAYAN VARSA BU HATİMİN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE FERAHLIK VERSİN BEN HATİME BAŞLIYOM ALLAH KABUL ETSİN SAYGI VESELAM İLE
MUCİZENET VE DUA DOSTLARIMA VEDE KARDEŞLERİME HATİM İNDİRİYORUM BUGECE
(39 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin.Amin.Amin.Rabbim katında kabul buyursun.Derdimize derman olsun.Rabbim razı olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİNNN ALLAH KABUL ETSİN.
MASALLAHHHHHHHHHHHHHHHH MASALLAHHHHHHHHHHHHH ........
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn....18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun.kabul etsin.amin.
Allah kabul etsin abicim, Allah (c.c.) sabır ve selamet versin size. Güzel yüreğinize, nefesinize sağlık, Necati abicim hatiminde beni de dualarınla anarsan çok mutlu olurum. İçimdeki sıkıntı için, dualarım artıkça sabrım da bir o kadar azalıyor. Lütfen bu ricamı mazur gör abicim. Selam ve dua ile..
Aminnn.Allah kabul etsin.
AMİN NOZGEN KARDEŞİM BİNLERCE KEZ AMİN.ALLAHIM İNDİRDİĞİNİZ HATMİ ŞERİFİN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE
SAĞLIK ŞİFA VE EŞİMİ BANA GERİ VERSİNN İNŞALLAH.AMİNNNNNNNNNNN.
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN... ETTİĞİMİZ DUALARI BU MUBAREK GECENİN NURU HÜRMETİNE ALLAH KABUL ETSİN....
amim kardesim,, insallah tez zamanda dertlerimize deva olur.. amin
amin amiiiiiin.allah kabul etsin.
ÖNCE SEN VE SENİN GİBİLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.İNŞALLAH İNDİRDİĞİN HATMİ ŞERİF HÜRMETİNE SIKINTILARIMIZ BİTER.AMİN AMİN AMİN
Necati kardeşim ben seni bayan sanıyordum,şimdi abi yazmışlar Allah Allah yznlış yazmışlar dedim ama yanılan benmişim.Rabbim razı olsun kardeşim.Okuduğun hatimleri Yaradan kabul etsin.Hanene nur olsun.Yavruna şifa olsun.Her işin hayr olsun inşallah.Amin.Amin.Amin.
amin amin amin RABBİMMMM
Allah kabul etsin amin
allah kabul etsin
RABBİM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN NOZGEN KARDEŞİM...
AMİN AMİN BİNLERCE KEZ AMİN...
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
nozgen kardeşim allah kabul etsin.inşallah hatimin yüzüsuyu hürmetine dualarımızı hacetlerimizi ve sıkıntılarımızı giderir inşallah amin amin amin
ALLAH senden ebediyyen razı olsun NOZGEN.Ve aminnn tüm kalbimle ve içtenliğimle...Allah kabul etsin
RABİAnur nur16 zez tuuba turkan sara haticee selin recayi esra zgl rabianur sennurum merve elmas kağan talia asmn allah hepinizden razı olsun kardeşim hatim duasına yetişen kardeşlerim rabbim şuanda toplanmış hatimin yüzüsuyu hürmetine bütün sıkıntılatınızı tez zamanda gidersin allah herkesten razı olsun allah kabul etsin cumalarınız mübarek olsun allaha emanet olun saygı ve selam ile* nozgen *
Aminnn aminnnn aminnnn
NOZGENCİM BİTTİ Mİ ŞİMDİ GÖRDÜM YETİŞEMEDİM Mİ AMA SENİN YÜREĞİN GENİİİİİİŞ YÜREĞİN ÖYLESİNE ZENGİN DONANIMLI Kİ SE UNUTMAMIŞSINDIR BENİ DE ...RABBİM YÜREĞİMİ BİLİYOR TÜM KEDERLERİMİ ELEMLERİMİ KORKULARIMI HASTALIKLARIMI HAYIRLIYA ÇEVİRSİN ÖNÜME HAYIRLISIYLA GELSİN EMİN KILSIN KORUSUN BAŞARI AZİM ENERJİ İSTEK VERSİN GAYRET VERSİN GÜÇ VARLIK MUTLULUK VERSİN TÜM DUA DOSTLARIMLA BİRLİKTE AMİN İNŞALLAH BUGÜN SINIRSIZ YUNUS DUASI OKUDUM KABUL ETSİN ALLAHIM KABUL ETSİN DE TEZ SELAMETE ÇIKARSIN BİZLERİ AMİN
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN GÜZEL YÜREKLI ABIMIZ
NE MURADIN VARSA VERSIN
HER OKUDUGUN HARF SENI BIR ADIM YAKLASTIRSIN EN GÜZEL DOSTA
DUALARINDA BIZLERI DE UNUTMA, SENIN DUALARINDA OLMAK BIR AYRICALIK
NEFESINE KALBINE SAGLIK
YARIN CUMADA KABUL OLUNAN O GIZLI SAATTE OKUNMUS VE KABUL OLUNMS DUALARDAN OLMASI DUASIYLA
RABBIM SENI VE SEVDIKLERINI VE TÜM DUA DOSSTLARIMIZI KORUSUN
CUMANIZ SIMDIDEN HAYIRLARA VESILE OLSUN
VESSELAM18 yıl önce gönderildi # -
amin kardeşim bitirdim hatimi muhtacınm kardeşim ikisaat dedim ve bitirdim allah kabul etsin
sağol garipgül kardeşim allah razı olsun allahım nemuradınız varsa versin işaalah saygı ve selam ile
ALLAH KATINDA KABUL ETSİN KİMİN NE HACETİ VARSA RABBİM TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN
AMİN DUACI KARDEŞİM AMİN İŞAALAH SAYGI VESELAM İLE
amin amin amin allah kabul etsin
allah kabul etsiiiiiiiiin ....amiiiiiiiin
rabbim bu cuma gecesinde kabul eylesinnnnn amiiiiiiin
allah razı olsun nozgen abi..18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin allah kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.