özncelikle böyle hayırlı işlere vesile olduğunuz için saygımı sunuyorum.allah razı olsun.ama dikkat ettim ki sizlerin başlattığı konular daha çok dikkate alınıyor.derdimi yazmıştım.eşim rızkını kazanmak için balıkçılıkla meşguldu.işi rant meselesi haline getirenleronu ordan kaldırmak istedi.daha önce yazmıştım.sevda işlerinden bizlere pek sıra gelmedi.tabiki herkesin bir derdi var ve duadan ve allahtan başka çıkar yolumuz yok.Eşim gölden çıktığı sırada hava epey karanlık ve sisliymiş.6-7 kişilik bir grup arkadan apansızca saldırıp.defalarca bıçaklamışlar.göle giren ibsanlar oluda yolumuzu kaybederiz diye yanında tüfek taşır.olası bir kaybolmada silah atarak yerini belli eder.ilte eşim aldığı bıçak darbeleriyle yere düşünce elindeki silahı alıp onu tamamen ortadan kaldırmak istemişler eşim çok çabayla silahı vermememek için çaba gösterirken onlarda almak istemiş ve boğuşma anında silah patlamış.yani eşimi öldürmeye gittiler ama yüce rabbim onu orada öyle bir korumuş ki.şükürler olsun.şu an içerde henüz mahkeme olmadı.orada eşim tamamen mazlum ve suçsuz.zaten delillerde bunu gösteriyor.ama ben yine sabırla her işte hayrın olduğuna inannan bir insanım.hiç sızlanmadım biliyorum ki rabbim neylerse güzel eyler.şu an dua edip sabretmekten başka yolum yok.SİZLERDEN RİCAM EĞER EŞİM İÇİN BİR DUA KERVANI BAŞLATIRSANIZ SİZLERİ DAHA ÇOK DİKKATE ALACAKLARINI FARKETTİM.LÜTFEN BU KONUYU SABİT TUTUP.HAK YERİ BULSUN DİYE DİĞERLERİ HENÜZ DIŞARDA ELİNİ KOLUNU SALLAYIP GEZİYORLAR.YALVARIYORUM SİZ BİR DUA KERVANI PAŞLATIN MAHKEMEYE KADAR DUA EDELİM.BEN KURAN OKUMYI HENÜZ BİLMİYORUM.ELİMDEN SAMİMİ BİR ŞEKİLDE ALLAHIMA YALVARMAKTAN BAŞKA BİŞEY GELMİYOR.TEK İNANCIM RABBİM.YALNIZ BİRŞEYE DAHA İNANIYORUM.SALİH BİR KALPLE YAPILAN DUALAR GERİ ÇEVRİLMEZ.KİM BİLİR İÇİMİZDE NE ÇOK ALLAH DOSTU VARDIR.SİZİN ÖNDERLİĞİNİZDE BU İŞİ YAPARSAK İNŞALLAH HER İŞİMİZ HAYRA ÇEVRİLECEK.4 YAŞINADAKİ OĞLUM BABASINI HASTANEDE BİLİYOR.EVİN HEM ERKEĞİ HEM KADINI OLMAK ÇOK ZOR RABBİMİN İZNİYLE VE SİZLERİN DUASI İLE İNŞALLAH BAŞIMIZA DÖNER VE O ALLAHTAN KORKMAZLAR CEZASINI BULUR.ÇÜNKÜ DAĞ BAŞINA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GİTMİŞLER.AMA ORADA ALLAHIN VARLIĞINI UNUTMUŞLAR.OYSA EŞİM SON DERECE İNANÇLI BİR İNSAN VE İLK EVLİLİĞİMDEN OLAN OĞLUMA BU BANA ALLAHIN AMENATİ DİYE SON DERECE ÖNEM VEREN BİRİDİR.RABBBİMDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOK.LÜTFEN SÖZLERİMİ DİKKATE ALIN.ELİMDEN GELDİĞİNCE DUA EDİYORUM.AMA ORDAKİ AĞIZLARI TEMİZ YÜREKLERİ TEMİZ YÜZLERCE KİŞİNİN OLDUĞUNADA İNANIYORUM
MUCİZE NETE BİR ÇAĞRIM VAR
(7 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH HAKLININ HER ZAMAN YANINDADIR. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
DEĞERLİ KARDEŞİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN,
SİZİN ADINIZA BİR BAŞLIK AÇILDI DUA İSTEMEK İÇİN
RABBİM UMMADIĞINIZ YERLERDEN YARDIMLAR GÖNDERSİN AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
AYETEL KUSI OKUYORUM DEVAMLI CANIM HER AKLIMA GELDIGINDE OKUDUM YOLLADIM SIMDI YENE OKUYORUM.HEP DUAMDASIN
dediğin gibi kardeşim herşeyde bir hayır vardır belki dışarda olsa eşin başına daha kötü bir iş gelecekti şimdilik belki böyle olması gerekiyorki allahım kimseyi taşıyamayacağı yükü vermez ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUNNNNNNN
ABLACIM DUALARIMA SENİ DE EKLİYORUM ,İNŞALLAH TEZ VAKİT ÜZÜNTÜLERİN SEVİNÇLERE DÖNÜŞSÜN ,RABBİM BİR DAHA SİZE KEDER VERMESİN AMİNNNN.
http://mucize.net/forum/topic/9212 << bu başlıktan devam ederseniz sevinirim.
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.