lütfen diakkate alın 4 çocuğu var ve ç ok hasta ayrıca kardeşi turgutta akciğer kanser 1 aylık ömrü olduğunu sölemişler ama alalhtan umut kesilirmi dostalrım asla esirgemeyin dualrınızı tesadüfen tanıştım ben yarın oturup dua edicemm lütfen sizde edin allah oan şifa versin
(sevda)turgut ve ablası sevim abla çok hasta lütfen acil dua
(32 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
birlik olup dualrımııızı yapalım herkes bişeyler okusa hastalığına rabbim ettiğimz dualr yüzüz suyu hürmetine şifa verir
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SEN ONU ÇOCUKLARINA BAĞIŞLA. SEN ONA HAYIRLI ŞİFALAR VER. AMİN.
Bu duaları okudum sevda kardeşim Rabbim tez acil şifasını versin rahmetiyle sarıp sarmalasın hastalıktan eser bırakmasın üzerinde amin amin amin..
Allâhumme ileyke eş’kû dâ’fe kuvvetiy ve kîllete hiletiy ve hevâniy alennâs; Yâ Erhamerrahimiyn, ente Rabbül müstad’âfiyn; ente erhamu biy min entekileniy ilâ aduvvin bağiydin yetecehhemuniy, ev ilâ sadıykın karîbin mellektehu emrî. İn lem tekûn gadbane aleyye, felâ ubâliy, gayre enne âfiyeteke ev seûliy. Euzü binûri vechikellezi eşrekat lehu zulûmatu ve salâha aleyhi emriddünya vel âhıreti en yenzile bi gadabüke ev yehılle aleyye sehatük; ve lekel utba hatta terda ve lâ havle velâ kuvvete illâ bike.
Anlamı.“Allâhım, kuvvetimin yetersiz kaldığını, çaresiz olduğumu, halk nazarında hor hakîr hale düştüğümü görüyorsun. Ya erhamer rahimiyn, zayıf görülüp ezilenlerin Rabbi sensin. Kötü huylu ve kötü tavırlı yabancı düşmanın eline beni terketmiyecek, hatta himayemi ellerine verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar Rahimsin.Allah’ım, bana karşı gazablı değilsen; çektiğim eziyet ve belâlara hiç aldırış etmem. Ancak şu da var ki, koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allâh’ım, gazabına maruz kalmaktan, yahud rızasızlığından, senin bütün zulmeti parıl parıl aydınlatan, dünya ve âhıret hallerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NUR’u Vechine sığınırım. Allâh’ım rızan olasıya senden affını diliyorum. Havl ve kuvvet ancak seninledir.”
Hz.Enes anlatıyor:Peygamber(s.a.v)'e bir adam geldi."ya resulallah!duaların hangisi daha faziletlidir?"dedi.O da:"Rabbinden af ve afiyet dile:
(Allahümme inni es'elükel afve ve'l-afiyete fi'd-dünya ve'l ahireti)"ALLAH'ım!Senden dünya ve ahirette af ve afiyet isterim"de,dedi.Sonra adam ikinci gün geldi:"ya resulallah!Duaların hangisi daha faziletlidir?dedi.O da :"Rabbinden af ve afiyet dile.Eğer dünya ve ahirette sana af ve afiyet verilirse ,kurtuldun"dedi. Hz.Ebu Bekir'in rivayet ettiği hadis de şöyledir:Allah'tan afiyet (sağlık)dileyin;zira bir kimseye sağlam imandan sonra afiyetten daha hayırlı bir şey verilmiş değildir..Cebrail Aleyhisselam, Resulullah –s.a.v- Efendimizin yanına geldi ve ‘’Ya Muhammed! Hasta mısın?’’ diye sordu. ‘’Evet’’ cevabını alınca Cebrail Aleyhisselam şu duayı okudu:
* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’’18 yıl önce gönderildi # -
Allahümme ente
l-melikül-hakkullezi lâ ilâhe illâ ente yâ Allah ve Selâmü ya Kâfi \"Yâ Şifael Kulûb"Yâ Şifael Kulûb\"Yâ Şifael Kulûb"
Amin .......18 yıl önce gönderildi # -
3 fatiha
3ihlas
3 kafirun
3 nas
1kenzül arş okudum sevim ablaya rabbim şifa versin amin18 yıl önce gönderildi # -
3 fatiha
3 ihlas
3 kafirun
3 felak
1 kenzüla arş
turgut abiye şifa için okudum rabbim kabul eylesin amin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞİFA VERSİN EVLATLARINA BAĞIŞLASIN.
ALLAH SABIR VE ŞİFA VERSİN
sbeplerı halk eden allahmıs bır sebep olurda iilesır ınsallah............tevbe suresı 111 .ayet sebeplere halk eden allah 66kere okuncak...allahtan ümıt kesılmezz ınsallah sıfasınıda verır...
3 AYETEL KURSI
3 FATIHA
3 IHLAS
RABBIM TEZ ZAMANDA SIFA VERIR INSALLAH.
MEVLAM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH sifa versin
yarin bir yasin okuyacagim INSA'ALLAH, RABBIM sifa olarak ulastirsin
amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM ŞAFİ İSMİNLE ŞİFA VER ONLARA DÜNYADA GÜZEL İŞLER YAPMAYI NASİB ET .
YA ŞAFİİ YAA ŞAFİ YA ŞAFİİ18 yıl önce gönderildi # -
allahrazı olsun allah ne muradınız varsa versin.
Şifa ayetleri abdestili olarak yazılıp suya konup içilirse hastalıklara şifa olur.
“Şifâ âyetleri” şunlardır: Tevbe sûresi, ondördüncü âyetinin sonu, Yûnüs sûresi, elliyedinci âyetinin ortası, Nahl sûresi, altmışdokuzuncu âyetinin orta kısmı, İsrâ sûresi, seksenikinci âyetinin baş tarafı, Şü'ârâ sûresinin sekseninci âyeti, Fussilet sûresi, kırkdördüncü âyetinin orta yeridir. (66)
M. Masum hazretleri buyuruyor ki:
Ayet-i kerimenin, duânın tesir edebilmesi için, okuyan ve okunan kimsenin buna inanması ve okuyanın Ehl-i sünnet itikadında olması, Allahü teâlânın rızası için okuması, kul hakkından sakınması, haram yememesi ve karşılığında ücret istememesi şarttır.
ALINTIDIR..RABBİM TEZ VAKİTTE ŞİFA VERSİN İNŞALLAH TÜM HASTALARIMIZA AMİN..
RABBİM ŞİFA VEREN ANCAK SENSİN YA ŞAFİ İSMİ AŞKINA ŞİFA VER AMİN AMİN AMİN...
allah razı olsun canım dostlarım
inşallah düzelir 1 kenzül arş daha okudum
AKŞAM ANNEM KURAN OKUCAK CANIM BENİM SEN KENDİ DERTLERİNİ UNUTUP ETRAFINA YARDI METMEYE ÇALIŞIYOSUN RABBİM HEDİYENİ TEZ VAKİTTE YOLLASIN SANA SEVDA İNŞALLAH AMİN..
canım benimki dert bile değilbunun yanında çocuklar anasız kalamsın ve turgut abi ölmesin rabbim bağışlasın yoksa bizimki dert değil bölelerin yanında
kötünün kötüsü var işte adamın 1 aylık ömrü kalmış ama allahtan ümit kesilmez yinede dua ediyorum rabbim çok büyük.
YA RABBEL ALEMİYN...SEN BÜYÜKSÜN, SEN BİLİRSİN, SEN DUYARSIN...
ŞİFA VERECEK OLAN ANCAK VE ANCAK SENSİN...
SANA DOST OLANLAR HÜRMETİNE...
AZİZ PEYGAMBERİMİZ HÜRMETİNE...
KUR'AN-I AZİM ŞAN HÜRMETİNE...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
GELMİŞ GEÇMİŞ BÜTÜN HASTALIKLARIN DEVASI,BÜTÜN DERTLERİN DERMANI,
SENİN KATINDA SAKLIDIR...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
DERTLİ BEDENLERE VE RUHLARA SEN ŞİFA VER YARABBİ!!!
ACİLEN DİNDİR ACILARINI...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!AMİN AMİN AMİN
SELAM VE DUALARIMLA...
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM ALLAH KABUL EDER İNŞAALLAH
allah razıolsun rabbim kabulş eylsin
Ya Şafi!!!!!!!!!!
33 YA ŞAFİ OKUYORUM.
allah sifasini versin
allahtan acil şifalar diliyoruummm
allah razı olsun
ALLAH DAN acil sifa diliyorum 1 tespih ya safi 1 tespih la havle ALLAH sifa versin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.