NERDESİNİZ DOSTLAR BARİ SİZ TERK ETMEYİN BENİ
YOK ARTIK EMİNİM KİMSELER DUYMUYOR BENİ...
(18 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
"DOST" ARANDIĞINDA BULUNANDIR, ÇAĞRILDIĞINDA SES VEREN...
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
güzel dost nedir bu sitem anlamıyorum yüreğini ferah tut o kadar hızlı akıyor ki topic yetişemiyor insan
ama sen de herkes gibi dualardasın lütfen sitemkar olma18 yıl önce gönderildi # -
merveye hak veriyorum sen ALLAH için dost edin ve ALLAH rızası için amel işle sen ALLAH için dost edinmek istersen tam ümidini kesmişken sana dost kendi gelir ve ALLAH sana cennet te bir yer ayırır.
18 yıl önce gönderildi # -
CANIM İNSAN İÇİNDE BULUNDUĞU DÜNYEVİ SIKINTILAR UMUTSUZLUK ÇARESİZLİK ÇIRPINIŞ İÇİNDE BOĞULUYOR...ÇEVREMİZDEKİ İNSANLARLA DA KONUŞMAYA VAKİT YOK YA DA ANLAYABİLEN..BU SİTE BU YÜZDEN ÇOK GÜZEL ..KİM DERLİ.KİMİ SICACIK DOST ELİNİ UZATMIŞ GÖNÜLLERE SOĞUK SU VERİYOR SAĞOLSUNLAR VE HERZAMAN VAR OLSUNLAR...SEN DE TELAŞLANMA GÜZEL KARDEŞİM..BELKİ BAŞLANGIÇTA FARKEDİLMEMİŞ OLABİLİRSİN AMA ADINI SIKÇA GÖRÜYORUM DUALARDASIN HER BELKİ SEN O SAYFALARA GİRMEDİN RAHATLA ARTIK KENDİN DE SÜREKLİ DUA EDERKEN ,DUA DOSTLARI DA SULAR SELLER GİBİ DUA EDİYORLAR MUTLAKA RTKİSİ Nİ FARKEDECEKSİN SAKİN OL EMİHADİ BAKALIM HEP DUALARLA KAL.AMİN
Rabbim sen yetiş kardeşimin imdadına,dualar gönderiyorum yüreğine nur olsun.
güzel kardeşim üzülme şu sanal ortamda kişiler birbirine duacı oluyor.kimse kimseyi tanımadığı halde.nice dost zannettiklerimiz düştüğümüzde yanımızda olmazlarken.burada candan dular gönderiliyor.YARADILANI SEVDİK YARADANDAN ÖTÜRÜ DİZELERİNİN EN GÜZEL YERİ BURASI RABBİM HER DAİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
SANA İSMİNLE İLGİLİ BİR TAVCİYEM VAR NACİZENE ARTIKUZÜLME BENDE ARTIK UMUTLUYUM İSMİNİ KOY KENDİNE.UMUTLU OL ÇÜNKÜ BURADA DUA DOSTLARIN VAR
ozgul sorun nedır kardesım buradayız
gülümse kardeşim.artıkuzgunum ismine üzüldüm istedimki bu sitede umuda yolculuk yapsın kardeşimiz.başka bir niyetim yok.yani ARTIK ÜZÜLMESİN diye galiba yanlış anlaşıldım.HZ MEVLANANIN UMUTSUZLUK DERGAHI DEĞİL BİZİM DEGAHIMIZ SÖZÜ AKLIMA GELMİŞTİ DE.YANLIŞ AMLAŞILDIYSAM ÖZÜR DİLERİM
umudun bittigi yerde baslarmis umut ve umit.
sen yarinlara el ac,
yarinlar rabbimizin izniyle her zaman aydinlikltir.
biz allahin izniyle buradayiz.
sen o tatli canin sikma.
elini yuregine koy,
ve rabbimizi vede peygamber efendindimizi(s.a.s) dusun
onlardan guzel yar yoktur.
ve sonra dua dostlarini dusun.
biz rabbimizin izniyle buradayiz.
ne zaman bir sikintin olursa gece dogan ay'a yaz,
umutlarinida sabah dogacak olan gunese yaz.
ve goreceksinki sikintilar yavas yavas
yerlerini umutlara birakiyor.
umut her zaman vardir.rabbim razi oldugu kullarindan eylesin.
mevlam yar ve yardimcin olsun.
allah'a emanet ol.
ve hadi gulumse:):)
ne olur gulumse:):)18 yıl önce gönderildi # -
CANIM BENIM EN ÜMİTSIZ ANLARIMIZDA HEP BERABER EL ELEYIZ BURDA SAKIN OYLE DUSUNME UMUTSUZ OLMA RABBIM VARSA DERT KEDER YOKTUR OYLE DUSUN ALLAHIM FERAHA CIKARSIN SENI HIZIR YOLDASIN OLSUN KARDESIM AMINN
bak ne güzel yazmış dostlarımız hepimiz imtihanlardayız
bak necim :)) ne kadar güzel anlatmış sana..
ne zaman bir sıkıntın olursa gece dogan ay'a yaz,
umutlarinida sabah dogacak olan gunese yaz.
ve goreceksinki sıkıntılar yavas yavas
yerlerini umutlara birakiyor.
umut her zaman vardir.allah yar ve yardımcımız olsun.. umut her zman vardır :)))
Dualardayiz.Dualarimizdasin.
noldu arkadasım.sorunun ne ıse ALLAH yanında olsun.sen yeterkı bagır mutlaka sesını duyan olur.RABbım yar ve yardımcın olsun.
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.AMİN AMİN AMİN
kardesim biz seni unutmadik unutmayiz. belki yazilarina cevap vermiyoruz kimi zaman ama inan hep tum musluman kardeslerimiz hep dualarimizda. allaha emanet ol
kardesim..bende uzun zamandir giremedim bu guzeller guzeli siteye..benimde durumum oyle kotuki aslinda..ama ep dua ediyorum..namaz kiliyorum..uzulme dua et..derdin her neyse Allah 'a guven..ondan baskasindan medet unma..hep beraber dua edelim birbirimize...mujde haberlerini gorunce ne kadar mutlu oluyorum bu sitede..bir Fatiha gonderdim kabul et..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.