HAZİRAN CANİM BU HABERE ÇOK SEVİNDİM INSALAH SENİ ÇOK SEVER VE SONUN EVLİLİKLE BİTER BENDE BİR GELİSME YOK:(
MUJDEEEEEE CANLARIM MUJDEEEEEELEMANNNE
(61 mesaj) (45 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
CANIM SENİN İÇİN ÇOK SEVİNDİM ALLAH BOZMASIN ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN BİR ÖMÜR MUTLU OLUN İNŞALLAH AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
HAZIRANCIM PINARIM YANI INS HAYIRLISIYLA SEVDIGINLE MUTLU BI YUVA KURARSIN INAN BU COK GUZEL BIR DUYGU BEN SEVGIM UGRUNA COK SAVAS VERDIM VE HIC YILMADIM SABIR ETTIM INS BU GECE DUALARIMDASIN KALBINI FERAH TUT SEN BEN SIZIN DUALARINIZLA KALBIMI FERAH TUTTUM OLACAK INS YETERKI RABBIM ISTESIN EMIN KILSIN HIZIR YOLDASIN OLSUN BITANEM DUALARIMDASIN LEMAN
allah razı olsun ablam beide sizin dualarınız ayakta tutuyor allah beter dertlerden korusun bizleri ama be ablacım diyorum ya sonu yok mücadele ediyimmi bırakıyımmı bende bilimiyorum sen nekadarda beri mücadele veriyosun sizinde umutsuzmuydu inan benim bu son şansım be ablacım
çok sağolun arkadaşlar tabi konuşmamız sevinçli haber ama bizim sonumuz gelmiyor napçam hiç bilmiyorum
"And olsun ki sizi biraz korku ve açlık; mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz azaltma (fakirlik) ile deneriz. Sabredenleri müjdele ! O sabredenler, kendilerine bir belâ geldiği zaman: Biz Allah'ın kullarıyız ve biz O'na döneceğiz, derler. İşte Rablerinden bağışlamalar ve rahmet hep onlaradır. Ve doğru yolu bulanlar da onlardır." Bakara 155-156-157
"Yoksa siz, sizden önce gelip geçenlerin başına gelenler size de gelmeden cennete gireceğinizi mi sandınız? Yoksulluk ve sıkıntı onlara öylesine dokunmuş ve öyle sarsılmışlardı ki, nihayet Peygamber ve beraberindeki müminler: Allah'ın yardımı ne zaman! dediler. Bilesiniz ki Allah'ın yardımı yakındır."
Ablacığım daha gündüz size bu ayetleri göndermiştim Allahın yardımı nekadar da yakınmış değilmi?
İnanki çok duygulandım Allahım tüm sevenleri hayırlısıyla kavuştursun barıştırsın...AMİN
Sende bizler için dua et ablacığım duanın açamadığı kilit yoktur
Selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
maşallah maşallah.. rabbim mutlulugunuzu yavrunuzla sevdiginizle daim etsin inşallah....amin amin...
SUBHANNALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ RABBİM AĞZINI TADINI BOZMASIN OKUYUNCA TÜYLERİM ÜRPERDİ NASIL SEVİNDİM KARDEŞİM ANLATAMAM DARISI AYRI OLAN DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA BİZİ DE DUALARINDA UNUTMA MUTLULUĞUN DEVAMI İÇİN 100 İHLAS YOLLUYORUM KABUL ET ALLAHA EMANET OL.
COK COK SEVINDIM ALLAH MUTLU ETSIN BIRDAHA NE OLUR HIC AYRILMAYIN
ALLAH IM SANA SONSUZ SÜKÜRLER OLSUN
RABBIM yuvani korusun yaralakaraca ablacim
RABBIM her iki cihanda bu yavuyi mutlu etsin INSA'ALLAH
müjdenle sevindik :) RABBIM de seni daha daha mutlu etsin :)))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
RABBIM MUTLULUGUNUZU DAIM ETSIN.
VE EVINIZIN DIRLIK VE DUZENINI KORUSUN.
AMINN.18 yıl önce gönderildi # -
AMAN YA RABBI BURASI BAYRAM YERI SANKI 40 MSJ OLMUS SAAT SUAN 4.15 BIRAZDAN OKUMAYA BASLAYACAGIM BITANELERIM HEPINIZ DILIMDESINIZ KALBIMDESINIZ INS BUTUN SORUNLARIMIZI ASARIZ O KADAR COKKI ALLAHIM ISLAH EYLESIN ONU VE MERHAMET VERSIN KALBINE RABBIM GUZEL RABBIM SU SABAHIN HAYRINA PEYGAMBER EFEDIMIZIN HAKKI HURMETINE SIZLERINDE SEVINCINI YASAMAYI BANA NASIP ETSIN BURDAN HEPIMIZ PAYLASALIM BUNU IYI SABAHLAR BITANELERIM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN AMINNNNNNNNNNNNNN LEMAN
Leman ablacigim, yüzün gülsün daima, meleginin de dogum günü, RABBIM ona hayirli uzun ömür versin, kalbi gibi tertemiz olsun hayati INSA'ALLAH ve ahireti
RABBIM seni hep sevindirsin INSA'ALLAH
:)
amin18 yıl önce gönderildi # -
O KADAR SEVİNDİM Kİ TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU UKURKEN RABBİM DAİM ETSİN İNŞALLAH DUALARINDA OLMAK DUASIYLA...ALLAHA EMANET OL...
Ben de çok sevindim. Allah'a şükür İnşaallah bir ömür boyu beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu olursunuz.Allah'a emanet olun.
ohh rabbim sana çok sükür insallah bizimde hayırlı haberlerimizi vermeyi nasip etsin mevlam amin.
ablacım meleğinin doğum günü kutlu olsun sen iyiki varsın abla çok iyisin senin dualarını hissetmek sende benim dualarımdasın ablacım
yaralkaraca merhaba dün siteye girememiştim şimdi gördüm mutluluk çığlıklarını duydum hissettim tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu allahım tüm dua dostlarımızın da dualarını kabul etsin senin gibi sessiz çığlıklarını ekrandan görebilelim canım mutluluğun daim olsun sevgilerimle amin
******Meleginin yeni yasini kutlar ailece saadetler dilerim..*******
Rabbim annesinede babasina yaptiklari hatalardan ders almayi nasip etsin :-))..
Dünyada tek sahip oldugumuz varliklarin Ailemiz ve dostlarimizin sevgisi oldugunu anlamayi nasip eylesin:-))Son nefese kadar aile birligini , huzuru ve sagliginizi koruyarak Rabbe yakisir kullar olmayi nasipe eylesin insallah.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nice mutlu yillara her yasi daha mutlu ve nasipli gelsin sizlere .18 yıl önce gönderildi # -
ınannamıyouruuuuummmmmmmmmm coooooooooookkkkkkkkmutlu oldum zaten bı esler ayrılyo flana duysam yuregım acıyodu arzı ala tıtrer derler yaa ablaıcm nasıl mutlu oldumm darısı tum ayrıların basına artık sana daha cok ıs dusuyoo bızlerıde unutma emı allah yar ve yardmcın osunnn bende yenı gordumm nasıl mutlu oldumama anlatamam mutlulugun daım olsun ablacımmmm
yaralkaraca cok sevindim Rabbim sizi bir daha ayırmasın.Ne kadar güzel bir duygudur kimbilir Allahım banada yasatsın insallah bu duyguyu.Amin.Canım okuduğun hangi dular vardı benimde durumum aynı eşimle bende okuyayayım.
dEGERLI KARDESIM BEN 3 GUNDUR GIREMIYORDUM ESIMIN YANINDAYDIM
AMA SENIN BARISMANA COK SEVINDIM ALLAHIM SIZI BIR DAGA AYIRMASIN RABBIM EVLATLARINIZLA UZUN VE MUTLU BIR HAYAT SURUN ALLAHA EMANET OLUN18 yıl önce gönderildi # -
mevlam mutlulugunu daim kilsin kardesim. cok sevindim. allah yar ve yardimcin olsun. selametle kal
ne güzel böyle sevindirici haberler bizi de çok mutlu ediyor.Allah ayırmasın inşallah.umutların tükenmemesi gerektiğini ve Rabbimin en doğrusunu en güzelini nasıl da verdiğini görüyoruz.Dua ve selametle...
Elhamdu lillahi...
O kadar çok sevindim ki anlatamam.ALLAH bir daha yuvanıza böyle bişi yaşatmasın.Aminnn
CANIM YA ÇOK SEVİNDİM DARISI BAŞIMIZA DUALARIMDASIN...
kardeşim,inşallah huzurunuz hiç bozulmaz. RABBİM diğer kardeşlerimide sevindirsin amin.
ÖYLE SEVİNDİMKİ SUANDA MUTLULUK GÖZYAŞI DÖKÜYORUM.HİÇ AKLIMA GELMEZDİ BUNCA ACININ İÇİNDE SENELER SONRA MUTLULUKDAN AĞLIYCAĞIM.RABBİM MUTLU ETSİN İNSALLAH DAİM OLSUN HUZURUNUZ.TUYLERİM DIKEN DIKEN OLDU.İNSALLAH BİZDE SENİN GİBİ MUJDELİ HABERLERİMİZ YAZARIZ.RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER.HEP DUALARIMDAYDIN BUNDAN SONRADA OLACAKSIN.MUTLULUKLAR
ne guzel birsydir cok istedigin..aglayark dua ettigin..biraz umitsiz ama Allah 'aguvenerek..yardimini bekleyerek yapilan o dualar..senin icin o kadar sevindimki anlayamam..insanin bir istegi olupta..hayir oldugunu dusunerek dua etmesi ne guzel..Allah mutlulugunu bozmasin..hep mutlu ol..
Ben bazen neye dua edecegimi bile bilmiyorum..istedigim sey iyimidir kotumudur..o kadar sey varki aklimda.hayirlisini isteyip bekliyorum hep..zaman zaman umitsiz..Sonra rabbime guveniyorum..Bende gulerim insallah..icimden gelerek senin gibi..
Benide dualarina alirsan cok mutlu olurum kardesim..Rabbimin mutluluguna mutluluk katmasi duasiyla...18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.