1Esmaül Hüsna
3Ayetel kursi
3Nas
3Fatiha
5Allahümme barik
5Allhümme salli
10İsmi Azam
50İhlas
50Kevser
50Subhaneke
50Rabbena atina
50Yunus Peygamberimizin duası
100Salavat
100El-Adl
100Ya Rezzak
100Estagfirullah
100Elhamdulillah
100Subhanallah
100Subhanallahi vebihamdihi
1000Kelime-i tevhid
3 Allahümme salli ala muhammedin ve enzilhül münzelel mükarrabe minke yevmel kıyameh*
Manası: Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e salat eyle. Onu kıyamet gününde Senin nezd-i ilahine yakın bir mevkiye getir.
Fazileti: Resulü Ekrem(s.a.v.) buyuruyor: “Kim bu salavat-ı şerifeyi okuyarak üzerime salavat getirirse, şefaatım ona vacip olmuştur.”
Hazreti Aişe(r.anha) validemiz şöyle buyuruyorlar: “-Bir hacet gidermenin anahtarı, hacet arz etmeden önce sunulan hediyedir.” Sözlerine devam ederek: “Allah’a hamd ü senada bulunarak O’nun rızasını almış oluruz.Efendimiz(s.a.v)’e salat ve selamda bulunursak o hacetin gerçekleşmesinde,Allah katında bizlere şefaat ve yardımını sağlamış oluruz.Zira Hakk Teala Kitabı’nda şöyle buyururyor:
“Allah’a yaklaşmak için vesileler arayın.”
İçimin parçası dua dostlarım sizler için bu duaları okudum,dün gecede yatarken sizler için cigerlerim patlıyana kadar aglıyarak dualar okudum,siz şimdi içinizden niyet edin ne diliyosanız ne istiyosanız diliyim ben sizin niyetleriniz dilekleriniz her isteginiz için amin dedim..
SİZ BUNLARA DEGERSİNİZ İYİKİ VARSINIZ İYİKİ…