ZEYNEP CANIM KARDESIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KI BENIM AYIBIMI AF ETTIN RABBIM DE SENIN KUSURLARINI ORTSUN VE BENI DE SIZ SIZ BIRAKMASIN ALLAHA EMANET OL GUZEL KARDESIM
FATİHA İÇİN BUYURUN.SOFRAMIZA..HERBİRİMİZ İÇİN Bİ.
(593 mesaj) (53 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
7.EYSEUAR ARKADAŞIN NİYETİ İÇİN..
Gurbet.....50+25
neden37....50 okudum
ZEYNEP.....50
MERYEM01..200
aYSEUAR...20
JEVSER....35TOPLAM....430
18 yıl önce gönderildi # -
Gurbet.....50+25
neden37....50 okudum
ZEYNEP.....50
MERYEM01..200
aYSEUAR...20
JEVSER....35
yıldız....100
ismetemine.50
kanrevan...60TOPLAM....640
kalan....360
arkadaslar yıldızda 100 okumus ismetemine 50 onlarıda ekledimbu arada evet ya 100 degıl 1000
Gurbet.....50+25
neden37....50 okudum
ZEYNEP.....50
MERYEM01..200
aYSEUAR...20+10=30
JEVSER....35
yıldız....100
ismetemine.50
kanrevan...60TOPLAM....640
ALLAH RAZI OLSUN.
Gurbet.....50+25
neden37....50 okudum
ZEYNEP.....50
MERYEM01..200
aYSEUAR...20+10=30
JEVSER....35
yıldız....100
ismetemine.50
kanrevan...60+10=70TOPLAM....650
ne kadar hizli gidiyo MASALLAH :)
dün giremedim bi arkadas için okunmus bile yetisemedim :(
ama MASALLAH SÜBHANALLAH :)
çok sevindim Pirim abla :)7.AYSEUAR ARKADAŞIN NİYETİ İÇİN..
Gurbet.....50+25
neden37....50 okudum
ZEYNEP.....50
MERYEM01..200
aYSEUAR...20+10=30
JEVSER....35
yıldız....100
ismetemine.50
kanrevan...60+10=70
garipgül...100TOPLAM....750
7.AYSEUAR ARKADAŞIN NİYETİ İÇİN..
Gurbet.....50+25
neden37....50 okudum
ZEYNEP.....50
MERYEM01..200
aYSEUAR...20+10=30
JEVSER....35
yıldız....100
ismetemine.50
kanrevan...60+10=70
garipgül...100
ftm........50TOPLAM....800
100 fatiha okudum...Allah kabul etsin...Toplam : 900
11 ADET OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN.
ismetemine kardeşim allah senden razı olsun. bir dostun bir dosta habersizce yaptığı duadan başka ne güzel olabilirki. allah sizlerin dualarını kabul kalbinizi ferah etsin. hayırlı kapılar açsın hepinize.
Gurbet.....50+25
neden37....60
ZEYNEP.....50
MERYEM01..200
aYSEUAR...20+10=30
JEVSER....35
yıldız....100
ismetemine.50
kanrevan...60+10=70
garipgül...100
ftm........50
mrl........100TOPLAM....910
allah kabul etsin.
(1000' e tamamlamak için 80 olarak düzeltim.)
Kalan 80' i da ben alayım Mevlam kabul etsin. Muradını hayırlı eylesin. Amin.
Hayırlı Cumalar
Baki Selamlar canım dostlarım..18 yıl önce gönderildi # -
Gurbet.....50+25
neden37....60
ZEYNEP.....50
MERYEM01..200
aYSEUAR...20+10=30
JEVSER....35
yıldız....100
ismetemine.50
kanrevan...60+10=70
garipgül...100
ftm........50
mrl........100
turkan.......80TOPLAM....1000
İSMETEMİNE DOSTUMA;
''ZEYNEP CANIM KARDESIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KI BENIM AYIBIMI AF ETTIN RABBIM DE SENIN KUSURLARINI ORTSUN''
---------------------
estağfirullah ablam, kusurları affetmek ne haddimize. Dostlarımızın başımızın üstünde yeri var. Rabbim sizleri sevdiklerinden eylesin, maddi manevi bütün sıkıntılarınızı gidersin. amin.18 yıl önce gönderildi # -
AYSEUAR ARKADAŞIN NİYETİNİ RABBİM KABUL ETSİN
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
amın maın amın zeynep kardesss
arkadaşlarım canlarım benim allah sizden bin kere razı olsun.sizin o güzel dualarınızı rabbim kabul eder.inş.hayırlısı olur.herşeyin çok şükürki sizin gibi dostlarım var.hayırlı cumalar beni ne kadar çok mutlu ettiniz.saolun.Rabbim kimin ne muradı isteği varsa hayırlara vesile olarak kabul etsin.aminnnnnnnnnnnnn
YARABBİ YARABBİ YARABBİ....SEN OKUDUGUMUZ FATİHALARI ARKADASIMIZ AYSE İÇİN KABUL EYLE.SEN RAHMAN VE RAHİMSİN SEN DUALRIMIZI FATİHALARIMIZ AMİNLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME YARABBİ.YA ERHAMERRAHİMİN YA ERHAMERRAHİMİN YA ERHAMERRAHİMİN MUHAMMMED USTAFA S.A.V EFENDİMİZİ ARACI EDEREK YALVARIYORUZ OKUYANLARIN AMİN DİYENLERİN AYSE ARKADASIMIZIN MURADINA TEZ ZAMANDA KAVUSTUR.SENIN EN SEVGİLİ PEYGAMBERİN BİZİM EN SEVDİĞİMİZ PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED MUSTAFA'GUNAHSIZ AGIZLARLA DUA EDİN BUNUN İÇİNDE BİRİBİRİNİZ İÇİN DUA EDİN 'BUYURMUŞ.BİZDE BİRİBİRİMİZ İÇİN DUA ETTİK SEN KABUL EYLE.BİZİ MERHAMETİNDEN ADELETİNDEN MAHRUM BIRAKMA.HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASIP EYLE
AMİNNNNNNNNN18 yıl önce gönderildi # -
aminnnnnnnnn ağzına yüreğine sağlık kanrevan arkadaşım allah razı olsun.güzel dualarınn için.rabbim yar ve yardımcımız olsun.dua ile .
kanrevan cım sıra sende değilmi bu arada ne oldu.fatihalar durdumu.hadi başlayalım ...... dualarımıza..
amin cumlemize sıra bende canım da ben başlamak istemedim hadi der gib olur diye.
200 tane ile ben başlıyım sana arkadaşım Allah kabul etsi gönlündeki muradı versin.Hayırlı cumalar.
eee kımsenın baslatacagı yook barı ben baslıatıyım allah gonluene gore versın cnaım arkadasım dualrını dıleklerını kabul etsın amın
kan revan arkadasımız ııcnyıldız ......200
ftm...........50toplam.....250
allah kabul etsın18 yıl önce gönderildi # -
1.HAYATM için okundu ALLAH kabul etsin 17.02.08
2.GARİPGUL
3.ZEYNEP
4.ASMN __sevdigiyle hayırlısıyla barışmak istiyo.eskisi gibi olmak istiyo hayırlısı ise EVLENMEK İSTİYOR__YA RABBİ HAYIRLI DEİLSE BENİ BU İŞTEN SOGUT__
5.YILDIZ
6.NEDEN37
7.AYSEUAR
8.KANREVAN
9.GÜLÜMSE2
10.YELİZ
11.OZGUL
12.ARZU21:ailem çok darda ve babamın borçları için 28.02.0813.
13.GUL
14.misler
15.Kadriye
16.yldz
17.sevgi
18.zahra20.muesser
21.Necim
22.meryem01
23.Ali said Er
24.AYSEUAR
25.kevser26.YA Gaffar
27.ftm
28.ISMETEMINE;esimin iyilesmesi ve rizk genisligine ve cumlemizin selameti icin AMIN
29.RVEYDA.
30.NURYUZLUM:GÖNÜL MURADI.HAYIRLI YUVA KURMAK İÇİN
31'SAHİL : TEDAVİMİN HAYIRLI SONUÇLANMASI HAYIRLI BİR EVLAT DİLEĞİYLE17
32.GURBET:
33.DOLUNAY:
34:turkan:
35.vefanur dualarımın kabulü için
36..suzanson liste budur.herkes 100 tane fatiha okuyup bitirnce diger arkadasa geciyoruz.selam ve dualarla...................
son lıste boyle gozukuyo ama kımse ılgılenmıyo mu artıkkkk
ya daha ayseuara okuyamadan devam ediyoruz. üzülüyorum birine okuyup digerine okuyamayinca :( her neyse allah kabul ettsin ayseuar kardesim.
kanrevan ablam pirim ablam 100 tane ben aliyorum.
sendin de dualarin kabul olur insallah.
ya daha ayseuara okuyamadan devam ediyoruz. üzülüyorum birine okuyup digerine okuyamayinca :( her neyse allah kabul ettsin ayseuar kardesim.
kanrevan ablam pirim ablam 100 tane ben aliyorum.
sendin de dualarin kabul olur insallah.
saol :)))ıyı yapmıssın agzınıza yuregınıze saglık
.yıldız ......200
ftm...........50
yelızzz......100toplam.....350
allah kabul etsın18 yıl önce gönderildi # -
8.KANREVAN
yıldız ......200
ftm...........50
yeliz...100
Kadriye....33Toplam.....383
allah kabul etsın
canım ayse nın bıtmıstı yelizcım 1000 tanede bıtiriyoruz.CUMLENIZDEN RAZI OLSUN YUREGINIZE AGZINIZA SAGLIK.
ARKADASLAR TEK RİCAM VAR SIZDEN İSMİMİ BİLİYOSUNUZ SANIRIM FATIHANIZ BITINCE PİRİMİN DİLEĞİ İÇİN DERMİSİNİZ KENDİ KENDİNİZE.BEN COK INANIRIM BIR BASKASININ DUASININ KABULUNE COK DUALR ETDIM NERDE HANGI DUAYI GORSEM OKUDUM AMA RABBİM KABUL ETMEDİ SANIRIM ASLINDA BÖYLE SOYLEMEKDE COK GUNAH SANIRIM UMITSIZ OLMAMAK LAZIM.2 AY ÖLE UZUN BIR SURE GIBI GELDIKI BANA SANKI SENELERDIR HIC DURMADAN DUA ETMISIMDE RABBİN HIC KARISILIK VERMEMIS GIBI.BANA GUNLER O KADAR UZUN GELIYORKI NE GECELER BITIYOR NE GUNDUZLER.ARTIK MEVLAMA DUA EDERKEN YARABBI EGER BENIM KADERIME YAZDIYSAN ALNIMDA YAZILIYSA HIC AYRILMAMIS GIBI KAVUSTUR YOK DEGILSE KADERIMDE NIKAHIMDA YAZILI DEGILSE HIC TANIMAMIS GIBI UNUTTUR ACIMI AL GOBLUMDEN YUREGIMDEN SÖK AL YARABBİMMM.DUNE KADAR BİR ÜMİT VARDI BENİM İÇİN AMA DUN VALIDEYSIYLE KONUSTUM TELEFONDA ACIKCASI AGZINDAN LAF ALDIM YÜZÜĞÜNÜ CIKARMIŞ TAKMIYORMUŞ.ALSANSINI YANİ.EVLİLİK TEKLİFİNDE BEN ONU NİŞAN YUZUGU OLARAK KABUL EDİP TAKMISTIM.VE ARAMIZDA BIR YEMIN VARDI EGER BIR GUN OLURDA ASKIMIZ BITERSE YUREĞİMİZDE ALLAH KORUSUN HIC BIR KOTU ACI OLAY YAŞAMADAN HEMEN YUZUGU CIKARACAKTIK VE KARSI TARFADA NE DEMEK ISTEDIGINI ANLAYACAKTI.ASKIM BITMISTIR GÖNLÜM KİMSEYE AİT DEĞİLDİRRR.........BENIMKI HALA TAKILI.BİLİYORUM RABBİMDEN UMIT KESİLMEZ AMA TEK BİR UMIT KALMADI.DUNDEN BERİ ARALIKSIZ DULAR EDIYORUM YARABBI YARDIM ET AL ONUDA ACISINIDA ICIMDEN DIYE.BIR OGLUM VAR VE BENIM ONA CİZMEM GEREKEN BİR HAYAT.TEK DEGILIMKI ACIMI YASIYIMDA HAYAT NE GETIRIRSE ONU YASIYIM DIYIM BÖYLE BİR LUKSUM YOKKİ.OGLUM ICIN O MASUM ICIN AYAKDA DURMALI VE KENDIME YOL CİZMELİYİM.LUTFEN FATIHANIZ BITINCE ADIMI ZİKREDİN PİRİM İÇİN OKUDUM DIYE GECIRIN ICINIZDEN
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.OFFFFFFF YENE KAFANIZI ŞİŞİRDİM DİMİ KUSURA BAKMAYIN18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.