BORÇ SIKINTISI İÇERİSİNDEYİM!!!
NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. ALLAHÜ TEALA DAN BİR FERAH KAPISINI ARALAMASINI DİLİYORUM.. ALLAH IM YARDIM ET YARABBİM.. SEN BİR ÇIKIŞ YOLU GÖSTER.. BORÇLARIMI ÖDEMEDE SEN KOLAYLIK VER YARABBİM. HIZIR ALEYHİSSELAMI YARDIMIMA GÖNDER YA RABBİ.. NE OLUR MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM. DUALARINIZI ESİRGEMEYİN NE OLUR.. ALLAH CÜMLE MÜSLÜMAN KULLARINDAN MERHAMETİNİ ESİRGEMESİN. AMİN.AMİN.AMİN.
ALLAH AŞKINA
(40 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim yardımcınız olsun allah size ve bütün borçlulara ödeme kolaylığı versin amin
18 yıl önce gönderildi # -
AYNI SENİN GİBİYİM ALLAHA DUA EDİYORUM ÇALIŞTIĞIM İŞTEN ALDIĞIM PARA ANCA AYLIK ÖDEMELERE YETİYOR KARDEŞİM RABBİM BİR FERAH KAPISI GÖSTERSİN BİZLERE ALLAHIM YARDIM EZUHAL KARDEŞİME BANA BENİM GİBİ TÜM SIKINTIDA OLAN KARDEŞLERİME BİE YATEL KÜRSİ OKUDUM KABUL ET ALLAHIM.
AMİN. MERLN VE DERYA KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN. ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH. ALLAHIM SEN BİZLERE YARDIM ET YA RABBİM. AMİN.
ALLAH HEPİMİZİ SIKINTILARDAN TEZ ZAMANDA KURTARSIN.AMİN.AMİN.AMİN.
AMİN.AMİN.AMİN. ALLAHÜ TEALA DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİN.
"Ey mülkün mâliki olan Allahım! Sen mülkü dilediğine verirsin, mülkü dilediğinden çeker alırsın. Dilediğini azîz kılarsın, dilediğini zelîl kılarsın. Hayır senin elindedir. Muhakkak sen herşeye kadirsin. Ey dünyâ ve âhiretin Rahmanı! Sen onu dilediğine verirsin, dilediğine vermezsin. Beni, senden başkasının acımasından müstağnî kılacak bir rahmet ile bana rahmet eyle."
Allah yardım etsin kardeşim. 1 fatiha yolladım.
allah yardımcın olsun zuhal kardeşim
KARDEŞİM SENİN İÇİN KADİR BABA İÇİN MERLN İÇİN BORÇ SIKINTISI İÇİNDE OLAN TÜM DUA DOSTLARIM İÇİN 7 KARINCA DUASI EDİCEM RABBİM KABUL ETSİN
AMİN.AMİN.AMİN. ALLAH RAZI OLSUN. ALLAH BÜTÜN MÜSLÜMAN KULLARININ DUASINI KABUL ETSİN.
Zuhal ablacım sen de biliyosundur ama ben yine de söyliyim, bol bol La ilahe illa ente suphaneke inni küntüm minezzalimin duasını oku, inşallah tez zamanda allahım seni feraha çıkartır.
ALLAH RAZI OLSUN CENNET KARDEŞ BUNU ŞİMDİDEN OKUMAYA BAŞLADIM. ALLAH SENİNDE NE MURADIN VARSA VERSİN. AMİN.
Amin cümlemizi. dualarımda olacaksın ablacım
amin.zuhal abla heybemde 21 ayetel kürsi var kabul buyur allahım cümlemizi selamete erdirsin.amin
BENDE ÇOK BORCUM VARDI.BORÇLUNUN DUASINI OKUDUM.ALLAHIN İZNİYLE KURTULDUM.SENDE OKU.ALLAH ÖDEMEN İÇİN VESİLELER ÇIKARIR İNŞALLAH.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.AMİN.
BU SIKINTINIZDAN RABBİM TEZ ZAMANDA KURTASIN AMİN AMİN AMİN
Zuhal kardeş hep aynı dert bende çok borçluyum Allah yardımcın olsun İnna fetahna keke fethal mubina çek bende senin için işçin 100 tane çekicem Rabbim bir çıkış yolu gösterecek inşallah amin(bu tesbihi muhakkak çek)
İDİL ESEN REYHAN YLDZ ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN CÜMLEMİZDEN. İNŞALLAH BENİM V BENİM GİBİ OLAN TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ BU SIKINTIDAN KURTULUR. ALLAH BİR ÇIKIŞ YOLU GÖSTERİR İNŞALLAH. AMİN.AMİN.AMİN.
" Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli sey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "
Allah yardımcın olsun Zuhalcım. inşallah bu durumdan sen ve diğer borçlu kardeşleirimişz kurtulur. YA MALİKEL MÜLK çek sürekli.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ,HIZIR A.S KURTARICINIZ OLSUN,ALLAHIMIN İNAYETİ İLE.AMİN.AMİN.AMİN.
ALLAH RAZI OLSUN KADİRBABA VE SEDEF. ALLAH DUALRIMIZI KABUL ETSİN. İNŞALLAH YARABBİM. AMİN. AMİN.AMİN.
ZUHAL;BENİMDE SENDEN FARKIM YOK SENİ OKADAR İYİ ANLIYORUMKİ,BENDE ŞU AN ÇOK BUNALDIM.AMA BAK ŞANSIMIZ VAR ÇÜNKÜ DUA DOSTLARIMIZ VAR.FİLİZ HANIM KARINCA DUASI OKUYORMUŞ,ALLAH KABUL ETSİN.ESEN O BORÇ DUASINI YAZARMISIN.BENDE SENİN İÇİN KADİR BABA İÇİN MERLNİÇİN VE DİĞER BORÇ İÇİNDE KIVRANAN DUA DOSTLARIM İÇİN KENZÜL-ARŞ DUASINI OKUYACAĞIM.DUALARIMDASIN,DUALARINIZDA OLAYIM.>>>>(YILDIZ SENDE VARSIN)
MERAL KARDEŞ DUALRIMIZDASIN. ALLAHÜ TEALA BU SIKINTILARIMIZI TEZ ZAMANDA FERAHLIĞA KAVUŞTURUR İNŞALLAH. ALLAH CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL BUYURSUN İNŞALLAH.. AYDINLIK KAPILARINI TEZ ZAMANDA BİZLERE AÇAR İNŞALLAH.. AMİN. AMİN. AMİN.
DOSTLAR ÜZÜLÜP KIVRANMAYIN
YALNIZSINIZ SANMAYIN
AYNI SİZ GİBİ BELKİ DE BETER
BORÇTAYIM HASBEL KADERRABBİM BİLİR BİZLERİ
ELBET SEVER SÖZLERİ
OLURSA DİLLER VE KALPLER
DER
BEREKET VAR
RAHMET VAR
HER NİMETTEN FAZLADIR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM18 yıl önce gönderildi # -
İŞTE BENİM DUA DOSTUM BU YA.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN FATMAKBRS HANIMEFENDİ.HERDAİM DUALARIMDASINIZ.
ALLAH RAZI OLSUN FTAMAKBRS. ALLAH SENİN VE DUA KARDEŞLERİMİZİN BÜTÜN DUALARNI KABUL ETSİN. AMİN.AMİN.AMİN.
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN ZUHALCİM .İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA SANA VE TÜM BU ŞEKİLDE SIKINTI ÇEKEN DOSTLARIMIZA HAYIR KAPILARI AÇSIN FERAHA ÇIKARSIN İNŞAALLAH... DUA İLE
AMİN.AMİN.AMİN. ALLAH RAZI OLSUN HEBUN KARDEŞ. ALLAH CÜMLEMİZİN HANGİ SIKINTISI VARSA KUTARSIN YA RABBİM. AMİN.AMİN.AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.