ARKADAŞLAR AKTİF OKUYUCULARLA BİR GRUP KURUCAZ..YANİ AKTİF OLARAK YASİN OKUYABİLCEK ARKADAŞLAR LÜTFEN KATILACAK OLANLAR İSİMLERİNİN KARŞISINA '' KATILICAM '' YAZSIN..
YANİ LİSTEDEKİ HER ARKADAŞ OKUMALARA KATILMIYOR MALESEF.MAZERETİ OLANLAR AYRI AMA HIZLANMAMIZ LAZIM..
LİSTENİN YENİ HALİNİ OLUŞTURALIM..LİSTEDE 15 KİŞİ Mİ KALDI DİYELİM HIZLI HIZLI BİTİRİRİZ..BAŞTAN HERKESE OKUNUR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA OLMAYACAK BÖYLE GİDERSE YAZA BİLE BİTMEZ..
BUGÜN BEKLEYELİM.GELEN İSMİNİN YANINA YAZSIN.YARIN AKŞAM GİBİ LİSTENİN SON HALİNİ BELİRLER, LİSTEYİ KAPATIRIZ YANİ YENİ KİŞİ ALMAYIZ MALESEF..
YARIN FALAN DA SIRADAKİ İLK ARKADAŞA BAŞLATIRIZ.
.................................................
1.KEVSER..OKUNDU.. KATILIYORUM..
2..esra.....hayırlı bir eş, hayırlı bir yuva niyetiyle..
3..pınar..Allah tan herşeyin hayırlısını, güzelini nasip etmesi ve böbrek hastası olan arkadaşının şifa bulması niyetiyle.
4..evla
5..rami
6..arzuem
7..arzu21...KATILIYORUM.
8..zahra
9..simal
10.zeynep
11.dery4
12.aknc
13.talia
14.suzan
15.asmn.....niyeti sevdigiyle hayırlısıyla barışmak eskisi gibi olmak ve hayırlısıysa evlenmek istiyor..KATILIYORUM.
16.Sahil....Hayırlı bir evlat niyetiyle
17.KnightRideR
18.Recayi..Hayırlı bir iş niyetiyle..
19.Kağan........Oğlunun ve yeğeninin hastalıklarından Allah ın izniyle şifa bulması..
20..Ali........Hayırlısı ile sıkıntılarından kurtulması, maneviyetlı bir eş bulması, namaza başlaması..
21.Zahra....
22.Rabianur....Gönül muradı için
22..Yldz....Borçlarından tez zamanda kurtulması için..
23.Dery4....Hayırlı bir iş, hayırlı bir eş.
24.Handanemrullah...3 yılıdır nişanlı olduğu emrullahla evlenmek için
25.Derin..Elife hayırlısı ile kavuşması için, gönüllerinde ferahlık bulmaları için.
26.Zez..Gönül muradı için.
27.behiye...hayırlı bir evlilik
28.sevgi......
29,elifcik(ARIN).....rabbim yüreğindeki muradını tez zmanda hayırlısıyla versin
30. haziran......sevdiğim kişinin gönlüne beni koysun 2 cihanda eşi olıyım
31...nuryuzlu..KATILIYORUM.
32..ftm ... hayırlı bı evlılık sevdıgımle ..KATILIYORUM..