kanrevam oynakar garipkul Rabbim binlerce kez tüm dostlarımdan razı olsun iki cihanda yüzünüzü güldürsün rahmetiyle sarıp sarmalasın sizleri amin amin amin..
oynakar kardeşim sen lütfen sor ama tamam ben ona okuycam :)
kanrevam oynakar garipkul Rabbim binlerce kez tüm dostlarımdan razı olsun iki cihanda yüzünüzü güldürsün rahmetiyle sarıp sarmalasın sizleri amin amin amin..
oynakar kardeşim sen lütfen sor ama tamam ben ona okuycam :)
AMİNNNNNN RABBİM BUNCA DUAYI BOS CEVIRMEZ.MUTLAK İÇİMİZDEN BİRİLERİNİN DUASI ONUN KATINDA MAKBULDÜR.AYETEL KURSIDE OKUDUM GÜZEL KARDESİM.DUALARIM BITER BITMEZ HEMEN ELİF İÇİN BASLIYCAM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Cansın kanrevan kardeşim canımsınız dostlarım hepinizden Rabbim ebedi razı olsun bizi kendine yakınlaştırsın rahmetiyle sarıp sarmalasın dostlugumuz daimi kılsın amin amin amin..
SEVGİLİ KARDEŞİM BENDE 3 EYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM İNŞALLAH TÜM DUALARINIZ KABUL OLUR İNŞALLAH...ALLAH AFİYETLER VERSİN SELAM VE DUA İLE...
derın kardesım bugunlerde basındakı haberlerı duymussundur af cıkacakmıs sanırım ınsallah kurtulur sevdıgın
BUGÜNKÜ HEDİYEM ELİF'İME
1kere=Ya nekıyyen min külli cevrin lem yerdahu ve lem yühalithü fialeh
1kere=Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike..
1kere=Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi adede in’amillahi ve ifdalih*
7 Kere= 'Allahümme ente halaktenî ve ente tehdînî ve ente tut'imunî ve ente tesgînî ve ente tümîtünî ve ente tuhyînî.
3 kere= ("Sübhânallâhi mil'el mizân ve müntehe'l-ilmi ve meblega'r-rizâ ve zinete'l-arş.")
1kere= AMENERRASULÜ' Okunuşu:Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü'minun,küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih,la nüferriku beyne ehadin min rusülih,ve kalu semi'na ve ata'na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.La yükellifullahü nefsenilla vüs'aha,leha ma kesebet ve aleyha,mektesebet,rabbena latüahızna innesiyna ev ahta'na,rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina,rabbena vela tühammilna,mala takatelena bih,va'fü anna,vağfirlena,verhamna,ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.
abicim tabiki okuruz ama okuyabilidiğim kadarıyla akşam görmedim başlığını yeni gördüm kusura bakma keşke akşam görmüş olsaydım inşallah tez vakitte kavuşursunuz bizim dualarımız vesile olur vvallahi ateş düştüğü yeri yakıyor allah beterlerinde saklasın amin
bende hepsini okurum abicim...kusura bakma başlığı geç gördüm
ALLAH KABUL ETSİN
elif için 3 ihlas 1 fatiha okudum.Rabbim bütün sıkıntılarını gidersin inşallah.
abicim inşallah allah kabul eder okudum amin öyle güzel dualar yazmışsın ki allah kabul etsin hele en son yazdığın dua var ben o duanın anlamından çok etkileniyorum duygulanıyorum yanlış hatırlamıyosam açıklamasını......senin böyle güzel şeyler yaptığını görmek çok güzel hep çabalıyorsun allah dileklerinizi kabul etsin 2 cihanda daamin
sizin için bir yasin okudum allah içinde bulunduğunuz durumdan selametle çıkarsın diye. inşallah allah kabul eder. amin.
1 YASİN
1 VAKIA
1 KENZ-ÜL ARŞ
2 HACET DUASI
OKUCAM AKŞAM ABİ ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN RABBİM SABRINIZI ARTIRSIN RABBİM TEZ VAKİTTE KAVUŞMANIZI NASİP ETSİN AMİN..
derinim bende okurum ama yarın bugün işler çok yoğunn yarına sözz
El - Cebbâr : İstediğini mutlak yapan,dilediğine muktedir olan.Büyüklük , azamet ve kudret sahibi. İmar eden . Kullarını ıslah edip tövbeye döndüren.
a) Haksız yere hapse giren kimse 40 gün sabah namazından sonra 21 kere Ya Cebbâr , Ya Cebbâr adını okumaya devam ederse hapisten kurtulur.
b)Esir ise esaretten kurtulur.
ABİ İNŞALLAH BİLMEDİĞİN BİRŞEYDİR UMARIM BİRAZDA OLSA ELİFİNE FAYDAMIZ DOKUNUR SELAMETLE ABİM...
DERİNCİM MERHABA BEN DE OKUYACAĞIM ELİFİNE ŞU ARA YOĞUNUM 1000 OLMAZ BELKİ AMA GÖNLÜMDEN KOPTUĞUNCA GÜCÜM SAĞLIĞIM ZAMANIM EL VERDİĞİNCE SANA SÜREKLİ OKUYACAĞIM ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH AMİNNNNNNNNNN
El - Cebbâr : İstediğini mutlak yapan,dilediğine muktedir olan.Büyüklük , azamet ve kudret sahibi. İmar eden . Kullarını ıslah edip tövbeye döndüren.
a) Haksız yere hapse giren kimse 40 gün sabah namazından sonra 21 kere Ya Cebbâr , Ya Cebbâr adını okumaya devam ederse hapisten kurtulur.
b)Esir ise esaretten kurtulur.
ABİ İNŞALLAH BİLMEDİĞİN BİRŞEYDİR UMARIM BİRAZDA OLSA ELİFİNE FAYDAMIZ DOKUNUR SELAMETLE ABİM...
Allah razı olsun handan kardeşim ara ara bende okurum bu duayı hediyeni yazdım..
1kere=Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike..
1kere=Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi adede in’amillahi ve ifdalih*
7 Kere= 'Allahümme ente halaktenî ve ente tehdînî ve ente tut'imunî ve ente tesgînî ve ente tümîtünî ve ente tuhyînî.
3 kere= ("Sübhânallâhi mil'el mizân ve müntehe'l-ilmi ve meblega'r-rizâ ve zinete'l-arş.")
100 ya rezzak 100 ya adl
1 amenerrasulü
ya Rabbi adl ismi şerifinle elifimize muamele et mucizelerini sun inşallah amin
Hediyemi melekler kanatlarının altına aldılar yanıbaşına dogru yola çıktılar şimdi gönlüne ferahlık getiriyolarrr..
HAYIRLI BİR İŞİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin abdike ve rasulike ve haliylike ve habiybike salaten erka biha merakıyel ıhlası ve enalü biha ğayetel ıhtisası ve sellim tesliymen adede ma ehata bihi ılmüke ve ahsahü kitabüke küllema zekerakez zakirune ve ğafele an zikrihil ğafilun*
Manası: Allah’ım! Kulun, resulün, dostun ve habibin olan Efendimiz Muhammed’e, beni ihlas merdivenlerine tırmandıracak, bir takım hususiyetlerin sonuna erdirecek bir şekilde salat eyle. Aynı şekilde ona, Senin ilminin ihata ettiği ve kitabında sayılı bulunan şeyler adedince ve Seni zikredenler zikrettikleri ve Senin zikrinden gafil olanlar bu gafletlerinde devam ettikleri sürece selam eyle.
Fazileti: Hayırlı bir murad ve niyetin gerçekleşmesi için tesiri çok yüce bir salavatı şerifedir
amın amın amın derın ıns tez vakıtte kavusursun elıfıneee dulardasın :)) guzel dualarınla senle olmak cok guzel ıyı kı varsınız guzel gonlulu guzel ınsanlar rabbım tez vakıtte sıkıntılarınıza derman olsun
abimmm Mevlam Allah razı olsun niyetimi ettim =)
içim bu dostlukla hep ferah şükürler olsun Allah'ıma amiiin
Ftmn kardeşime hediyem boş gitmek olmaz :)
Allahümme salli ala seyyidina muhammedinin nebiyyil ümmiyyit tahiriz zekiyyi salaten tehullü bihel ukadü ve tefükkü bihel kürab*
Manası: Allah’ım! Efendimiz, ümmi, temiz, tertemiz Peygamber Muhammed’e salat eyle ki, Sen bu sebeple düğümleri çözer, üzüntüleri dağıtırsın..
dderın kardes gecen gun sabah namazına kalkarken aklımda kalmıısn senın adınla elıf ıcın dua ederken uyandım aklımdasınız hepınız ısım ısım yazmıyorum ama ınanaın herkesın gecırıyoruem aam pek ısım ısım vermıyorum ama hepnıız cok sevıyrum rabbım tez vakıtte gonlunuzun muradını versınnn hedıyen basımın tacıdır efendımızden gondermmıssen hele agzına gonlune saglıkkk
Allah razı olsun ftm kardeşim ne demek gönüllerde oldugumuzu bilmek yeter o güzel, Rabbim dualarımızı katında kabul etsin inşallah amin amin amin..
7 fatiha ...
1000 KERE OKUYAMADIM ::AMA RABBIM BIN YERINE KABUL ETSIN::INSALLAH TEZ ZAMANDA CIKAR
Ya hayyu Ya kayyum= 1 YA REZZAK=1 El ADL= 1 EL-CEBBAR= 1 Elhamdulillah= 1
1- Bismillahirrahmanirrahim
Rabbeneftah beynena ve beyne kavmina bil hakkı ve ente hayrul fatihin. La havle vela kuvvete illa billahil Aliyyil azim. Ya fettah.
2- Rabbi Necini Minel Kavmiz Zalimin.
3- Şad, Şeydali, Ya rüha, Evradin, Ya Ruh, Bi izzeti, Ba Ruh. ( Cebrail a.s nin duası )
Besmele 1
3kere "Eûzu billahis semiyyil aliymi mineşşeytanirracim
1kere Haşr suresinin son üç ayeti:
HuvAllahulleziy la ilahe illa huve 'alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahıym.
HuvAllahullezii lâ ilahe illa hû. elmelikulkuddususselamul mu'minul muheyminul 'aziyzul cebbarul mutekebbir. subhanAllahi 'amma yuşrikun.
HuvAllahul halikul - bâri-ulmusavviru lehül'esma ulhüsna. yusebbihu lehu ma fissemavati vel'ardı. Ve huvel'aziyzulhakiym.
1kere= AMENERRASULÜ' Okunuşu:Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü'minun,küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih,la nüferriku beyne ehadin min rusülih,ve kalu semi'na ve ata'na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.La yükellifullahü nefsenilla vüs'aha,leha ma kesebet ve aleyha,mektesebet,rabbena latüahızna innesiyna ev ahta'na,rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina,rabbena vela tühammilna,mala takatelena bih,va'fü anna,vağfirlena,verhamna,ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.
1 kere= Allahümme salli ala seyyidina muhammedin abdike ve rasulike ve haliylike ve habiybike salaten erka biha merakıyel ıhlası ve enalü biha ğayetel ıhtisası ve sellim tesliymen adede ma ehata bihi ılmüke ve ahsahü kitabüke küllema zekerakez zakirune ve ğafele an zikrihil ğafilun*
1kere= YUŞA ALEYHİSSELAM’IN OKUDUĞU İSM-İ AZAM DUASI
Allahümme inni es’elüke bismikez zekiyyit tahrit tahiril mütahheril mükaddesil mübarakil mahzunil meknunil mektubi ala süradikıl mecdi ve süradikıl hamdi ve süradikıl kudrati ve süradikıs sültani ve süradıkıs sirr* İnni ed’uke ya rabb* Bi enne lekel hamde la ilahe illa enten nurul barrür rahmanür rahıymüs sadiku alimül ğaybi veş şehadeti bediy’us semavati vel erdı ve nuruhünne ve kayyimühünne zül celali vel ikrami hannanün mennanün cebbarun nurun daimün kuddusün hayyün la yemut*
3kere=Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "
1kere=Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikelehü ehaden sameden lem yelid, ve
lem yûled ve lem yekün lehü küfüven ehad ."
3 kere Allahümme inniy es-elüke bi enne lekel hamdü la ilahe illa ente ya hannanü,ya mennanü,ya bediy-as semavatı vel ardı ya zel celali vel ikram.
3kere=Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Zel-arşil-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fea-alün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechikel-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikel-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetikelleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!)
Ya hayyu Ya kayyum= 100 YA REZZAK=100 El ADL
10 İHLAS DA DERİNİMİN YÜREĞİNE
AMİN AMİN AMİN
BENDE OKUYABILDIGIM KADAR OKUCAM KARDESIM DOGRU DEMISSIN ATES DUSTUGU YERI YAKAR AMA BUGUN OLMAYABILIR YARIN GUNU HAKKINDA SOZ VERMEYEYIM AMA INSALLAH OKUMAK ISTIYORUM OKUYABILDIGIM KADAR DUALARIMDASINIZ
BENİM CANIM DOSTUM DERİN KARDEŞİM BİZLERİ SEFERBER EDİP BİR YERE GİDEMEZSİN BİR ARA GÖRÜR GİBİ OLDUM YİNE ORTADA YOKSUN NE OLUR BAK 9 YAŞINDAKİ KIZIMA DUA SÖZÜN VAR O BİLE SENİ SORUYOR MERAKTAN. EĞER OKUYORSAN CEVAP YAZ.TANIYAN GÖREN BİLEN VARSA HABER YAZSIN ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMDASINIZ ELİFİMDE SENDE
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.