ALLAH BIN KEZ RAZI OLSUN
BIZLERI SEVINDIRDIN RABIM DE SEN HER KI CIHANDA SEVINDIRSIN
SENIN ICIN 1 FATIHA 3 IHLAS
:)
TEK TEK İSİMLE DUALARIMIZI OKDUK İŞTE LİSTE...HANDAN
(83 mesaj) (55 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim binlerce kez razı olsun ,
Rabbim misli misli karşılık versin sana inşallah.
3 ihlas 1 fatiha oudum RABBİMİN GÜZELLİKLERİ HEP SENİNLE OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
Allahım kabul etsin kardeşlerim
Sizleri tanıyalı daha 2 gün olmasına rağmen benide unutmamışsınızya Allahım sizlerden sonsuz razı olsun
SELAM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
Allah binlerce kez razı olsun sende Handan kardeşim dua eden dillerine nur yağdırsın İki cihanda da mutlu ol inşallah.
RAbbim dularımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
Çok mutlu oldum dualarınızda bulunduğuma gerçekten. Allah razı olsun sizden. Mevlam kabul eylesin. Allah size de sabır ve selamet versin. Amin........
ALLAH razı olsun sizden dularınız kabul olsun RABBİMM iki cihanda yolunuzu acık yüzünüzü nurlu kılsın RABBİMMM gönlünüzün muradını hayırlısınla tez vakitte versinn
Amin.Allah razı olsun.ağzına yüreğine sağlık.tüm dua dostlarının duaları kabul olsun tez vakitte inşallah.
amin sagol Allah razi olsun benide anmisin kabul olur insallah
BENİM ADİMDA GEÇİYOR ALAH RAZİ OLSUN RABBİM BÜÜTN DUALARİNİZİ VE DİLEKLERİNİZİ KABUL ETSİN AMİNNN
AMİN AMİN AMİN...ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM...ALLAH KABUL ETSİN ALLAH SENİNDE NE MURADIN VARSA TEZ ZAMANDA KARŞINA ÇIKARSIN İNŞALLAH AMİN...
amin amin amin...allah razı olsun
allah razi olsun galiba benim isminde var benden baska gamzeli yoksa sitede
allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versin kardeşim allaha emanet olun....
ALLAH RAZI OLSUN AĞZINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK AMİN İNŞALLAH HERKEZİN DİLEĞİ KABUL OLUR 2 CİHANDA
allah razı olsun kardeşim....
amin diyen herkesin rabbim gönüllerindeki gam tasa keder ne varsa al rabbim senin herşeye gücün yeter dualarımızı bu kadar amin diyen kardeşlerimle beraber kabul eyle rabbim amin..
ALLAH KABUL ETSİN.ALLAH RAZI OLSUN.
AMİN RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH.ALLAH RAZI OLSUN...RABBİM GÖNLÜNÜZÜN MURADINI VERSİN EN EMİNE EMANET OLUN...
Allah razı olsun Allah bütün dualarınızı kabul etsin inşaallah
allah razı olsun sizden ve cümlemizden insallah amin mevlam kabul eyle.aminnnnnn.
allah razı olsun handan kardeşim amin.listede ismim yoktu ama inşallah okuduğunuz duaların hürmetine inşallah benimde yuvamda tekrar huzur,mutluluk olur,eşim tekrar hayırlı bir şekilde yuvasına geri döner.amin
HZNLYM LİSTEDESİN SON PARAGRAF İYİ BAK CANIM OLMAZ OLURMUSUN AŞKOLSUN:(
allah razı olsun handan kardeşim,ben sizin bana zaten gönülden dua ettiğinizi biliyorum.dilerim rabbim bu okuduğunuz duaların hürmetine sizin gönlünüzdekini tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul eder.amin handan kardeşim.tekrar ağzınıza,diline sağlık,allah razı olsun.
allah razı olsun sendenn rabbim tez vakitte kavuştursun emrullahına amiiiin
CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM DUALARINIZI KABUL EYLESİN İNŞALLAH BU ARADA HASTAMIZ NASIL PINAR?
handan canım allah razı olsun benı unutmamıssın nasıl mutlu oldummm bır bılsenn rabbım senınde gonlune gore versııınnn amınnnnn amın amın yurekten ettın butun dulara aımın dıyourm canım allaha emanet ol
GÜZEL KARDEŞİM SENİ UNUTURMUYUM HİÇ CANIMSIN BENİM:)ALLAH RAZI OLSUN CANIM ALLAH RAZI OLSUN AMİN...
Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin kardeşim Rabbim kabul etsin inşallah,tüm dua dostlarının muratlarını tez zamanda versin amin amin amin
KİMİN NE DİLEĞİ VARSA ALLAHIM KABUL ETSİN İNŞALLAH RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.