BEN 1 YASİN
1 VAKIA
1 MÜLK
1 KENZÜL ARŞ
1 ESMAÜL HÜSNA
2 HACET DUASI
1 CUMA SURESİ
100 SALAVAT
100 LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİYN
100 LA İLAHE İLLALLAH
100 ALLAHÜMME YA KAFİ OKUYARAK BAŞLIYORUM SİZİNDE DUALARINIZI BEKLİYORUM ÇOK DUA EDELİM TÜM KARDEŞLERİM İÇİN BEKLİYORUM KARDEŞLERİM ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN AMİN..
AKŞAMA KADAR DUA BİRİKTİRELİMMİ?TEK TEK İSİMLE DUA EDERİZ AKŞAMDA KATILIRMISINIZ
(32 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun amin rabbim kabul eder insallah
18 yıl önce gönderildi # -
ıns handan canım alllah razı olsun dualrını kabul etsınnnn bende okuycam ıns aksam
dualında benıde unutma olur mu dua dostummm
canım ben bugün tekim daah bitirmedim kenzül arşları bitirsem direk sana yardıma gelicem canım kardeşim başlattığın için allah razı olsun.
canım bendende
1 yasin
1 tebareke
1 amme
1 kenzül arş
1 fetih
1 ismi azam
1 amerrasulu
1haşr suresinin son 3 ayeti
1 eyetel kürsi
allah kabul etsin inş.. bu güzel günün hürmetine allah hepimizin duasını tez zamanda kabul eder inş..18 yıl önce gönderildi # -
allah razi olsun.. bende cevsen, ashab-i bedir ve kenzul ars okuyacam
Allah razı olsun amin rabbim kabul eder insallah
amin arkadaşlar allah kabul etsin hangi duayı istersek onumu okıcaz arkadaşlar.....birde inşirah suresi ne için nezaman ve kaç defa okunuyor.......recayi bey benim başlığıma msj atmışsınız teşekkür ederim ilginiz için gerçekten değerim düşermi gözünde ben onu aradığımda ters cevaplar vermiyodu gerçi ama şimdi baya oldu aramayalı birde 17 şubat beni ilk gördüğü gün napsamki abi
AMİN KARDŞLERİM AMİN DUA DOSTU ARKADRAŞLARIM..RABBİM ETTİĞİNİZ DUALARIN KARŞILIĞINI DÜNYA VE AHİRETTE KAT BE KAT VERSİN...ETTİĞİNİZ DUALAR PEYGAMBER EFENDİMİZİN DUASI MERTEBESİNE ULAŞSIN İŞLALLHH
allah razı osun kardeşimallah kabul etsin.amiiin
bende
1 yasini şerif
1 mülk suresi
1 amme(nebe) suresi
1 kenzularş
1 cuma surasi
1 fatiha
3 ihlas
1 lev enzelna
1 amenerresulü
1 cevirgel duası
okudum tüm dua dostlarına hediye eylim allahkabul etsin mubarek cuma gününün yüzüsyu hürmtine cümle dualarmızı inşallah
amiiin
amiiin
amiiin18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun rabbim ne muradınız varsa versin inşallah dualrınzla mesleğimle ilgili hayırlı bi iş bulurum allahım sen kabul eyle amin.
amin...
hazirancim ne desem bilmemki? sen daha iyi bilirsin..
içinize ne doğuyor abi
BENDENDE 3 AYETEL KÜRSÜ ALLAH KABUL EYLESİN AMİN
tüm kardeşlerimden allah razı olsun dualarımızı akşama biriktirmeye devam ediyoruz değilmi canlarım allahım tüm dua eden kardeşlerimden razı olsun sevsin sizi inşaallah amin..
BEN 1 YASİN
1 VAKIA
1 MÜLK
1 KENZÜL ARŞ
1 ESMAÜL HÜSNA
2 HACET DUASI
1 CUMA SURESİ
100 SALAVAT
100 LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİYN
100 LA İLAHE İLLALLAH
100 ALLAHÜMME YA KAFİ OKUYARAK BAŞLIYORUM SİZİNDE DUALARINIZI BEKLİYORUM ÇOK DUA EDELİM TÜM KARDEŞLERİM İÇİN BEKLİYORUMzeynepk..1 yasin
1 tebareke
1 amme
1 kenzül arş
1 fetih
1 ismi azam
1 amerrasulu
1haşr suresinin son 3 ayeti
1 eyetel kürsirecayi..cevsen, ashab-i bedir ve kenzul ars
asmn....
1 yasini şerif
1 mülk suresi
1 amme(nebe) suresi
1 kenzularş
1 cuma surasi
1 fatiha
3 ihlas
1 lev enzelna
1 amenerresulü
1 cevirgel duasıDUACI..3 AYETEL KÜRSÜ
allah kabul etsin kardeşlerim amin..18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun allah kabul etsınnn
Dostlar bu gün fazla zamanim olmadi online olmaya kusura bakmayin yeni gördüm topigi bende ...
10 insirah
33 Ayetek Kürsi
33 Fatiha aliyorum ..insallah gece baska dualarda okuma firsatim olur okuduklarimi yazarim..
cok güzel fikir :-))
Allah hepinizden razi olsun ne güzel yüreklersiniz..iyiki varsiniz.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
dualarımızı
TALİA SELDA FUNDA111 AKNC ZERRİN ARZU21 DERY4
YUSRA AYSEUAR KAGAN ZAHRA RABİANUR KNREVAN BETUL
SELİN OZGUL NAZLIGUL SEVGİ TUUBA CEYLAN EDAA
SAHİL DİLEK23 ASENA KAANM ASMN MELİS DDOSTT
ATTİLLA 06 HAMPST ESRAALGAN YILDIZ25 CANESİNTİSİ EBRUE CİHAN
MAVERA ZGL SİMAL NEVBAHAR ARZUREM YARALKARACA
ESRA GULUMSE25 AYE24 ECE07 N.OZGEN FETTAN SAHİL
MERYEM 01 SELİN DİLARA İMRAN DERİN AGRİN BEHİYE
GARIPGUL DEVA82 PINAR MUHAMMED FUNDA HAYAT-M ARIN
YEDİYILDIZ ELMAS ZGRM NADİRE34 MERVE ZEYNEP-K SUZAN
KADİRBABA MRY ANONİM BADSABA DUACI DİLEK-23 HATİCEE
MELİS ALİASLAN İSLAMOĞLU FTM TURKAN RAMİ OZGUL
SUZAN KNİGHTRİDER SELİN YELİZ AYSEL ALBİNA YAKAMOZ
BADSABA SEVİYORUM5038 ARTKUZGUNUM GAMZE 19 ARZU21 YULETCAN
PNARR GAMZELİ ASYANUR KAAN ZEYNEP TLAY
EVLA HZNLYM GULEYSA KEVSER NAZLIGUL SENNURUM
NURYUZLUM CİHAN SEMRA HAZİRAN VUSLAT1984 ASYANUR
ZEYNEP ALİSADİER GLEN SEVDA İNAN YANLİZİM
SUDEMERAL BEHNAN MMM RECAYİ İSMET ZAHRA
OKUYORUM İNŞLAH KARDEŞLERİM ALLAH KABUL ETSİN TÜM KARDEŞLERİMİN MURATLARINI HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN İNŞALLAH TÜM DUALARINIZ KABUL OLUR KARDEŞLERİM AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
.
allah razı olsun kardeşim saol çok saol sevindirdin beni adımı görünce sevindim mevlam kabul eder inşallah amiiiin amiiiin amiiin
bende dua edicem insallah handan abla. allah kabul etsin. mevlam senden razi olsun.selamtle kal
ARKADAŞLAR ALLAH hepinizden razı olsun dualarınızda benide bulundurun
selamun aleykum ben ali serapımın bana dönmesı ıcın dua edermısınız lutfen yalvarırım size
Bendende Tüm Dua Dostlarimin Dileklerinin Kabul olmasi niyetine,
Yasin"i Serif,
Mülk Suresi,
Nebbe,
Hasr"in SONU;
Amener Rasulü,
Ayete"l Kursi,
Fatiha,
Felak,Nas,Salaten Tünciyna,
100 selavat,100 Kelime"i Tevhid: Allah kabul etsin Amin18 yıl önce gönderildi # -
Dua kardeşlerim Rabbim hepinizi de iki cihanda mesut etsin inşallah. iki gündür size katılamıyordum.Çok zor günler geçiriyorum ailem ve sevdğim kişi arasında kaldım.Ailem onunla evlenmeme hala razı olmuyor onunla evlenemezsin sana daha uygun biri var diyor ama ben başkasıyla evlenmenin düüncesyle bile mahvoluyorum hele hele sevdiğim kişinin başkasıyla evleneceğini düşünmek beni saatlerce ağlatıyor. Ailem ya bizi saymaz onunla evlenir mutsuz olursun yada bizim dediğimizi yapar mutlu olursun diyor. Ama ben onların istediği şekilde asla mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Rabbime teslim oldum O'ndan ne gelirse razıyım ama Rabbim kimseye böyle bir imtihan vermesin ve daha kötülerinden de korusun gerçekten çok zor günler geçiriyorum. Ama şunu da aklımdan çıkarmıyorum "Allah kullarına taşıyamayacağı yükü yüklemez." Kardeşlerim bana dua etmeye devam edin Allah rızası için. ne ailemi ne de sevdiğim kişiyi üzmek istemiyorum.Özellikle de Rabbime isyana düşekten çok
korkuyorum.
Dualarınızda bana da yer verin canım kardeşlerim Allah razı olsun!!!
Benden de
33 Ayetel Kürsi
1 Amenerrasulü
1 Haşr Suresi(Son Bölüm)
7 İnşirah
1 Nas
1 Felak
1 Salaten Tüncina
33 "La Havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim"
Rabbim kabul buyursun ve hepimizin sıkıntılarını hayırlısıyla geçirsin ve hepimizi ayıpsız aydınlıklara eriştirsin.
Amin!18 yıl önce gönderildi # -
bendende yasın fatıha ıhlas nas falak 6 yatel kursı allah dualarımızı kabul eder ınsallah hayırlısıyla
bendende dostlarıma...
100 ESTAĞFURULLAH
1YASİN
1AMME
1AMENE'R RESULÜ
1HÜVELLAHÜLLEZİ
1KADR
1SÜBHANEKE
1KEVSER
1KAFİRUN
1KUREYŞ
1FELAK
1NAS
1AYETEL KÜRSİ
1FATİHA
3İHLAS
100 YA FETTAH
1000 BESMELE
DUA DOSTLARIM bugünlük bu kadar okuyabildim kısmet olursa yine okurum...allah kabul etsin18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.