nolur sizlerden bir ricam var benim sevdiğim kayıp 31 gündür hiçbir haber alamaıyoruz aileside perişan nolur onun en kısa zamanda bulunması için dua edelim .allah rızası için arkadaşlar
mrhba arkadaşlar ben yeniyim
(37 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
arkadaşalr ayrıca kayıp için okunan duaları benimle paylaşırsanız sevinirim.
18 yıl önce gönderildi # -
sana gülüseyerek bi hoşgeldin demeye hazırlamıştım ama yazdıklarını okuyunca üzüldüm gerçekten:(
Tez zamanda geri döner inşallah.Rabbim yüzünüzü güldürsün, sevdiklerinizden ayırmasın inşallah.3 ihlas 1 fatiha okudum, Rabbim en kısa zamanda bütün sıkıntılrını gidersin.18 yıl önce gönderildi # -
5ihlas 5Yunus Peygamberimizin duasını okudum yakında inşallah güzel haberlerini alırsınız Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun rahmetiyle sarıp sarmalasın sizi amin amin amin..
Câmi : İstediğini istediği zaman istediği yerde toplayan
Kaybolan bir eşyamı kaybettiğimde Rabbimizin ''YA CAMİ'' ismi şerifini okuyarak ararım, ve sonunda da hep aradığımı bulurum.
Rabbim yardımcın olsun inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
İNŞALLAH BİRAN ÖNCE ONA KAVUŞURSUNUZ. AMİN.
KARCICEGI ARAMIZA HOSGELDIN BURASI UMUTSUZLUK KAPISI DEGIL SAKIN KAPILMA HEPIMIZ DUACIN OLACAGIZ INS TEZ VAKITTE HABER ALACAKSINIZ ALLAHIM YETISSIN IMDADINIZA LEMAN
KAYBOLAN İNSANIN İSMİNİ niyet ederek o kişinin gelmesi için okunursa,kısa zamanda geri döner(imam gazali)
DUHA SURESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Ved duha .Vel leyli iza seca.Ma veddeake rabbüke ve ma kala.Velel ahiratü hayrun leke minel üla.Ve le sevfe yu
tıyke rabbüke fe terda.E lem yecidke yetiymen fe ava.Ve vecedeke dallen fe heda .Ve vecedeke ailen fe ağna.Fe emmel yetiyme fela takhar.Ve emmes saile fe la tenher.Ve emma bi nımeti rabbike fe haddis.Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla
Kuşluk vaktine andolsun,
Karanlığı iyice çöktüğü' zaman geceye,Rabbin seni terk etmedi ve darılmadı.
Şüphesiz senin için son olan, ilk olandan (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır.
Elbette Rabbin sana verecek, böylece sen hoşnut kalacaksın.
Bir yetim iken, seni bulup da barındırmadı mı?
Ve seni yol bilmez iken, 'doğru yola yöneltip iletmedi mi?
Bir yoksul iken seni bulup zengin etmedi mi?
Öyleyse, sakın yetimi üzüp-kahretme.
İsteyip-dileneni azarlayıp-çıkışma.
Rabbinin nimetini durmaksızın anlat.Rabbim yar ve yardimciniz olsun kardesim...
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA ARKADAŞIN BULUNUR.RABBİM YARDIMCIN OLSUN
CANIM KARDEŞİM HOŞGELDİN
RABBİM KAYBINIZI TEZ VAKİTTE SİZE VE SEVDİKLERİNİZE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH AKŞAM KURAN OKUCAM RABBİM KORKTUKLARINIZDAN EMİN EYLESİN İNŞALLAH AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
canım arkadaşlarım ZEYNEP,DERİN,NEDEN37,YARAKKARACA,ZEZ,OZGUL,HANDANEMRU SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.BENİM İÇİN DUA ETTİĞİNİZ İÇİN.ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN .RABBİM NE MURADINIZ VARSA VERSİN BENDE SİZLER İÇİN DUA EDİYORUM
İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırsın sevdiğinin
ZEYNEP kardeşim verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim allah senden razı olsun.bende YA CAMİ isimli şerifi günde 25 kez okuyorum ve arkadaşımın ismini söylüyorum.RABBİM inşallah dualarımızı kabul eder.(AMİN)
öncelikle hoşgeldin krdeşim inşallah sevdigini bulursunuz allahyar ve yarımcınız olsun
30 yunus peyganber duası
30 ya vedud
hediyemdir kardeşim inşallah en kısa zamanda bulursunz haber alırsınız amiiiiiiinn.18 yıl önce gönderildi # -
''ASMN''KARDEŞİM SAOL ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.BU GÜNE KADAR RABBİM ÜMİDİMİZİ KESMEDİ. ALLAH'IMA BİN ŞÜKÜR İNŞALLAH DA HAYIRLI HABERİNİ ALIRIZ.ALLAH'IM İNŞLAH DUALARIMIZI KABUL EDER (AMİN)
SAOL KADRİYE KARDEŞİM İNŞALLAH RABBİM HAYIRLI HABERLERİNİ DUYMAYI NASİP EDER.
hoşgeldin dualaqrımızdasın canım kardeşim
KARÇİÇEGİM RABBİM İNŞALLAH SEVDİĞİNE SENİ KAVUŞTURUR. ONU SANA SAĞ SALİM KAZASIZ BELASIZ GÖNDERİR. AMİN
Hoşgeldin kardeşim..Rabbim tez zamanda kavuştursun..ve vuslat anına kadar sevdiğini muhafaza etsin..dua ile..
hoşgeldin kardeşim aramıza.......çok üzüldüm ben kaybolan kişiyi bulmak için bu duayı okumuştum canım ama çok fazla bir bilgim yok sen gene bilen arkadaşlarımıza sorarsın yardımcı olurlar........ya cami'an nasili yevmin la raybe fih innallahe la yuhlifül miad icma beyni ve beyne......nokta olan yerde kaybolan kişinin ismi söylenir canım 71 defa sonra duanı et kardeşim allah kabul etsin
haziran kaydeşim verdiğin bilgi için çok teşekür ederim.allah razı olsun sizlerden ben o duayı günde 25 kere okuyodum zaten.bu 71 tanesi bir gündemi okuncak.biiir onla birbirimize ahiretliğine söz vermiştik rabbim inşallah bizi birbirimize nasip eder.amin
neden37 kardeşim allah hepinizden razı olsun.nolur onun için bol bol dua edelim.yazık annesi bile çok perişan beni oğlunun yerine koydu birgün sesimi duymasa tümden fayayı yiyecek gibi oluyom diyor nolur kardeşlerim allah rızası için dualarınıza çok ihtiyacımız var arkadaşımın adı ahmet.a.e.o
aminnnnnnnnnn güzelim evet canım 25 yerine 71 kere canım siz ayrıldınızda mı kayıp yoksa kayboldumu ben anlamadım da pek
rvyda kardeşim allah razı olsun inşllh kavuşuruz.
allah razı olsun sevda kardeşim.a.e.o
KARDEŞİM ya rab yardımcınız olsun imam-ı gazali buyurduki;
"Rivâyete göre, Eshâb-ı kirâm ve Tâbi'înden bir grup, bir şey kaybettikleri zaman, Duhâ sûresini okur ve kaybettiklerini bulurlardı."
ben 3 tane okudum kardeşim inşallah yardımcınız olur allaha emanet olun18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN DİLEK KARDEŞİM ÇOK SAOL MEVLAM SENİNDE İNŞALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN. RABBİM HAKKIN DA HAYIRLISINI VERSİN .AMİN
haziran kardeşim biz ayrılmadık.o mevlasını bilen bir insandı biz ondan razıydık rabbim de ondan razı olsun.vardiya saatinde işinin başından kayboldu en son benle konuştu vardiyadan çıkınca arıcam dedi.ama vardiyasını bile teslim etmemiş mutlaka birileri tarafından başına bişey geldi mevlam onu en güzel şekilde korusun inşallh dualarınız için çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun sizlerden.
hoşgeldin dualarımızdasın. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırsın.
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.AEO SUZAN KARDEŞİM
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.