HAYATIMIN EN ZOR 2 HAFTASINI GEÇİRDİM
SÜREKLİ DUA ETTİM
AMA 2 HAFTANIN SONUNDA NE YAZIK Kİ İYİ HABER ALAMADIM
ÇOK ÇARESİZİM
BİR AN ŞUURUMU KAYBETTİM
SAÇMA DÜŞÜNCELERE DALDIM
HALA SORUNLARIM DEVAM EDİYOR UMARIM BU HAFTA TABİRİ CAİZSE RABBİM MUCİZELERİNDEN BENİ MAHRUM ETMEZ VE İÇİNDE BULUNDUĞUM MADDİ SIKINTIDAN KURTULURUM
LÜTFEN OĞLUM VE BENİM İÇİN DUA EDİN
ÇOK ÇARESİZİM
(26 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kimden haber alacaktin?
18 yıl önce gönderildi # -
RECAYİ BEY BEN DAHA YENİ KAYDOLDUM
ÖZEL OLAN ŞEYLERİ DE ANLATMALIMIYIM BURDA
BEN SADECE DUA EDEREK HAYATA DAİR BİR BAĞIM KALSIN İSTİYORUM
ÖLÜMÜ DE DÜŞÜNDÜM AMA OĞLUMA BU HAKSIZLIĞI YAPAMAM
EN ÖNEMLİSİ DE RABBİME KARŞI KUL OLARAK BU SONU SEÇEMEZDİM...18 yıl önce gönderildi # -
neden olumus dusundun?? hayat ucuzmu o kadar?? Allah seni nicin gonderdi bu dunyaya acaba?? var olma sebebin ne??
RECAYİ BEY
BEN BUNLARI BİLİYORUM MERAK ETMEYİN
NE YAZIK Kİ BAZEN OLUMSUZLUKLAR ÜST ÜSTE GELİR VE ÇIKIŞ YOLU BULAMAZSINIZ
DUA EDERSİNİZ EDERSİNİZ AMA NE YAZIK Kİ BAZEN ZAMAN SİZE UZUN GELİR
BAZEN KISA VADEDE YOL ALMAYA İHTİYACINIZ OLUR
O YÜZDEN İNŞALLAH RABBİM BU HAFTA Bİ MUCİZE YOLLAR BANA18 yıl önce gönderildi # -
amin
RECAYİ BEY BİŞEY SORMAK İSTİYORUM
BURDA KULLANICILARA ÖZEL MESAJ YAZILMIYOR MU18 yıl önce gönderildi # -
Duygu kardesim insallah en kisa zamanda Rabbim seni dertlerinden kurtarsin ve rizkini bollastirsin ..oglun ve senin hayatina ummadigin mucizelerini ve hikmetlerini indirsin...Rabbim ne büyüktür ne hikmetlidir ne bol verendir biliyoruz Rabbim sizi REZZAK,FETTAH,RAHMAN VE RAHIM SIFATIYLA KUCAKLASIN ......Amin cok dogru bir kardeslige hosgeldin..Dualaraimiza hosgeldin dualaria hosgeldin kardesim.
hayir.. ozel mesaj yok
Allah sıkıntılarınızı en kısa sürede alsın inşallah...Lütfen aklınızdan geçen kötü düşüncelerden kurtulmaya çalışın...Allah geçemeyeceğimiz sınavlar vermesin inşallah..sizin için dua edeceğim...
RECAYİ BEY
KISA VE ÖZ ŞÖYLE ANLATABİLİRİM Kİ
BEN DE PEK ÇOK GÜNAHI İŞLEMİŞ AMA GÜNAHLARINA TÖBE ETMİŞ BİR İNSANIM
HER ZAMAN İNANCIM VARDI ASLA İNANÇSIZLIK ETMEDİM
AMA ŞU DA BİR GERÇEK Kİ HAYATTAKİ SAHTE SÜSLERE SAHTE EĞLENCELERE KAPILDIM BEN DE.
YAKLAŞIK 9 AY OLDU ALKOL KULLANMAMAYA TÖBE EDELİ
UZUN BİR SÜREDİR DE MADDİ BİR SIKINTIM VAR
ÇALIŞIYORUM BOŞ KALDIĞIM HER AN DUA EDİYORUM HER AN
YÜRÜRKEN İŞ YAPARKEN SİGARA İÇİYORUM MALESEF O ZAMAN BİLE
DUA ETMESEN ZİKREDİYORUM RABBİMİ
LÜTFEN BUNUN RİCASI OLMAZ AMA DUA EDİN BİZE RABBİM YARDIM EDECEKTİR BUNDAN EMİNİM
RABBİM BİZİM KADAR ACİZ KULLARININ YENİLGİSİNDEN SEVİNMEZ
ONUN MERHAMETİNDEN ŞUPHE OLMAZ
BİZLER HATALARIMIZI GÖRDÜKÇE BİZLER OLGUNLAŞTIKÇA BİZLER O NA ADIM ATTIKÇA O BİZLERE KOŞACAKTIR.18 yıl önce gönderildi # -
MİSLER VE ZEZ TEŞEKKÜRLER İLGİNİZE
ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
muhakkak kardesim, bizim gunahlarimizin Allahin merhameti karsisinda ne ehemmiyeti varki.. her insanin her turlu gunahi olmustur..insallah senin icin ozel dualar edecegim insallah.. Allah her daim yaninda olsun..
ALLAH RAZI OLSUN RECAYİ BEY,
BU DA RABBİMİN BİR HİKMETİ İŞTE
BUGÜN CANSIKINTISIYLA OTURDUM PC BAŞINA
MSN DE ARKADAŞLARIMA BAKTIM TEK TEK
KİM BANA YARDIM EDER DİYE
KİMSEYİ BULAMADIM
SONRA TESADÜF HATTA TEVAFUK DESEM DAHA DOĞRU BU SİTEYİ BULDUM
RABBİM YİNE MUCİZE YARATTI SİZLERLE TANIŞTIM18 yıl önce gönderildi # -
allah yanında olsun. sana yardım etsin. hayırlı kapılar açsın. sıkıntılarını feraha kavuştursun.amin
insallah hayirlara vesilele olur.. burda su anda gece ama sabahtan senin icin cevsen okuyacam.. Allahin en guzel isimleri orda.. insallah Allahin en guzel 1001 ismi hurmetine tez zamanda mucizelerle karsilasirsin.. amin
duygu efe kardeşim rabbim sizi meleğinize onuda size bağışlasın inanın burda herkesin türlü türlü çok sorunu var ama biz allahımdan ümit kesmeden yüce rabbime ellerimiz açıp yakarıyoruz tüm kardeşlerimiz için sizi isminizi listeme ekledim akşama rabbim izin verirse okuyacağım lütfen karamsarlığı atın üzerinizden biz size inşallah dualarımızla destek olmaya çalışacağız rabbimin merhameti üzerinize olsun inşallah amin..
SEVGİLİ KARDEŞİM.HER İNSAN HATA YAPAR HAYATTA.ZATEN BİZLER HATA YAPACAĞIZ VE RABBİMİZDEN AF DİLEYECEĞİZ.RABBİMİN MERHAMETİ BÜYÜKTÜR.RABBİM BUYURUYOR Kİ RAHMETİM GAZABIMI GEÇMİŞTİR.SAKIN ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA.VE İNTİHARI DA BİR DAHA DÜŞÜNME.NE OLURSA OLSUN YAŞAMAK GÜZEL.ÜSTELİK YAŞADIĞIMIZ HER AN ALLAHA DAHA DA YAKIN OLABİLİRİZ.ÖLÜM NASIL SA GELECEK BAŞIMIZA.AMA EN GÜZELİ NEFES ALDIĞIMIZ HER SANİYE DUA EDİP RABBİMİZE SIĞINMAK.İNŞALLAH UMMADIĞIN YERDEN UMMADIĞIN GÜZELLİKLERLE KARŞILAŞIRSIN.SEN YETER Kİ ALLAHA SIĞIN.DÜNYA DA HERKES BİZİ BIRAKIR DA RABBİM BIARKMAZ.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
ARKADAŞIM HEPİMİZ FARKLI OLAYLARLA İMTİHAN EDİLİYORUZ SABRETMEMİZ LAZIM...
Bütün olayları meydana getiren Allah'tır. Allah'ın yaratmış olduğu olayların hepsinde müminler için mutlaka bir hayır vardır. Tüm olaylar, mutlaka dinin menfaatlerine ve müminlerin ahiretine faydalı olacak şekilde tasarlanmıştır ve herşey bu plana göre işler.
Mümin için tek güvenip dayanılacak dost, Allah'tır. Tek vekil O'dur. Müminin üzerine düşen, olaylar karşısında sadece Allah'ın istediği tepkileri vermek, sebeplere sarılmak, sonucunu ise Allah'tan beklemektir. Ayetlerde
... Kim Allah'tan korkup-sakınırsa, (Allah) ona bir çıkış yolu gösterir; Ve onu hesaba katmadığı bir yönden rızıklandırır. Kim de Allah'a tevekkül ederse, O, ona yeter. Elbette Allah, kendi emrini yerine getirip-gerçekleştirendir. Allah, herşey için bir ölçü kılmıştır. (Talak Suresi, 2-3)
Eğer sabreder ve Allah'dan gereği gibi korkarsanız, şüphesiz işte bu azmi gerektiren işlerdendir. (AL-İ İMRAN/186)
SABRET ARKADAŞIM Allahu Teala bir ayetinde (sabredenleri müjdele) buyuruyor
Allahım yardımcın olsun bütün sıkıntılarını hayırlara çevirsin içini ferah tut kardeşim bol bol dua et Allaha sığın o ne güzel sığınaktırSELAM VE DUA İLE...
Yunus peygamberimizin balığın karnında yapmış olduğu
LAİLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN
Duasını okumanızı tavsiye ederim.
Allahım yunus peygamberi karanlıklardan nura çıkardığı gibi bizleride karanlıklardan nura çıkarsın ...AMİN
SELAM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE
RABBİM SİZLERİN GÜZEL DİLEKLERİNİ YERİNE GETİRİR UMARIM
ÇOK GARİP AMA SAĞOLUN
BEN BURDAN BÖYLE BİRŞEY BULABİLECEĞİMİ HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
RABBİM İNANAN İNANMAYAN ÇARESİZ OLAN HERKESİN YARDIMCISI OLSUN
MUCİZE VARMIDIR DERLERSE EVET VARDIR ZATEN YAŞAM KENDİ İÇİNDE Bİ MUCİZEDİR
RABBİM İÇİMİN DIŞIMIN HERŞEYİN TEK SAHİBİ TEK GERÇEK
NE KADAR GÜZEL NE KADAR BÜYÜKSÜN Kİ BİZLER GİBİ NEFSİNE YENİK DÜŞEN ŞEYTANA UYAN KÜÇÜCÜK VARLIKLARA DÜŞÜNCE VERMİŞSİN
RABBİM BİZ SENDEN UZAKLAŞIRSAK BİZİM SENİ HATIRLAMAMIZI SAĞLA BİZLERİ TERKETME18 yıl önce gönderildi # -
aminnn
AMİN
dostlarım bişey daha sormak istiyorum
sizce bir duanın ne kadar çok okunduğu önemlimidir Rabbimin katında
yada belli sıkıntılar için belli dualar mı okunmalı??18 yıl önce gönderildi # -
Kuaranı kerime bakacak olursak her peygamberin farklı dua ettiklerini görürüz ancak, her duada ortak bir nokta vardır insanların peygamber dahi olsa acizliklerini Allaha muhtaç olduklarını sadece ondan yardım dilememiz gerektiğini görürüz.Elbette sıkıntılar için farklı dualar vardır fakat yukarıdada söylediğim gibi hernasıl dua ediyorsak edelim sadece Allaha yöneliyoruz ve ondan yardım dileniyoruz bu davranışta Allah katında çok makbul bir davranıştır.Duanın sadece sıkıntılı anlarda okunmaması her daim okunması eftaldir.
ALLAHU TEALA bir ayetinde
...Onlar yokluktada varlıktada Allahı anarlar
...Gece gündüz Allahı zikrederler...buyurmaktadır
Sevgili kardeşim dua bir ibadettir uzun olması, kısa olması yada çok okumak, az okumak gibi belli bir ölçüsü yoktur. Önemli olan salih iyi bir niyetle daima Allahı anmak ve tüm ibadetlerde kararlı ve devamlı davranmaktır
“Allah Teâlâ’ amellerin en sevgilisi, en makbulü, az da olsa devamlı olanıdır.” buyurmaktadır.
Allah Teâlâ Ahzab suresinde 35. ayette müminlerin özelliklerini sayarken, taata devam eden erkekler ve taata devam eden kadınlar, diyerek kâmil mümin ve müminelerin ibadetlerinde devamlı olduklarını, aksatmadan şevk, aşk, iştiyakla ibadetlerini yaptıklarını, bunun kâmil müslümanların bir vasfı olduğunu bize bildiriyor.SELAM VE DUA İLE...
ALLAH RAZI OLSUN KADRİYE
ZAMAN AYIRDIĞIN İÇİN18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.